emdziolek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 HaJ Rinuś:loveu: jestem to po raz pierwszy (chyba) ale looz nadrobie:cool3: http://images34.fotosik.pl/58/da2063dae1119d4e.jpg Jaki brudasek słodki:loveu::evil_lol: a gdzie on tak sie umorusał hę?:eviltong: Buziaczkujemy - emdziolek&Lusiaczek, z Vegą&Paco Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a): A co cesz Alu:grins: ....laptopa...... Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a):Buhahahhaha, chyba nie wiesz o czym mówisz:turn-l: Daj mi dobry aparat to wrzucę:p A co cesz Alu:grins: Napisz list do Mikołaja:diabloti::diabloti: No co Ty pozbawiona aparatu ? :cool3::evil_lol: byłam niegrzeczna i Mikołaj nawet nie przeczyta mojego listu :placz: emdziolek napisał(a):HaJ Rinuś:loveu: jestem to po raz pierwszy (chyba) ale looz nadrobie:cool3: http://images34.fotosik.pl/58/da2063dae1119d4e.jpg Jaki brudasek słodki:loveu::evil_lol: a gdzie on tak sie umorusał hę?:eviltong: Buziaczkujemy - emdziolek&Lusiaczek, z Vegą&Paco oooo witaj :loveu: zaraz wpadniemy do Ciebie :evil_lol: no wcześniej Cię nie widziałam tutaj :evil_lol: a wybrudził się kulając się po piasku :eviltong: Alicja napisał(a):....laptopa...... łoł :evil_lol::evil_lol: przesadziłaś :evil_lol::evil_lol: idę posprzątać ( tata zapłaci mi za sprzątniecie 20 zł :evil_lol::evil_lol:) i wracam i wrzucam fotki :diabloti: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):No co Ty pozbawiona aparatu ? :cool3::evil_lol: byłam niegrzeczna i Mikołaj nawet nie przeczyta mojego listu :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...niegrzeczne dziewczynki nie dostaja prezentów :eviltong: łoł :evil_lol::evil_lol: przesadziłaś :evil_lol::evil_lol: :shake::shake: nieprawda ....nie znasz się ....ffcale nie przesadziłam ...nie mam ani doniczek ani ziemi ....:evil_lol::evil_lol:..kffiatkóff tysz nie mam ;) idę posprzątać ( tata zapłaci mi za sprzątniecie 20 zł :evil_lol::evil_lol:) i wracam i wrzucam fotki :diabloti: :crazyeye::crazyeye:...wow ...20 zł ...to ja nie ide sprzątać ....mnie nikt nie chce zapłacić :placz::placz: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye:...wow ...20 zł ...to ja nie ide sprzątać ....mnie nikt nie chce zapłacić :placz::placz: na bank masz kfffiatki :diabloti::diabloti::diabloti: haha bo tatę trzeba sobie wychować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak przeskoczymy na kolejna stronę to będą fotki :evil_lol: więc starać się proszę a ja idę sprzątać :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Nie powiem nie powiem pięknie się staracie o kolejną stronę :diabloti: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Nie można pisać posta pod postem ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nic jakoś muszę skoczyć na kolejną stronę :evil_lol:fotki czekają :eviltong: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):na bank masz kfffiatki :diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti:nie mam kffiatkóff do przesadzania :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti:nie mam kffiatkóff do przesadzania :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a do nie przesadzaniaa? :evil_lol::evil_lol: omg :evil_lol: http://www.smog.pl/wideo/14482/pokonany_przez_psa/ Quote
ariss Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 http://images34.fotosik.pl/58/da2063dae1119d4e.jpg Ten zestawik jest świetny:loveu: Quote
anetta Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a):....laptopa...... Ojeeejj :loveu::loveu: Jaka urocza ta ikonka. Fajowska :lol::lol: Ten pies chyba musiał mieć kaca :crazyeye: :hand: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):a do nie przesadzaniaa? :evil_lol::evil_lol: :hmmmm: sztuczne :eviltong::eviltong: ha ha .....fajnie gościu pił wodę :eviltong: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Nooo i jest nowa strona więc daję fotki :evil_lol: Strasznie słaba jakość :shake: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 :razz:...hey ...czy to Leośki od Dagi :p Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Dwa zapatrzone łobuzki...:loveu: http://images26.fotosik.pl/118/d07474819d08b030.jpg Pzdr. Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a)::razz:...hey ...czy to Leośki od Dagi :p Tak Tak Tak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Asiaczek napisał(a):Dwa zapatrzone łobuzki...:loveu: http://images26.fotosik.pl/118/d07474819d08b030.jpg Pzdr. witaj Asiu :loveu: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):Tak Tak Tak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ;)to i Wikulina jest na fotkach :p Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a):;)to i Wikulina jest na fotkach :p Dokładnie :loveu: a skąd znasz Dage oprócz dogo ? :razz: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):Dokładnie :loveu: a skąd znasz Dage oprócz dogo ? :razz: z gg :roll:...z telefonu :roll:... i z wystawy w OPOLU w 2006 roku :p Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a):z gg :roll:...z telefonu :roll:... i z wystawy w OPOLU w 2006 roku :p no to teraz juz wszystko wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):no to teraz juz wszystko wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: no .....wszystko ....czyli CO ??:crazyeye: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a)::hmmmm: no .....wszystko ....czyli CO ??:crazyeye: No nie wiem :evil_lol::evil_lol: ciii bo ja jestem szpieg :evil_lol::evil_lol: jadę z Dagą do rzeszowa i moze Leszna i Bydg :eviltong: Quote
Matusz Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):No nie wiem :evil_lol::evil_lol: ciii bo ja jestem szpieg :evil_lol::evil_lol: jadę z Dagą do rzeszowa i moze Leszna i Bydg :eviltong: o ja też będę w Bydg ;) no i może w Lesznie ;) Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Matusz napisał(a): o ja też będę w Bydg ;) no i może w Lesznie ;) hah to wtedy Ci sprzedam tego kopa :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):hah to wtedy Ci sprzedam tego kopa :evil_lol: :shake::shake:oj nieładnie ...przemoc sie szerzy :razz: Quote
Recommended Posts