Rinuś Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Ej ja idę spać bo właśnie zemdlałam w łazience...chyba znowu jakieś osłabienie :shake: dobranoc :loveu: Quote
ewelinabuck Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ojej musisz na siebie uwazac:-o:-o Quote
anetta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 http://images23.fotosik.pl/117/671bba89f037311a.jpg ooo tu, tu mnie drap :p Ej ja idę spać bo właśnie zemdlałam w łazience...chyba znowu jakieś osłabienie O masz :mdleje: :shake: Quote
basia bonnie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 piękne te portreciki w kolorze :loveu: Quote
Rinuś Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='ewelinabuck']ojej musisz na siebie uwazac:-o:-o staram się :) nawet normalnie jem ostatnio...no ale to pewnie wynik mojej anemii,którą miałam 1,5 roku temu :shake: Quote
ewelinabuck Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 zapraszam do naszej galerii:diabloti: Quote
Rinuś Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Idziemy spać :) dobranoc :loveu: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 dzień dobry wieczór :diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Matusz']dzień dobry wieczór :diabloti::diabloti: Raczej dobranoc,bo idę spać :evil_lol: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Rinuś']Raczej dobranoc,bo idę spać :evil_lol: dla mnie dopiero zaczyna się dzień :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ze tez ja dopiero tu zajrzalam.... wlasnie zastanawiam sie nad wzieciem labka... moze jakies rady? brutus ma rodowod? Quote
Basia i Barni Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Hej śliczny labuś:loveu: Zapraszamy do naszej galerii:) Quote
Rinuś Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']ze tez ja dopiero tu zajrzalam.... wlasnie zastanawiam sie nad wzieciem labka... moze jakies rady? brutus ma rodowod? hej :multi: Brutus nie ma rodowodu :) jeśli chcesz wziąć labka to musisz być przygotowana na ogromne zniszczenia w domu gdy pies jest szczeniakiem :evil_lol::evil_lol: to psy ,które potrzebuja ogromnej dawki ruchu...inaczej rozniosą Ci mieszkanko :evil_lol:są oczywiście takie wyjątki jak mój Brutus,który wytrzymuje nawet 3 dni bez biegania,ale to rzadkość :evil_lol: jak będziesz kupowała szczeniaka to koniecznie powiedz hodowcy,żeby pokazał Ci badania rodziców na dysplazję i najlepiej jeszcze na choroby oczu bądź serca(chociaż te drugie rzadko są robione) :p a tak ogólnie to są to kochane stworki :loveu: zobaczcie to :evil_lol: od razu mówię,że to nie Brutus :) przeklejam z innego forum :evil_lol: Wiesz na co możesz się ewentualnie przygotować :evil_lol: Quote
aleb Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Tą sofę i fotel zniszczył chyba jakiś profesjonalista :-o :evil_lol: Całe szczęście moje labki takich szkód nie narobiły, chociaż nie, jedna w ogrodzie pogryzła mi cały krzak czerwonej porzeczki :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ja mam wyzla z ADHD wiec wiem wszystko o energicznych psach i ich porzadnym wymeczeniu:) o zniszczeniach tez duzo wiem:) Quote
Rinuś Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='aleb']Tą sofę i fotel zniszczył chyba jakiś profesjonalista :-o :evil_lol: Całe szczęście moje labki takich szkód nie narobiły, chociaż nie, jedna w ogrodzie pogryzła mi cały krzak czerwonej porzeczki :diabloti: jak Brutus by nam zrobił taki prezent,to moja mama raczej nie miałaby dla niego litości :evil_lol: [quote name='Niki-lidka']ja mam wyzla z ADHD wiec wiem wszystko o energicznych psach i ich porzadnym wymeczeniu:) o zniszczeniach tez duzo wiem:) więc Labrador to rasa dla Ciebie:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne te foteliki ;) witanko :multi::multi::multi:...melduję się :loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne te foteliki ;) witanko :multi::multi::multi:...melduję się :loveu::loveu::loveu: ooo kogo nam przywiało :evil_lol: no witam witam :lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Rinuś']ooo kogo nam przywiało :evil_lol: no witam witam :lol: przytuptałam do Was ;) Quote
Rinuś Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja mama wydała mojej siostrze pudło na karmę!!!!!!!dałam mojej siostrze do węglą!! wyobrażacie to sobie??????? no szlag by to trafił!! jak mnie wszystko wkurza w tym domu !! chcę się wyprowadzić bo nikt nigdy się mnie nie pyta o zdanie!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
Rinuś Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Przez cały dzien nikogo u nas nie było :shake::shake::shake::shake: nie wiem czy w ogóle jest dla kogo prowadzić tą galerię :shake: Idę z kompa :roll: Quote
aleb Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Przestań! ;) Ja prawie codziennie tutaj zaglądam :) Quote
ewelinabuck Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ja tez:multi::multi::multi:zagladam:multi::multi: i nie przejmuj sie mnie w domu tez nikt nie slucha:shake::shake::shake::mad: Quote
Dobcia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 A od kiedy to rodzice słuchają dzieci? Takie rzeczy to tylko w bajkach:diabloti: Zaglądamy, zaglądamy;) Quote
limoncia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ja tu zawsze zagladam,:p:p:p tylko nie zawsze sie wpisuje:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts