Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name=':: FiGa ::']I niby tylko Ty jestes psiara :diabloti:

Mój tata w ogóle nie chce psa, nie masz pojecia jak długo o niego walczyłam... :shake:

ale gdyby mój ojciec wziął do domu ONka to miałabym w domu terrorystę bo on by go nie wychował...a ja nie podjęłabym się wychowania ONka...

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dlaczego nie? Ja szkoliłabym każdego psa jakiego mój tata przytargałby do domu... marzenie :lol:
jakoś tak mam złe skojarzenia... wczoraj znowu koło bloku zaatakował Brutusa ONek...na dodatek moich znajomych...2 raz ten sam pies... a niby był na tresurze...

Posted

Nie każdy ON rzuca się na wszystko co się rusza :shake:
Gdy jeździmy z Figową na rolkach to na jednej posesji tez jest ON - drze ryja i rzuca sie na siatke za kazdym razem gdy tamtedy przejezdzamy, co nie znaczy że wszystkie psy tej rasy takie są - poza tym to kundle, bez papierów, wiec nie ma co mówić że ONy sa be...

Posted

masz rację,nie wszystkie ONki są złe :) ale te które akurat ja znam są takie... :shake:

a swoja drogą to 3majcie jutro o 9.30 za mnie kciuki bo mam komisa z polaka :placz::placz:

Posted

zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

stawiam wszystkim piwo!!!!!!!

:drinka::drinka::popcorn::popcorn::beerchug::beerchug::knajpa::knajpa::laola:

Posted

gratuluję zdania komisa z polskiego!! :multi:
a co do rozmowy o ON-ach- też mam złą opinię o nich, zbudowaną na wielu psach:roll: Znam ONa który też jest po szkoleniu, kilka razy dotkliwie pogryzł swojego właściciela (ten mimo wszystko nie pozbył się psa) rzuca się na wszystko co się rusza, pogryzł szczeniaczka-suczkę :shake: -co normalnym zachowaniem nie jest:shake: .Na szczęście własciciel nadal nad nim pracuje,dzień w dzień ich spacery polegają na szkoleniu psa na lince...
I naprawdę większość okolicznych owczarków i "owczarków" to psy rozhisteryzowane i niezrównoważone:-(

Posted

ja tam do ONków się nie przekonam,oczywiście nie wszystkie są złe bo np w GOPRze w górach są ONki ratownicy które są super wychowane i są słodkie :)

jadę dzisiaj nad jeziorko więc jakieś fotki dodam w piątek :evil_lol:

Posted

GOPRzańskie onki sa niesamowite, miałam okazje je poznać gdy byłam w Ustrzykach :loveu:

Moja kuzynka ma w sąsiedztwie ONkę która wyglądem robi wrażenie - jest 'potęzna' :lol: Ale jej charakter jest po prostu niesamowity :loveu:

Mi osobiście ONy sie bardzo podobają ;)

Posted

faktycznie działa :multi::multi:
dzięki dziewczyny :*

mój Brudasek :loveu:

ekipa z nad morza :evil_lol:

haha tutaj tak siedział jakby miał paraliż tylnych łap ;)

wracamy z nad jeziorka :eviltong:

mój grubaassss:evil_lol:

to na tyle,idę spać :) dobranoc :*