Gonitwa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mój tata też nie chciał- i w ogóle cała rodzina uważa że jakaś dziwna jestem bo tylko psy się dla mnie liczą.... Quote
Rinuś Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name=':: FiGa ::']I niby tylko Ty jestes psiara :diabloti: Mój tata w ogóle nie chce psa, nie masz pojecia jak długo o niego walczyłam... :shake: ale gdyby mój ojciec wziął do domu ONka to miałabym w domu terrorystę bo on by go nie wychował...a ja nie podjęłabym się wychowania ONka... Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dlaczego nie? Ja szkoliłabym każdego psa jakiego mój tata przytargałby do domu... marzenie :lol: Quote
Rinuś Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dlaczego nie? Ja szkoliłabym każdego psa jakiego mój tata przytargałby do domu... marzenie :lol: jakoś tak mam złe skojarzenia... wczoraj znowu koło bloku zaatakował Brutusa ONek...na dodatek moich znajomych...2 raz ten sam pies... a niby był na tresurze... Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Nie każdy ON rzuca się na wszystko co się rusza :shake: Gdy jeździmy z Figową na rolkach to na jednej posesji tez jest ON - drze ryja i rzuca sie na siatke za kazdym razem gdy tamtedy przejezdzamy, co nie znaczy że wszystkie psy tej rasy takie są - poza tym to kundle, bez papierów, wiec nie ma co mówić że ONy sa be... Quote
Rinuś Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 masz rację,nie wszystkie ONki są złe :) ale te które akurat ja znam są takie... :shake: a swoja drogą to 3majcie jutro o 9.30 za mnie kciuki bo mam komisa z polaka :placz::placz: Quote
Rinuś Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 zaczynam się denerwować.... boję się....:placz::placz::placz: Quote
Rinuś Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: stawiam wszystkim piwo!!!!!!! :drinka::drinka::popcorn::popcorn::beerchug::beerchug::knajpa::knajpa::laola: Quote
ewelinabuck Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
eria Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 gratuluję zdania komisa z polskiego!! :multi: a co do rozmowy o ON-ach- też mam złą opinię o nich, zbudowaną na wielu psach:roll: Znam ONa który też jest po szkoleniu, kilka razy dotkliwie pogryzł swojego właściciela (ten mimo wszystko nie pozbył się psa) rzuca się na wszystko co się rusza, pogryzł szczeniaczka-suczkę :shake: -co normalnym zachowaniem nie jest:shake: .Na szczęście własciciel nadal nad nim pracuje,dzień w dzień ich spacery polegają na szkoleniu psa na lince... I naprawdę większość okolicznych owczarków i "owczarków" to psy rozhisteryzowane i niezrównoważone:-( Quote
aleb Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Rinuś wiedziałam, że zdasz :) Gratulacje!!! :multi: Quote
Rinuś Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 ja tam do ONków się nie przekonam,oczywiście nie wszystkie są złe bo np w GOPRze w górach są ONki ratownicy które są super wychowane i są słodkie :) jadę dzisiaj nad jeziorko więc jakieś fotki dodam w piątek :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 GOPRzańskie onki sa niesamowite, miałam okazje je poznać gdy byłam w Ustrzykach :loveu: Moja kuzynka ma w sąsiedztwie ONkę która wyglądem robi wrażenie - jest 'potęzna' :lol: Ale jej charakter jest po prostu niesamowity :loveu: Mi osobiście ONy sie bardzo podobają ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Rinuś - congratulations!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Rinuś Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 no i chciałam dodać fotki ale coś się dzieje z fotosikiem i imageschackiem i nie moge dodać :angryy::angryy::angryy: może jutro dam cosik... Quote
eria Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ja się przeniosłam na www.tinypic.com jest super:multi: Quote
:: FiGa :: Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja tez się przeniosłam na tinypic, jest genialny ;) Quote
Rinuś Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 faktycznie działa :multi::multi: dzięki dziewczyny :* mój Brudasek :loveu: ekipa z nad morza :evil_lol: haha tutaj tak siedział jakby miał paraliż tylnych łap ;) wracamy z nad jeziorka :eviltong: mój grubaassss:evil_lol: to na tyle,idę spać :) dobranoc :* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Widać, że wakacyjne fotki, tyle słońca na nich :loveu: http://i15.tinypic.com/5yn8chw.jpg Na reszcie razem! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts