Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś']jejku jak mi jest źle :(
dzisiaj mam już takiego doła że szkoda gadać :-( ja chyba nigdy nie będę szczęśliwa:-(

Nie pytam nawet co się stało, bo to Twoja osobista sprawa i jeśli poczujesz taką potrzebę to nam o tym napiszesz. Ja pragnę dodać od siebie, że czasem musimy dosięgnąć tego przysłowiowego dna, zakopać się w tym mule po pas, żeby w końcu odbić się od niego i już nigdy nie upaść! Jest ciężko, mi ostatnimi czasy też nie jest kolorowo... przytul się w Brutuska, zajmij się swoim hobby... i jeśli możesz to postaraj się swoje życie ułożyć tak, aby było dobrze. Jesteśmy z Tobą :*

Posted

mi chodzi tylko o to że nie mam się często do kogo przytulić...nie licząc Brutuska bo do niego mogę zawsze przyjść i się przytulić...
ale faceta...mojego własnego...którego nikt mi nie zabierze...z którym będę szczęśliwa...który mnie przytuli..pocałuje...
tylko to bym chciała...a może aż to... :-(

Posted

Ja uznaję zasadę, że lepszy żaden niż byle jaki. Czasem trzeba poużerać się z samotnością, pocierpieć, popłakać, żeby w końcu trafić na tą wybraną osobę, która będzie Cię rozumieć, wspierać i iść z Tobą przez życie. I do której będziesz mogła się przytulać :)

Nie ma na to złotego środka - rozglądnij się dookoła, może jest ktoś kogo nie zauważasz?

Trzymam mocno kciuki, każdy ma swoją drugą połówkę pomarańczy na tym świecie :*

Posted

[quote name='Rinuś']dziękuję Ci bardzo... jesteś wspaniałą osobą... :*

trochę mnie podniosłaś na duchu...

idę spać... dobranoc :*

Cześć :loveu:

Dziś już lepiej?

To Ty jesteś wspaniałą o osobą i w końcu ktoś, kogo bardzo cenisz, w końcu to zrozumie :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :loveu:

Dziś już lepiej?

To Ty jesteś wspaniałą o osobą i w końcu ktoś, kogo bardzo cenisz, w końcu to zrozumie :)
cześć:) no dzisiaj już jest trochę lepiej...przespałam się z tym wszystkim...
ale dawno nie miałam takiego doła jak wczoraj...
pomogłaś mi bardzo :*
a dzisiaj Brutusek przywitał mnie buziakiem i od razu mam lepszy dzień,chociaż boli mnie brzuch bo dostałam okres i jestem przeziębiona...ale to nic :)
wpadnę zaraz do Was do galerii :*

Posted

[quote name='Rinuś']cześć:) no dzisiaj już jest trochę lepiej...przespałam się z tym wszystkim...
ale dawno nie miałam takiego doła jak wczoraj...
pomogłaś mi bardzo :*
a dzisiaj Brutusek przywitał mnie buziakiem i od razu mam lepszy dzień,chociaż boli mnie brzuch bo dostałam okres i jestem przeziębiona...ale to nic :)
wpadnę zaraz do Was do galerii :*

A co tu tak mało osób zagląda? :mad:
E tam, ja tylko napisałam parę słów - o tym, czy czujesz się lepiej czy gorzej, tak naprawdę decydujesz Ty sama :)

Psy w takich momentach są niezawodne - gdy ja jestem zła, albo zdarza mi się popłakać, to zaraz mam przy sobie mokry nochal i futerko do wyściskania :)

Oj te pierwsze dni zawsze najgorsze są - łykaj tabletki i bądź dzielna! :)

Dziękujemy za odwiedziny :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A co tu tak mało osób zagląda? :mad:

zagląda mało osób bo ja też mało teraz odwiedzam inne galerie...a wiesz jak jest...jak ja nie odwiedze kogoś to ten ktoś mnie tez nie odwiedzi...

Posted

cześć Kasiu,
cóż ja mogę powiedzieć, trzymaj się :* i zdrowiej !
nie umiem pocieszać tak jak pinczerka, ale jestem także z Tobą :lol:
też nie mam drugiej połówki, i też czasem mam doła z tego powodu, ale ponoć nadzieja umiera ostatnia, prawda ?;)

Posted

dziękuję że nas odwiedZacie :*
moja mama jest najlepsza gada mi że mam gorączke a wyciąga mnie do miasta na piwo bo ona jedzie z moja ciocią i z moim bratem i mojego brata dziewczyną...
sama jeszcze nie wiem czy zostać czy jechać z nimi...:shake:

Posted

[quote name='Gonitwa']Jechać- leczyć będziesz się od jutra;)
no to pojechałam :multi: i wróciłam z mega fazą :D idę spać bo już nie wyrabiam :eviltong:

Posted

hejja :*
właśnie wychodze na imprezę :evil_lol::evil_lol: ja to mam ciężki weekend:evil_lol::evil_lol:
jutro poodwiedzam Wasze galerie ale to po południu :eviltong:
powiedzmy że dalej jestem chora ale jak się bawić to się bawić hehe:eviltong::eviltong: