Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Vectra']Marysia :eviltong: :diabloti: która to??:mad::mad: [quote name='evaxon']:evil_lol:Ewa ma racje:evil_lol: nie ma co plakac ze sie jest nieletnim :evil_lol: muszę zalać smutki:placz: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Rinuś']która to??:mad::mad: muszę zalać smutki:placz: :crazyeye: nie znasz Marysi??? :evil_lol:zalej kawe lepiej :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='evaxon']:grin: ale to niewykonalne:evil_lol: a tam , nie ma rzeczy niemożliwych :diabloti: [quote name='Rinuś']która to??:mad::mad: a taka jedna , tylko małpa sprzątać i gotować nie chce :shake: :mad: :diabloti: muszę zalać smutki:placz: się nie utop :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Vectra'] się nie utop :diabloti: to jej przez łeb :mad::mad::mad: albo Lalką poszczuć:diabloti: mnie to w Bałtyku byś nie utopiła:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Vectra napisał(a):a tam , nie ma rzeczy niemożliwych :diabloti: wiem wiem .. tylko czasami wódki brak :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Rinuś']to jej przez łeb :mad::mad::mad: albo Lalką poszczuć:diabloti: mnie to w Bałtyku byś nie utopiła:diabloti: Frankiem cię poszczuje , on się teraz musi uczyć odpowiednich wiejskich zachowań , ludzie łażą za płotem ,a ten tylko piłka i piłka - darmozjad jeden :diabloti: [quote name='evaxon']wiem wiem .. tylko czasami wódki brak :evil_lol: mam połówke w lodówce :cool3: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Vectra napisał(a): mam połówke w lodówce :cool3: bede za 5min :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Vectra']Frankiem cię poszczuje , on się teraz musi uczyć odpowiednich wiejskich zachowań , ludzie łażą za płotem ,a ten tylko piłka i piłka - darmozjad jeden :diabloti: na smalec go!!!!!!!!! [quote name='evaxon']bede za 5min :evil_lol: dopiero?? Ewka podała stan z przed 10 min :diabloti: teraz jest już o połowę mniej:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Rinuś'] dopiero?? Ewka podała stan z przed 10 min :diabloti: teraz jest już o połowę mniej:diabloti: to zachacze po drodze o monopolowy i aqrat dotre na kanapke ze smalcem :diabloti: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 o wiesz smalec dobrze rzecz , taki chlebuś razowy i smalcuś do tego piwko ehhhhhhh Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='evaxon']to zachacze po drodze o monopolowy i aqrat dotre na kanapke ze smalcem :diabloti: ale Franio jest mały więc się spiesz bo tego smalcu to za dużo nie będzie:placz::placz: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Vectra']o wiesz smalec dobrze rzecz , taki chlebuś razowy i smalcuś do tego piwko ehhhhhhh i ogoreczek małosolny do tego :loveu: [quote name='Rinuś']ale Franio jest mały więc się spiesz bo tego smalcu to za dużo nie będzie:placz::placz: spoko spoko :cool1: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 i jeszcze popcorn i jakiś striptizer:diabloti: ale Ewcia wytrymuje Tzta i będzie mógł potańczyć w stringolach :loveu: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 głodna się zrobiłam smalcza mać ..... Z Franka smalec .... zero tłuszczu na tym ....... nawet jedna skwarka by się nie wytopiła :( Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Rinuś']i jeszcze popcorn i jakiś striptizer:diabloti: ale Ewcia wytrymuje Tzta i będzie mógł potańczyć w stringolach :loveu: ooo Ewa :D Tz potanczy nam :D ale bajer:cool3: [quote name='Vectra']głodna się zrobiłam smalcza mać ..... Z Franka smalec .... zero tłuszczu na tym ....... nawet jedna skwarka by się nie wytopiła :( a Kano??? tyz sie głodna robie:razz: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ja myślę że Lalka będzie najodpowiedniejsza na smalec , jest tłusta i okrąglutka , nie za stara ani nie za młoda - idealna. Kano to stary i żylasty jest na nim to można rosół ugotować , taki porządny , klarowny i bez oków ;) Franka na ruszt z jabłkiem w pysku , z Ivana zrobimy chipsy smażone na głębokim oleju ,Ajde na razie zostawimy , musi ktoś żarcia pilnować żeby nie rypnęli.Poza tym ona jeszcze rozpłodowa więc się przyda do hodowli świeżego mięska :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Vectra napisał(a):Ja myślę że Lalka będzie najodpowiedniejsza na smalec , jest tłusta i okrąglutka , nie za stara ani nie za młoda - idealna. Kano to stary i żylasty jest na nim to można rosół ugotować , taki porządny , klarowny i bez oków ;) Franka na ruszt z jabłkiem w pysku , z Ivana zrobimy chipsy smażone na głębokim oleju ,Ajde na razie zostawimy , musi ktoś żarcia pilnować żeby nie rypnęli.Poza tym ona jeszcze rozpłodowa więc się przyda do hodowli świeżego mięska :diabloti: :eating:brzmi bardzo smacznie :sabber: Quote
olekg89 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oł noł Mamusia rozmawia z synowymi aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Evax-:* Rinuniuniu:* Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Vectra']Ja myślę że Lalka będzie najodpowiedniejsza na smalec , jest tłusta i okrąglutka , nie za stara ani nie za młoda - idealna. Kano to stary i żylasty jest na nim to można rosół ugotować , taki porządny , klarowny i bez oków ;) Franka na ruszt z jabłkiem w pysku , z Ivana zrobimy chipsy smażone na głębokim oleju ,Ajde na razie zostawimy , musi ktoś żarcia pilnować żeby nie rypnęli.Poza tym ona jeszcze rozpłodowa więc się przyda do hodowli świeżego mięska :diabloti: ale mi smaka narobiłaś:evil_lol::evil_lol: dawaj tutaj ten smalec:diabloti: [quote name='olekg18']Oł noł Mamusia rozmawia z synowymi aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Evax-:* Rinuniuniu:* ja proponuję jeszcze Olka na smalec przerobić:diabloti: Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Franka na ruszt z jabłkiem w pysku ja się na to piszę :evil_lol: :evil_lol: brzmi apetycznie:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ale tutaj czarne mysli macie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja zamawiam smaloszek na kanapki i do tego kiszonego ogora:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='eria']ja się na to piszę :evil_lol: :evil_lol: brzmi apetycznie:evil_lol: oj nie wiem czy starczy dla nas wszystkich :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Rinuś'] ja proponuję jeszcze Olka na smalec przerobić:diabloti: :crazyeye: a co ty chcesz u niego na smalec przerabiac:grin: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: a co ty chcesz u niego na smalec przerabiac:grin: kości :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts