Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Marysia :eviltong: :diabloti:
która to??:mad::mad:
[quote name='evaxon']:evil_lol:Ewa ma racje:evil_lol:

nie ma co plakac ze sie jest nieletnim :evil_lol:
muszę zalać smutki:placz:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='evaxon']:grin: ale to niewykonalne:evil_lol:
a tam , nie ma rzeczy niemożliwych :diabloti:

[quote name='Rinuś']która to??:mad::mad:

a taka jedna , tylko małpa sprzątać i gotować nie chce :shake: :mad: :diabloti:

muszę zalać smutki:placz:
się nie utop :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']
się nie utop :diabloti:
to jej przez łeb :mad::mad::mad: albo Lalką poszczuć:diabloti:
mnie to w Bałtyku byś nie utopiła:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']to jej przez łeb :mad::mad::mad: albo Lalką poszczuć:diabloti:
mnie to w Bałtyku byś nie utopiła:diabloti:

Frankiem cię poszczuje , on się teraz musi uczyć odpowiednich wiejskich zachowań , ludzie łażą za płotem ,a ten tylko piłka i piłka - darmozjad jeden :diabloti:

[quote name='evaxon']wiem wiem .. tylko czasami wódki brak
:evil_lol:
mam połówke w lodówce :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Frankiem cię poszczuje , on się teraz musi uczyć odpowiednich wiejskich zachowań , ludzie łażą za płotem ,a ten tylko piłka i piłka - darmozjad jeden :diabloti:

na smalec go!!!!!!!!!
[quote name='evaxon']bede za 5min :evil_lol:
dopiero?? Ewka podała stan z przed 10 min :diabloti: teraz jest już o połowę mniej:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']
dopiero?? Ewka podała stan z przed 10 min :diabloti: teraz jest już o połowę mniej:diabloti:
to zachacze po drodze o monopolowy i aqrat dotre na kanapke ze smalcem :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']to zachacze po drodze o monopolowy i aqrat dotre na kanapke ze smalcem :diabloti:
ale Franio jest mały więc się spiesz bo tego smalcu to za dużo nie będzie:placz::placz:

Posted

[quote name='Vectra']o wiesz smalec dobrze rzecz , taki chlebuś razowy i smalcuś do tego piwko ehhhhhhh
i ogoreczek małosolny do tego :loveu:

[quote name='Rinuś']ale Franio jest mały więc się spiesz bo tego smalcu to za dużo nie będzie:placz::placz:
spoko spoko :cool1:

Posted

[quote name='Rinuś']i jeszcze popcorn i jakiś striptizer:diabloti:
ale Ewcia wytrymuje Tzta i będzie mógł potańczyć w stringolach :loveu:

ooo Ewa :D
Tz potanczy nam :D ale bajer:cool3:
[quote name='Vectra']głodna się zrobiłam smalcza mać .....
Z Franka smalec .... zero tłuszczu na tym ....... nawet jedna skwarka by się nie wytopiła :(
a Kano???
tyz sie głodna robie:razz:

Posted

Ja myślę że Lalka będzie najodpowiedniejsza na smalec , jest tłusta i okrąglutka , nie za stara ani nie za młoda - idealna.
Kano to stary i żylasty jest na nim to można rosół ugotować , taki porządny , klarowny i bez oków ;)
Franka na ruszt z jabłkiem w pysku , z Ivana zrobimy chipsy smażone na głębokim oleju ,Ajde na razie zostawimy , musi ktoś żarcia pilnować żeby nie rypnęli.Poza tym ona jeszcze rozpłodowa więc się przyda do hodowli świeżego mięska :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Ja myślę że Lalka będzie najodpowiedniejsza na smalec , jest tłusta i okrąglutka , nie za stara ani nie za młoda - idealna.
Kano to stary i żylasty jest na nim to można rosół ugotować , taki porządny , klarowny i bez oków ;)
Franka na ruszt z jabłkiem w pysku , z Ivana zrobimy chipsy smażone na głębokim oleju ,Ajde na razie zostawimy , musi ktoś żarcia pilnować żeby nie rypnęli.Poza tym ona jeszcze rozpłodowa więc się przyda do hodowli świeżego mięska :diabloti:

:eating:brzmi bardzo smacznie :sabber:

Posted

[quote name='Vectra']Ja myślę że Lalka będzie najodpowiedniejsza na smalec , jest tłusta i okrąglutka , nie za stara ani nie za młoda - idealna.
ale mi smaka narobiłaś:evil_lol::evil_lol: dawaj tutaj ten smalec:diabloti:
[quote name='olekg18']Oł noł Mamusia rozmawia z synowymi aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Evax-:*
Rinuniuniu:*
ja proponuję jeszcze Olka na smalec przerobić:diabloti: