Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Przypominam o regulaminie - można wstawiać post pod postem, ale w każdym max. 5 fotek ;)

Cieszę się, że labek był taki grzeczny, no i że tak ładnie na konie zareagował! :) Aż dziw - widocznie od jest do tego stworzony ;) Będziecie jeszcze tam jeździć?

http://images23.fotosik.pl/48/b3e1b07f72012aad.jpg

On tak całą drogę? Na dłuższy wyjazd Gizmo rezerwuje sobie zawsze cały tył w samochodzie :evil_lol:

http://images24.fotosik.pl/48/6f8a03417532da2e.jpg

A to cudo po prostu :loveu:
ooopppsss chyba dawno temu czytałam regulamin :roll::roll::roll::eviltong:
następnym razem poprawię :razz:
hehe Brutus jechał tak cały czas,tylko drzwi były zamknięte od samochodu ;) a z tyłu nie mógł jechać bo 2 dzieciaków tam jechała :evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ale super fotki Brutusa!!!!!
szczęściara jesteś że taki grzeczny w stosunku do koni:cool3: moje to by je zjadły chyba,zwłaszcza Foxi :evil_lol:

Posted

są fotecki z wyjazdu :multi::multi:

wróciliśmy z nad morza :lol: :lol: mam pełno fotek ale dodam tylko kilka bo muszę się wyspać bo jutro na 2 tyg na obóz wyjeżdżam,ale tym razem bez Kluski :(

na początek fotka którą oprawię sobie w ramkę :D

Brutus i Graffi ;)

jeszcze czekolada była z nami na jednym spacerku ;)

morze,słońce,plaża i 2 labradory :D mniam :lol:

psiory postały razem chwilę przy słupku i pogryzły się o kija :? :? ale już potem było ok :)

świeciiiii....

hop prze falę :)

no rzucaj już tą zabawkę...

hihi soczysty buziak :D

hih ito wszystko :D tzn fotki jeszcze mam ale wrzucę je jak wróce,czyli za 2 tyg :)
buziaki kochani i miłego oglądania :*

Posted

eria napisał(a):
boszeeeee jakie cudowne fotki!!!!! bajeczne!! :loveu: tak bym chciała pojechać nad morze....ale to za daleko......:-(

musisz kiedyś podjąć to wyzwanie:cool3: mówię Ci jest bosko :loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

witamy Was :) w sobotę skończyłam podróżowanie :lol: :lol:

ale moja rodzinka przez ten czas co mnie nie było to dbała o Brutuska i o to aby były jakieś fotki jak wrócę :)
zabrali go na 4 dni pod namiot nad jeziorko :) po zdjęciach widać że był tam szczęśliwy :) a ja się za nim okropnie stęskniłam :) :)

a oto dowód że dokarmiają mojego psa :evil: :evil:

to miłgo oglądania :D

Posted

Można wstawiac góra 5 zdjęć na post :evil_lol:

Masz świetna rodzinkę :loveu: Moi rodzice bawiący się z psem? Niedoczekanie... ROBIĄCY MU ZDJĘCIA?! CUD! :mdleje:

Zazdroszcze rodziców :cool3:

Posted

[quote name='evaxon']http://images13.fotosik.pl/53/83c7febe29735eea.jpg
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cos znudzony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
haha faktycznie minę ma nieciekawą :evil_lol::evil_lol:
[quote name=':: FiGa ::']Można wstawiac góra 5 zdjęć na post :evil_lol:

Masz świetna rodzinkę :loveu: Moi rodzice bawiący się z psem? Niedoczekanie... ROBIĄCY MU ZDJĘCIA?! CUD! :mdleje:

Zazdroszcze rodziców :cool3:
coś Ty u moich to się 1 raz zdarzyło :crazyeye::crazyeye: ale chyba dlatego że to pierwszy których ich słucha więc go pokochali :evil_lol::evil_lol:

a zdjęcia robił mój brat :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Mimo wszystko - rodzina :diabloti: U mnie tylko ja jestem psiarą:roll:
ale u mnie też tylko ja jestem psiarą ;) mój tata to chce mieć ONka więc na Brutusa to tak patrzy średnio bo do ONka to mu daleko :diabloti:

ale skoro byli z nim 3 tyg więc musieli się przyzwyczaić że to oni są teraz za niego odpowiedzialni :razz: