Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powstań ;) brrrrr... aż mi się zrobiło zimno .....ale jak miło powspominać :loveu: http://i2.tinypic.com/2vdfs0l.jpg dziękuję za pozwolenie :diabloti: [quote name='Matusz']Witamy :) fajne wspominki ;) miłego dnia pozdr. aa no witamy witamy po raz 3 :evil_lol: [quote name='Dorkaa']Zawitowywuję w galerii :evil_lol: Ale on ludownyy :loveu: Kocham te psy :loveu: Chcesz, możemy się zamienić :evil_lol: ja ci dam krolika a ty mi dasz Brutusa :evil_lol: dziękuję :oops: ale przykro mi bo nawet za konia bym się nie zamieniała :loveu: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś']:evil_lol: dziękuję :oops: ale przykro mi bo nawet za konia bym się nie zamieniała :loveu: Nie dziwie Ci się piękny Labek :loveu: Pozdrawiam ;) Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 dzisiaj dostałam takie oto fotki :loveu::loveu::loveu: niestety ale tylko dwie ponieważ resztę dostanę na płycie...to są fotki z naszego ostatniego spotkania z Beaglami :loveu::multi: nos w nos z mastifem tybetańskim :loveu: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 http://i14.tinypic.com/536igxj.jpg Patataj patataj :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Luzia dziękuję za odwiedzinki miłe słowa :loveu: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra']no i gdzie ten mastif ? :diabloti: nie widzisz?nos w nos z Brutim :razz: Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś']nie widzisz?nos w nos z Brutim :razz: aaaaaaaa toooo :loveu: http://i17.tinypic.com/5x3e14l.jpg :diabloti: a wiesz co ja widziałam jeszcze w Twojej galerii :razz: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra'] a wiesz co ja widziałam jeszcze w Twojej galerii :razz: coooo?:-o:-o:-o:-o Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś']coooo?:-o:-o:-o:-o bardzo dużo fotek :mad: i do tego w jednym poście :mad: bić będę :evilbat: :diabloti: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra']bardzo dużo fotek :mad: i do tego w jednym poście :mad: bić będę :evilbat: :diabloti: aa to Matusz mnie już pouczył :evil_lol: już nie będę:evil_lol: nie bij !!! o mamo!! :cry::nerwy::eek: Quote
Matusz Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś']aa to Matusz mnie już pouczył :evil_lol: już nie będę:evil_lol: nie bij !!! o mamo!! :cry::nerwy::eek: :mad:no ja się przyłącze chętnie do bicia :mad::mad::diabloti: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Matusz']:mad:no ja się przyłącze chętnie do bicia :mad::mad::diabloti: dobrało się dwóch moderatorów :diabloti: ok,ale jak już macie mnie bić to na gołą pupkę :evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś']i gdzie to lanie ?:diabloti: Też czekam z niecierpliwością :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 umarłam :placz::placz::placz::placz: ale to jak zwisam mi się podoba :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś'] ale to jak zwisam mi się podoba :evil_lol: Mi też :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś']umarłam :placz::placz::placz::placz: ale to jak zwisam mi się podoba :evil_lol: zaczynasz mnie przerażać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zostaw już ten telewizor !!!!! :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra']zaczynasz mnie przerażać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zostaw już ten telewizor !!!!! :evil_lol: Mateusz rozbudził we mnie dzikie instynkty :diabloti::loveu: Quote
Dorkaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Łaaaa...! Łowcze też?! :evil_lol::evil_lol: UCIEKAĆ! POŻRE NAS! :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 też :diabloti: właśnie odcinam Brutusowi dopływ tlenu :diabloti: Quote
Recommended Posts