Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ewelinabuck']ojej musisz na siebie uwazac:-o:-o
staram się :) nawet normalnie jem ostatnio...no ale to pewnie wynik mojej anemii,którą miałam 1,5 roku temu :shake:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ze tez ja dopiero tu zajrzalam....
wlasnie zastanawiam sie nad wzieciem labka...
moze jakies rady?
brutus ma rodowod?
hej :multi:
Brutus nie ma rodowodu :)
jeśli chcesz wziąć labka to musisz być przygotowana na ogromne zniszczenia w domu gdy pies jest szczeniakiem :evil_lol::evil_lol: to psy ,które potrzebuja ogromnej dawki ruchu...inaczej rozniosą Ci mieszkanko :evil_lol:są oczywiście takie wyjątki jak mój Brutus,który wytrzymuje nawet 3 dni bez biegania,ale to rzadkość :evil_lol:
jak będziesz kupowała szczeniaka to koniecznie powiedz hodowcy,żeby pokazał Ci badania rodziców na dysplazję i najlepiej jeszcze na choroby oczu bądź serca(chociaż te drugie rzadko są robione) :p
a tak ogólnie to są to kochane stworki :loveu:

zobaczcie to :evil_lol: od razu mówię,że to nie Brutus :) przeklejam z innego forum :evil_lol:
Wiesz na co możesz się ewentualnie przygotować :evil_lol:

Posted

Tą sofę i fotel zniszczył chyba jakiś profesjonalista :-o :evil_lol:

Całe szczęście moje labki takich szkód nie narobiły, chociaż nie, jedna w ogrodzie pogryzła mi cały krzak czerwonej porzeczki :diabloti:

Posted

[quote name='aleb']Tą sofę i fotel zniszczył chyba jakiś profesjonalista :-o :evil_lol:

Całe szczęście moje labki takich szkód nie narobiły, chociaż nie, jedna w ogrodzie pogryzła mi cały krzak czerwonej porzeczki :diabloti:
jak Brutus by nam zrobił taki prezent,to moja mama raczej nie miałaby dla niego litości :evil_lol:
[quote name='Niki-lidka']ja mam wyzla z ADHD wiec wiem wszystko o energicznych psach i ich porzadnym wymeczeniu:)
o zniszczeniach tez duzo wiem:)
więc Labrador to rasa dla Ciebie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne te foteliki ;)

witanko :multi::multi::multi:...melduję się :loveu::loveu::loveu:

ooo kogo nam przywiało :evil_lol: no witam witam :lol:

Posted

Jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja mama wydała mojej siostrze pudło na karmę!!!!!!!dałam mojej siostrze do węglą!! wyobrażacie to sobie???????
no szlag by to trafił!! jak mnie wszystko wkurza w tym domu !! chcę się wyprowadzić bo nikt nigdy się mnie nie pyta o zdanie!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy: