Rinuś Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :) Jak tam wczorajsze szaleństwa na basenie? ;) no czeeść:loveu: aa wczoraj było super :D zjeżdżałam i siedziałam jakuzzi :multi: było extra :multi: dzisiaj też miałam jechać ale rano znowu byłam na grzybach :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Gonitwa napisał(a):To teraz dawaj fotki;) alleeee skąd? :evil_lol: kabelka nie mam ,ale jutro już mam go mieć... Quote
Gonitwa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No dobra- załóżmy, że poczekam do jutra;) Quote
Rinuś Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Gonitwa napisał(a):No dobra- załóżmy, że poczekam do jutra;) jestem wściekła :angryy::angryy: byłam umówiona z Pauliną na dzisiaj na 9.30 że da mi kabelek to Ona o 9.10 mi npisała że jednak teraz nie możesz :angryy::angryy: i jak ja mam się nie denerwować? chyba tabletki uspokajające zacznę brać :shake: Quote
eria Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 uwielbiam takich ludzi po prostu:shake::angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Trzeba sprawić sobie własny kabelek ;) Quote
Gonitwa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Też uwielbiam takich słownych ludzi... Nie łam się- będzie dobrze;) Quote
Rinuś Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 mam już kabelek :) ale dzisiaj nie wstawię fotek bo mi się nie chce :diabloti: spałam dzisiaj tylko 3 godziny...wiecie mam gości :eviltong: a dzisiaj jeszcze na imprezę idę...nie wiem jak dam radę... buziaki :* Quote
Helga&Ares Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ale zaniedbujesz galerię :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 To Ci goście, co przyjechać mieli? :) Udanej zabawy! :multi: Czekamy na zdjęcia :) Quote
Rinuś Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 cześć:) jutro dodam jakies fotki bo dzisiaj już ledwo żyję...przez 2 dni spałam może jakies 5 godzin...to był wyjątkowo ciężki weekend...a teraz mam mega doła bo facet na którym mi zajebiście zależy właśnie dzisiaj wrócił do domu...do Śremu...spędziłam z nim 3 dni...boskie 3 dni... ehhh...widocznie tak musi być...ta odległość :-( Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Rinusiowa to prezent od mła na te doły ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Musisz odespać zawalone noce :) A co do chłopaka... cóż, Ty sama musisz ocenić, czy lepiej plątać się w to dalej, czy zapomnieć... Vectra... :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Vectra napisał(a):Rinusiowa to prezent od mła na te doły ;) heh dziękuję :) przyda się ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Musisz odespać zawalone noce :) A co do chłopaka... cóż, Ty sama musisz ocenić, czy lepiej plątać się w to dalej, czy zapomnieć... właśnie nie wiem co mam robić...to za dużo jak dla mnie :-( za dużo... :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Rinuś'] właśnie nie wiem co mam robić...to za dużo jak dla mnie :-( za dużo... :-( A jak na to patrzy on sam? Ciężka sprawa - ja kiedyś też się znalazłam w podobnej sytuacji, tyle, że nie walczyłam( i nie żałuję ). Na pewno znajdziesz wyjście, wierzę w Ciebie. Quote
Rinuś Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A jak na to patrzy on sam? Ciężka sprawa - ja kiedyś też się znalazłam w podobnej sytuacji, tyle, że nie walczyłam( i nie żałuję ). Na pewno znajdziesz wyjście, wierzę w Ciebie. no tylko jest jeszcze jeden problem a o którym zapomniałam napisać... on ma dziewczynę w Śremie... :shake: już się raz rozeszli ale niedawno zeszli się na nowo...ale jak teraz był u mnie te 3 dni to nie było po nim poznać że ma dziewczynę..wszędzie był ze mną...byliśmy jak para... a co On sam na to...?? odległość... :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Rinuś']no tylko jest jeszcze jeden problem a o którym zapomniałam napisać... on ma dziewczynę w Śremie... :shake: już się raz rozeszli ale niedawno zeszli się na nowo...ale jak teraz był u mnie te 3 dni to nie było po nim poznać że ma dziewczynę..wszędzie był ze mną...byliśmy jak para... a co On sam na to...?? odległość... :-( Czy warto stawać pomiędzy dwojgiem ludzi? Nie boisz się, że tak jak z nią, mógłby być nieszczery z Tobą? Czasem trzeba walczyć z szalejącym sercem... Quote
Rinuś Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czy warto stawać pomiędzy dwojgiem ludzi? Nie boisz się, że tak jak z nią, mógłby być nieszczery z Tobą? Czasem trzeba walczyć z szalejącym sercem... nigdy nie chciałam być w takiej sytuacji...:-( ale wiem jaka jest sytuacja między nim a jego dziewczyną...ona go oszukiwała...nie wiem o robić... idę spać bo glowa mnie boli :shake: Quote
Rinuś Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 no to wrzucę fotki ale nie pieska tylko trochę swoich bo Brutusa foty mam na aparacie i nie chce mi się ich zrzucać ;) od lewej:Ja,Kamilek...:-(,Natalia(siostra Kamila),Sylwia(moja siotra),Basia(mojego brata dziewczyna) i Kasia (siostra Kamila) podoba mi się to zdjęcie... ja,Kamil i Robert (mój brat) od lewej:Natalia,Kamil ,Robert no i ja... starczy tych fotek...idę chyba dalej spać... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Fotki... no cóż ja mogę napisać? Dość wymowne. Gdyby nie Twoje słowa, pomyślałabym, że... no, że coś między Wami jest, a na pewno iskrzy. Szkoda, że istnieje zasrana odległość, niedomówienia, cierpienia i wspomnienia... :( Ale wierzę, że jakoś sobie poradzisz, traktując go po prostu... jako chwilę w swoim życiu. Do brata jesteś bardzo podobna, ale do siostry... prawie wcale :evil_lol: Widać, że udana zabawa :) Quote
Rinuś Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Fotki... no cóż ja mogę napisać? Dość wymowne. Gdyby nie Twoje słowa, pomyślałabym, że... no, że coś między Wami jest, a na pewno iskrzy. Szkoda, że istnieje zasrana odległość, niedomówienia, cierpienia i wspomnienia... :( Ale wierzę, że jakoś sobie poradzisz, traktując go po prostu... jako chwilę w swoim życiu. Do brata jesteś bardzo podobna, ale do siostry... prawie wcale :evil_lol: Widać, że udana zabawa :) moi znajomi na imprezie myśleli że przyszłam z chłopakiem...:roll: nie wiem co dalej będzie...oczywiście cały czas utrzymujemy kontakt..dobrze że istnieją telefony... a siostra to chyba jest po listonoszu :evil_lol::evil_lol: ps.aparat już mam w pokoju i jak dobrze pójdzie to może jeszcze dzisiaj wrzucę jakieś :) ale w sumie tutaj oprócz Ciebie i tak nikt nie zagląda prawie... Quote
Recommended Posts