Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 dzień dobry :loveu: wywinęłam się w tym roku od odwiedzania grobów :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 ja ten aparat zabiję i wywalę do kibla :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Brutusek wie że nie może na łóżkach spać :evil_lol: zaraz ściągnę jakiś program do obróbek fotek i postaram się wyostrzyć fotki... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Czeeeść :loveu: Muszę powiedzieć... że jestem przerażona :diabloti: Po przeczytaniu paru stron w tył :diabloti: Wypowiedzi Twoich :diabloti: Vectry :diabloti: i Matusza :diabloti: Tylko Dogomaniacy tak potrafią :evil_lol: A ja sobie niewinne zacytuję fotkę Brutuska :razz: http://i14.tinypic.com/536igxj.jpg Piękne to zdjęcie :loveu: Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czeeeść :loveu: Muszę powiedzieć... że jestem przerażona :diabloti: Po przeczytaniu paru stron w tył :diabloti: Wypowiedzi Twoich :diabloti: Vectry :diabloti: i Matusza :diabloti: Tylko Dogomaniacy tak potrafią :evil_lol: oo witam :multi: wróciłaś na dogo :loveu::loveu: hehe jak się tak poczyta to co tam pisaliśmy to żal dupę ściska :evil_lol::evil_lol: a tutaj coś wykombinowałam w jakimś programie :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Można się pośmiać... :evil_lol: Nie wróciłam, bo nigdy nie odeszłam, ale w końcu znalazłam trochę czasu ;) Tylko zaległości od groma :roll: Ładny efekt b&w, tylko zdjęcia do końca nie wyraźne :) Ale model cud, miód :loveu: Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 kurde chcę ściągnać jakiś program do obróbki zdjęć z internetu ale coś nie działa nic :shake: mam picasa ale to jakieś badziewie jest :angryy: Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 ściągnęłam Photo Filtre :evil_lol: i nawet po polsku :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Mam nadzieję, że się spodoba ;) i będziesz wstawiać duuuużo fotek :cool3: Quote
Dorkaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Oj taaak :evil_lol: Duzo fotek :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 czekam na piekne foteczki i wpadlam sie przywitac tak wogole:cool3: Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 witam witam wszystkich :loveu::loveu: no to dodaję fotki z wieczornej zabawy z piłką :loveu: mmhmm moja słodycz :loveu: rozwaliła mnie ta fota a zarazem przeraziła :-o Quote
Dorkaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 4 ostatnie najlepsze :evil_lol: On jes cudo pies :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 koniec :) a w tle kalendarze metamorfozy serc :loveu: Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A co robiliście w 2 pokoju??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Matusz']A co robiliście w 2 pokoju??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale odnośnie czego to ? :diabloti: Ty chyba jednak śledziłeś naszą galerię jakiś czas temu :diabloti: Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Rinuś']ale odnośnie czego to ? :diabloti: Ty chyba jednak śledziłeś naszą galerię jakiś czas temu :diabloti: hahah, dobrze wiesz czego:evil_lol::evil_lol: ludzie mi mówią, dlatego wiem, hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to co robiliście w 2 pokoju:evil_lol:?? hmm?? Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Matusz'] hahah, dobrze wiesz czego:evil_lol::evil_lol: ludzie mi mówią, dlatego wiem, hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to co robiliście w 2 pokoju:evil_lol:?? hmm?? postanowiłeś też poplotkować na mój temat? :diabloti: podłącz się na gadu :diabloti: Quote
Vectra Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 weszłam i co :diabloti: będziesz gryźć ? widziałam foty offkors :) photo filter jest spoczko ;) Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Vectra']weszłam i co :diabloti: będziesz gryźć ? widziałam foty offkors :) photo filter jest spoczko ;) i nie podobają się ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts