eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ewelinabuck napisał(a):przecie to nie dobre bedzie:crazyeye: ee tam, psy się nakarmi, psy zjedzą :evil_lol: a z psów będzie smalczyk,więc po części też z Olka :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='eria']ee tam, psy się nakarmi, psy zjedzą :evil_lol: a z psów będzie smalczyk,więc po części też z Olka :evil_lol: dobry pomysł :multi::multi::multi: Olek gdzie jesteś?? :multi::multi: ho no na ruszt :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jestem.... hmmm...zajrzałam....tutaj..bo zaintrygowalo mnie ze nie wiesez co to DROPS.....:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jestem.... hmmm...zajrzałam....tutaj..bo zaintrygowalo mnie ze nie wiesez co to DROPS.....:diabloti: zależy jaki drops :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olek walnął focha:diabloti::diabloti::diabloti: Aga idę do Ciebie namieszać Ci w galerii :evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Rinuś']zależy jaki drops :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olek walnął focha:diabloti::diabloti::diabloti: Aga idę do Ciebie namieszać Ci w galerii :evil_lol::evil_lol: wiem ze zapytam glupio a Olek to kto??? nic nie wiem nic nie przeczytałam......bez bicia sie przyznaje...:loveu: a to chodz i do mnie:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']wiem ze zapytam glupio a Olek to kto??? nic nie wiem nic nie przeczytałam......bez bicia sie przyznaje...:loveu: a to chodz i do mnie:diabloti: a Olek to nasza przyprawa do smalcu/a :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale coś nie chce tutaj wejść się zameldować :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Rinuś']a Olek to nasza przyprawa do smalcu/a :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale coś nie chce tutaj wejść się zameldować :diabloti: czy Ty mnie nie obrazasz????:evil_lol: :evil_lol: ja pytam powaznie:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czy Ty mnie nie obrazasz????:evil_lol: :evil_lol: ja pytam powaznie:diabloti: Ciebie??:evil_lol::evil_lol:ależ przenigdy w życiu:evil_lol::evil_lol: nie śmiałabym nawet :evil_lol::evil_lol: prędzej by mi język zwiędł:diabloti::diabloti::diabloti: no Olekg18:loveu::loveu: co ma 2 kundle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czarka i Kaję:evil_lol::evil_lol: które niby go słuchają:diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 tymczasem śpioch :loveu::loveu: i chłodzimy sie na klatce bo w domu nie idzie wytrzymać:shake::shake: Quote
Gonitwa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ślicznaiacha! Widzę że tylko Orientes jest nietowarzyskim labradorkiem...:-( Ale misiaki w tej hodowli!:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 olus to beda skwarki w smaloszku:lol: :lol: :lol: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Gonitwa']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ślicznaiacha! Widzę że tylko Orientes jest nietowarzyskim labradorkiem...:-( Ale misiaki w tej hodowli!:diabloti: ojj nie lubi bawić się z piesiami?? :( szkoda bo to frajda jak biegnie przed Tobą takie stadko :multi: Quote
Gonitwa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nie lubi to mało powiedziane... Na widok psa białej gorączki dostaje :( Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 a suczki??ale to dziwne że on się tak zachowuje...a nie miał kiedys jakiegoś dziwnego przeżycia z innymi psami,albo może od szczeniaka nie był socjalizowany:evil_lol::evil_lol:?? idę się położyć:eviltong: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 rany , a na kilka godzin wyjde z domu i już baby paskudne chcą meo syna Olusia zjeść :mad: ja wam dam :mad: :diabloti: Quote
olekg89 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 No cipy goopie :( Chcą zjeść moje ciasteczkowe ciałko i mój śliczny sexowny ryjek i nawet **********:( Wszystko zeżrą :( Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 olekg18 napisał(a):No cipy goopie :( Chcą zjeść moje ciasteczkowe ciałko i mój śliczny sexowny ryjek i nawet *********** Wszystko zeżrą :( tylko 16 ??????? :diabloti: Quote
olekg89 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [ciach] Oluś :mad: ostrożnie ze słowami bo bedzie ostrzeżenie :mad: Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no takiego referatu się nie spodziewałam :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Inteligentny człowiek(A takim jestem) ma zawsze dużo mądrych rzeczy to powiedzenia .... hihihihi Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 o dżizysss:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o czym Wy rozmawiacie w mojej galerii??:mad::mad: Olek a skąd wiesz jakie to uczucie gdy penetruje Cię 20 cm pytonik??:diabloti::diabloti: nikt nie zauważa fotek tylko głupoty piszą:evil_lol: Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Rinuś'] Olek a skąd wiesz jakie to uczucie gdy penetruje Cię 20 cm pytonik??:diabloti::diabloti: oo to jest bardzo dobre pytanie!! Quote
olekg89 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nietolerancyjna Giertychowska obciągara domówkowa hihi Quote
Recommended Posts