Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stwierdzam ze labradory to nałóg :) gdybym tylko mogla od razu bym wziela te suczke do siebie...ale nie moge :(
ale przynajmniej moge chodzic do schronu i brac ja na spacerki :) tak wiec dzisiaj beda labradorowe fotki:loveu::loveu::loveu:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ewelinabuck napisał(a):
sliczne zdjecia juz to pisalam zreszta jak zawsze:lol:

no wlasnie:mad:zawsze to samo piszesz:mad::mad:bys sie wysilila troche:eviltong::eviltong:

Posted

no dobra .........:lol:
ostatnio czepilam sie naszego kolegi Romana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poprostu mnie dobija ten czlowiek hihihihihihi" Roman bula i spola":evil_lol:

Brutusek jest sliczny ,labki maja super charakter ale niektore potrafia byc agresywne :roll: :roll: :roll:
ciecze sie ze uratowalas Brucia,szkoda mi tej suczki o ktorej piszesz co za de........le:angryy:

ps.jade dzis po nowa lufe tylko sie zdecydowac nie moge:cool3:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
no dobra .........:lol:
ostatnio czepilam sie naszego kolegi Romana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poprostu mnie dobija ten czlowiek hihihihihihi" Roman bula i spola":evil_lol:

tego nie zaczilam :)
ewelinabuck napisał(a):

Brutusek jest sliczny ,labki maja super charakter ale niektore potrafia byc agresywne :roll: :roll: :roll:
ciecze sie ze uratowalas Brucia,szkoda mi tej suczki o ktorej piszesz co za de........le:angryy:

ps.jade dzis po nowa lufe tylko sie zdecydowac nie moge:cool3:

hmm z ta agresywnoscia bym sie nie rozpedzala :) przewaznie sa bardzo przyjazne ale kiedys ktos napisac ze nawet z labradora mozna zrobic psa ktory rzuci sie na wszystko co sie poruszy...kwestia wyszkolenia i zlego podejscia:angryy::angryy:
niewyobrazam sobie labradora ktory gryzie:shake::shake:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Roman G. nasz kochany minister:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: bardzo przystojny lasek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: normalnie mucha nie siada;)

aa no wiem ze o niego chodzi ale dalej tam czegos nie zorumialam ale dobra juz niewazne:eviltong::eviltong::eviltong:
DiDDlina85 napisał(a):
jeszcze nigdy nie słyszałam żeby labek był agresywny...:)..a Brutusek jak zawsze cudny:)

ja tez nie slyszlalam,tzn slyszlalam ale nie widzialam na wlasne oczy :)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ja go tak nazwalam sobie "Roman -bula i spola" Roman to buła a spola to trojka giertychowska

aha hahaha :)
u mnie tez byly 3 giertychowskie:eviltong::eviltong::eviltong:ale jak cakla szkole sprzatali i myli lawki..wszystko takie sztuczne...jest jakas komisja to trzeba uporzadkowac szkole,a tak to by nawet palcem nie ruszyli:angryy::angryy:

Posted

Rinuś napisał(a):
stwierdzam ze labradory to nałóg :) gdybym tylko mogla od razu bym wziela te suczke do siebie...ale nie moge :(
ale przynajmniej moge chodzic do schronu i brac ja na spacerki :) tak wiec dzisiaj beda labradorowe fotki:loveu::loveu::loveu:

kochana taki sam nałóg to sznaucery :loveu: :loveu: :loveu:brałabym Krucha i Blackiego i Cudaczka i ...tyle ich jest w potrzebie....:(

Posted

mam nowe fotki :multi::multi::multi:ze spacerku z Berda(tak ja nazwałyśmu z Izka tzn ona wymysmila Berta bo jest gruba ale ja wole Berda bo lepiej brzmi ) :)

znajdzcie mi labradora ktory nie kocha wody:evil_lol:

mokry labrador to szczesliwy labrador :)

jaka para:loveu::loveu:czemu nie moge jej zabrac ze soba??:placz::placz:

chyba ktos mi ucial glowe:mad::mad:ciekawe kto to taki:mad::mad:

Posted

Rinuś napisał(a):

chyba ktos mi ucial glowe:mad::mad:ciekawe kto to taki:mad::mad:

to ja :diabloti: przyznaje sie bez bicia. Psiaki tas slicznie sie ustawily, ze tylko na nich sie skupilam:lol: w koncu to dogomania, a nie laskomania :)

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko -pozdrawianko;-)
a witamy :)
[quote name='Paulina_mickey']Witam Was:D:D:D:D:Dpsiak w wodzie to szczęsliwy psiak:diabloti:
witamy :)
wodny pies to najszczesliwszy pies :D
[quote name='limoncia']:lol: :evil_lol: :loveu:
zbiorowisko:lol: :lol: :lol: w oczekiwaniu na nagrode?
slicznie wygladają
na nagrode a na coz by innego ??:loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']widzę że tu takie same stadne fotki jak u mnie :evil_lol: nikt nie podskoczy:evil_lol:
hehe tylko ze te nasze psiaki raczej by nas nie obronily:evil_lol::evil_lol:

fotki z wczorajszego i dzisiejszego spacerku :)
oczyewscie Berda byla z nami:loveu:

Iza tobie glowy nie obcielam prawda?:mad:

Chyba Pani Husky nie spodobal sie Graffi:evil_lol::evil_lol:

i polała sie krew:placz: kto zgadnie dlaczego?

alez one sliczne:loveu: