Rinuś Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Kuuurde, nie możesz pracować kiedy indziej?! :lol: Przecież hejters team musi być w komplecie. Będę na telefonie :diabloti: asiak_kasia napisał(a):Rinusiowa nas będzie wspierac mentalnie :eviltong: poza tym boi się o swojego blabladorka :evil_lol: Brutusek i tak pewnie by nie pojechał, bo gdybym miała jechać to chciałabym żyć te kilka dni w spokoju i nie martwić się, że ktoś mojego IDEALNEGO pieseczka pogryzie albo poturbuje :eviltong: No chyba, że aniusia ze swoimi idealnymi sukami pojedzie to się zesram a przyjadę :diabloti: Quote
Amber Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 No chyba, że aniusia ze swoimi idealnymi sukami pojedzie to się zesram a przyjadę :diabloti: Lubię to :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Amber napisał(a):Lubię to :evil_lol: ja tez. Mamy jeszcze miejsce...zapraszać? :diabloti: Quote
Okamia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 asiak_kasia napisał(a):ja tez. Mamy jeszcze miejsce...zapraszać? :diabloti: Zaproś!!!!!!! Quote
Rinuś Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Zaproś to ja przyjadę :eviltong::diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Rinuś napisał(a):Zaproś to ja przyjadę :eviltong::diabloti: jak zaproszę aniusie to dla ciebie nie bedzie juz miejsca. I bede musiała kogos wywalić :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 asiak_kasia napisał(a):jak zaproszę aniusie to dla ciebie nie bedzie juz miejsca. I bede musiała kogos wywalić :evil_lol: ja tam wiem kogo :evil_lol::eviltong: ale ta osoba sama się wywali pewnie :diabloti: Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 A ten Harry to kto, skąd , czyj? Czy mnie coś ominęło? Quote
Rinuś Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Majkowska napisał(a):A ten Harry to kto, skąd , czyj? Czy mnie coś ominęło? Harry to Labrador znajomej :razz: ja nie chcę czekolady :eviltong: Quote
Rinuś Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 No gdybym mogła mieć tricolor to bym nie pogardziła :evil_lol: ale z racji tego, że tylko jednego mogę sobie dokoptować to będzie to czarnuch :razz: mimo, że biorąc pod uwagę że lepiej foty się robi czekoladzie to i tak będzie czarnuch :evil_lol: Nic mi się nie chce....... Quote
FredziaFredzia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Ale będziesz narzekać na kłaki! Na białym czarne, na czarnym jasne :lol: Quote
Rinuś Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Ale będziesz narzekać na kłaki! Na białym czarne, na czarnym jasne :lol: Nie wiem już co lepsze...serio...białe walają się teraz wszędzie, Paweł narzeka bo ma 3/4 rzeczy ciemnych, ale czarne za to będzie widać na białym dywanie i kanapie :roll: życie :diabloti: wygolę na łyso i będzie spokój :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 zaczniesz kupować ciuchy i wystrój w kolorze melanż :) Quote
Rinuś Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Brutus od 17 lipca zostaje na 1,5 tyg pod opieką mojego brata i jego narzeczonej....ciekawe ile kg przytyje...może przestanę go karmić do tego czasu żeby na zaś schudł jeszcze?:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 trzeba było go mi oddać, to by mu się mięśnie zrobiły :razz: Quote
Rinuś Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Alicja napisał(a):a może zapomną karmić :hmmmm: może tak być jeśli chodzi o suchą karmę, ale jeśli chodzi o resztki z talerza to na bank nie zapomną mu dać :diabloti: asiak_kasia napisał(a):trzeba było go mi oddać, to by mu się mięśnie zrobiły :razz: on ma mięśnie :evil_lol: moja bratowa ma cały czas L4 więc będzie z nim spacerować, tylko muszę go zaszczepić na wsciekliznę bo termin minął w lutym :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Chciałam oznajmić wszystkim tym, którzy czasem tutaj zajrzą, że wyjezdżam i wracam nie wiem kiedy :evil_lol: zdjęcie tłustego Brutusa Załączę jak wrócę gdyż 3 kilo jest murowane :diabloti: baj baj :loveu: Quote
asiak_kasia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Rinuś']Chciałam oznajmić wszystkim tym, którzy czasem tutaj zajrzą, że wyjezdżam i wracam nie wiem kiedy :evil_lol: zdjęcie tłustego Brutusa Załączę jak wrócę gdyż 3 kilo jest murowane :diabloti: baj baj :loveu:[/QUOTE] ale do MACEDONII jedziesz? Burżujko? :evil_lol: Quote
Amber Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Lepiej by na studia poszła, a nie jakieś wyjazdy... :roll: :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Bawiaj się dobrzuńcio! :loveu: I bez brzucha wracaj! Quote
Recommended Posts