Rinuś Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 a to jeszcze dodam fotkę z ostatniej imprezy :evil_lol: ja jestem po prawej :eviltong: Quote
eria Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 http://i4.tinypic.com/52x34vl.jpg to się nazywa inteligencja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AjriszZona Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 jesienne spacery, tarzanie się w liściach, szukanie kasztanów... też to lubimy:) Quote
Matusz Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 cudowny labek, ten nochal :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i18.tinypic.com/4uerx9e.jpg p.s na post można wstawiać tylko 5 zdjęć, to tak na przyszłość:eviltong: Quote
Rinuś Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Matusz']cudowny labek, ten nochal :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i18.tinypic.com/4uerx9e.jpg p.s na post można wstawiać tylko 5 zdjęć, to tak na przyszłość:eviltong: no kogo tutaj widzę :evil_lol: przyszedł i jeszcze mi mówi jak mam fotki wstawiać :diabloti: Quote
Dobcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ślicznie Brutusek wyszedł na jesiennym tle:loveu: Pasuje mu ta niebieska obróżka;) Quote
Gonitwa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ależ chudzina z Brutuska, ja mam przynajmniej co poklepać;) Rób zdjęcia bardziej z poziomu psa, nie z góry- ładniejsze wychodzą. Klękaj, kucaj, kładź się... Quote
Matusz Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Rinuś']no kogo tutaj widzę :evil_lol: przyszedł i jeszcze mi mówi jak mam fotki wstawiać :diabloti: no tak ;) od tego jestem :diabloti: Quote
Rinuś Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Dobcia']Ślicznie Brutusek wyszedł na jesiennym tle:loveu: Pasuje mu ta niebieska obróżka;) witamy :multi: dziękujemy za odwiedzinki :loveu: [quote name='Gonitwa']Ależ chudzina z Brutuska, ja mam przynajmniej co poklepać;) Rób zdjęcia bardziej z poziomu psa, nie z góry- ładniejsze wychodzą. Klękaj, kucaj, kładź się... yoo tam chudzina :evil_lol: przyszłaś z ripostą ? :evil_lol::evil_lol: no staram się klękać ale mój aparat to złom :diabloti: Quote
Gonitwa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Mój też złom i zdjęcia fatalne. Dodatkowo talentu brak.... Quote
aleb Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Rinuś cudowne zdjęcia! :multi: A te dziury Brutus bardzo wielkie wykopuje :-o Myślałam, że takie malutkie robi :lol: Quote
Rinuś Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='aleb']Rinuś cudowne zdjęcia! :multi: A te dziury Brutus bardzo wielkie wykopuje :-o Myślałam, że takie malutkie robi :lol: nie nie to nie Brutusa dziura :evil_lol: tam kopie zawsze kilka psów i taka dziura powstała :eviltong: Brutus by chyba nie dał rady takiej wykopać :razz: Quote
aleb Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Uff... myślałam, że z niego taki wielki archeolog :lol: Quote
Rinuś Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='aleb']Uff... myślałam, że z niego taki wielki archeolog :lol: na szczęście nie :evil_lol: bo jakby tak zaczął kopać pod blokiem to codziennie bym musiała z łopatą latać :diabloti: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :hand: pojawilam się i ja Tutaj :p:multi::multi::multi: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Alicja']:hand: pojawilam się i ja Tutaj :p:multi::multi::multi: oddaję pokłon :modla::modla: Quote
eria Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś']nie nie to nie Brutusa dziura :evil_lol: tam kopie zawsze kilka psów i taka dziura powstała :eviltong: Brutus by chyba nie dał rady takiej wykopać :razz: taaaa już by tam dał rade !! jakbyś widziała jakie dziury kopała Foxi jak mieszkała w ogródku to bys się zdziwiła:razz: a w schronisku wykopała sobie norę w ziemi taką głęboką :cool3: z której nie mogłam jej wywabić w dniu kiedy miałam ją zabrać do domu :lol: Jest mistrzem w kopaniu:loveu::diabloti: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='eria']taaaa już by tam dał rade !! jakbyś widziała jakie dziury kopała Foxi jak mieszkała w ogródku to bys się zdziwiła:razz: a w schronisku wykopała sobie norę w ziemi taką głęboką :cool3: z której nie mogłam jej wywabić w dniu kiedy miałam ją zabrać do domu :lol: Jest mistrzem w kopaniu:loveu::diabloti: hihi ale Brutusowi się szybko nudzi :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 wspomnienie jak jeszcze było ciepło... Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 ej dlaczego nie wchodzą wszystkie fotki które chcę wrzucić ?:shake: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś']oddaję pokłon :modla::modla: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:powstań ;) brrrrr... aż mi się zrobiło zimno .....ale jak miło powspominać :loveu: http://i2.tinypic.com/2vdfs0l.jpg Quote
Matusz Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witamy :) fajne wspominki ;) miłego dnia pozdr. Quote
Dorkaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Zawitowywuję w galerii :evil_lol: Ale on ludownyy :loveu: Kocham te psy :loveu: Chcesz, możemy się zamienić :evil_lol: ja ci dam krolika a ty mi dasz Brutusa :evil_lol: Quote
Recommended Posts