Rinuś Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Przypominam o regulaminie - można wstawiać post pod postem, ale w każdym max. 5 fotek ;) Cieszę się, że labek był taki grzeczny, no i że tak ładnie na konie zareagował! :) Aż dziw - widocznie od jest do tego stworzony ;) Będziecie jeszcze tam jeździć? http://images23.fotosik.pl/48/b3e1b07f72012aad.jpg On tak całą drogę? Na dłuższy wyjazd Gizmo rezerwuje sobie zawsze cały tył w samochodzie :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/48/6f8a03417532da2e.jpg A to cudo po prostu :loveu: ooopppsss chyba dawno temu czytałam regulamin :roll::roll::roll::eviltong: następnym razem poprawię :razz: hehe Brutus jechał tak cały czas,tylko drzwi były zamknięte od samochodu ;) a z tyłu nie mógł jechać bo 2 dzieciaków tam jechała :evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Jak ja dawno nie widziałam tej ślicznej mordki:loveu: Widać, że z niego dzieciolub:lol: Tylko pozazdroscić takiego aniołka;) Quote
Vectra Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Rinuś']ooopppsss chyba dawno temu czytałam regulamin :roll::roll::roll::eviltong: :mad: no to sio do czytania :mad: punkt 10 :cool1: Quote
Rinuś Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='Vectra']:mad: no to sio do czytania :mad: punkt 10 :cool1: nie mam czasu na takie banały :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 http://images24.fotosik.pl/48/6f8a03417532da2e.jpg MOrdo ty moja :buzi: Quote
Rinuś Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 ale tutaj nikt nie zagląda:placz::placz::placz: a my jutro jedziemy z Brutusem nad morze do piątku!! OOOOOOO !!!!! i nie będzie nas!! Quote
:: FiGa :: Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Wy caaaały czas gdzies jeździcie :cool3: Zazdroszczę :loveu: Udanego wyjazdu :multi: Przywieźcie dużo fotek :multi: Quote
aleb Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Super zdjęcia :) Czyżby Brutus bawił się w dogoterapeutę? :razz: Czekamy na Twój powrót i na nowe zdjęcia :) Baw się dobrze ;) Quote
eria Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 ale super fotki Brutusa!!!!! szczęściara jesteś że taki grzeczny w stosunku do koni:cool3: moje to by je zjadły chyba,zwłaszcza Foxi :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 są fotecki z wyjazdu :multi::multi: wróciliśmy z nad morza :lol: :lol: mam pełno fotek ale dodam tylko kilka bo muszę się wyspać bo jutro na 2 tyg na obóz wyjeżdżam,ale tym razem bez Kluski :( na początek fotka którą oprawię sobie w ramkę :D Brutus i Graffi ;) jeszcze czekolada była z nami na jednym spacerku ;) morze,słońce,plaża i 2 labradory :D mniam :lol: psiory postały razem chwilę przy słupku i pogryzły się o kija :? :? ale już potem było ok :) świeciiiii.... hop prze falę :) no rzucaj już tą zabawkę... hihi soczysty buziak :D hih ito wszystko :D tzn fotki jeszcze mam ale wrzucę je jak wróce,czyli za 2 tyg :) buziaki kochani i miłego oglądania :* Quote
eria Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 boszeeeee jakie cudowne fotki!!!!! bajeczne!! :loveu: tak bym chciała pojechać nad morze....ale to za daleko......:-( Quote
Rinuś Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 eria napisał(a):boszeeeee jakie cudowne fotki!!!!! bajeczne!! :loveu: tak bym chciała pojechać nad morze....ale to za daleko......:-( musisz kiedyś podjąć to wyzwanie:cool3: mówię Ci jest bosko :loveu::loveu: Quote
aleb Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ojj, zazdroszczę ci tego wypadu :) Zdjęcia super, a pierwsze najlepsze :loveu: Quote
Gonitwa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witam witam! Ale świetnie musieliście się bawić- pewnie tak jak ja= ale bez Orienta... Nawet kilka ocenzurowanych fotecek wrzuciłam;) Quote
Rinuś Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 heeellooołł :) wróciłam do domku :) oczywiście Brutusek wymiziany :) ale nie mogę emotek wstawić ;/ o co tutaj chodzi?? Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witaj ;) Emotki się wyświetlają, no przynajmniej u mnie jest wszystko ok ;) Quote
Rinuś Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 witamy Was :) w sobotę skończyłam podróżowanie :lol: :lol: ale moja rodzinka przez ten czas co mnie nie było to dbała o Brutuska i o to aby były jakieś fotki jak wrócę :) zabrali go na 4 dni pod namiot nad jeziorko :) po zdjęciach widać że był tam szczęśliwy :) a ja się za nim okropnie stęskniłam :) :) a oto dowód że dokarmiają mojego psa :evil: :evil: to miłgo oglądania :D Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Można wstawiac góra 5 zdjęć na post :evil_lol: Masz świetna rodzinkę :loveu: Moi rodzice bawiący się z psem? Niedoczekanie... ROBIĄCY MU ZDJĘCIA?! CUD! :mdleje: Zazdroszcze rodziców :cool3: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 http://images13.fotosik.pl/53/83c7febe29735eea.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cos znudzony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']http://images13.fotosik.pl/53/83c7febe29735eea.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cos znudzony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha faktycznie minę ma nieciekawą :evil_lol::evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Można wstawiac góra 5 zdjęć na post :evil_lol: Masz świetna rodzinkę :loveu: Moi rodzice bawiący się z psem? Niedoczekanie... ROBIĄCY MU ZDJĘCIA?! CUD! :mdleje: Zazdroszcze rodziców :cool3: coś Ty u moich to się 1 raz zdarzyło :crazyeye::crazyeye: ale chyba dlatego że to pierwszy których ich słucha więc go pokochali :evil_lol::evil_lol: a zdjęcia robił mój brat :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Mimo wszystko - rodzina :diabloti: U mnie tylko ja jestem psiarą:roll: Quote
Rinuś Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Mimo wszystko - rodzina :diabloti: U mnie tylko ja jestem psiarą:roll: ale u mnie też tylko ja jestem psiarą ;) mój tata to chce mieć ONka więc na Brutusa to tak patrzy średnio bo do ONka to mu daleko :diabloti: ale skoro byli z nim 3 tyg więc musieli się przyzwyczaić że to oni są teraz za niego odpowiedzialni :razz: Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 mój tata to chce mieć ONka I niby tylko Ty jestes psiara :diabloti: Mój tata w ogóle nie chce psa, nie masz pojecia jak długo o niego walczyłam... :shake: Quote
Recommended Posts