Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Kuuurde, nie możesz pracować kiedy indziej?! :lol: Przecież hejters team musi być w komplecie.

Będę na telefonie :diabloti:
asiak_kasia napisał(a):
Rinusiowa nas będzie wspierac mentalnie :eviltong:

poza tym boi się o swojego blabladorka :evil_lol:

Brutusek i tak pewnie by nie pojechał, bo gdybym miała jechać to chciałabym żyć te kilka dni w spokoju i nie martwić się, że ktoś mojego IDEALNEGO pieseczka pogryzie albo poturbuje :eviltong:

No chyba, że aniusia ze swoimi idealnymi sukami pojedzie to się zesram a przyjadę :diabloti:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

asiak_kasia napisał(a):
jak zaproszę aniusie to dla ciebie nie bedzie juz miejsca. I bede musiała kogos wywalić :evil_lol:

ja tam wiem kogo :evil_lol::eviltong:

ale ta osoba sama się wywali pewnie :diabloti:

Posted

Majkowska napisał(a):
A ten Harry to kto, skąd , czyj?
Czy mnie coś ominęło?

Harry to Labrador znajomej :razz: ja nie chcę czekolady :eviltong:

Posted

No gdybym mogła mieć tricolor to bym nie pogardziła :evil_lol: ale z racji tego, że tylko jednego mogę sobie dokoptować to będzie to czarnuch :razz: mimo, że biorąc pod uwagę że lepiej foty się robi czekoladzie to i tak będzie czarnuch :evil_lol:
Nic mi się nie chce.......

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Ale będziesz narzekać na kłaki! Na białym czarne, na czarnym jasne :lol:

Nie wiem już co lepsze...serio...białe walają się teraz wszędzie, Paweł narzeka bo ma 3/4 rzeczy ciemnych, ale czarne za to będzie widać na białym dywanie i kanapie :roll: życie :diabloti:
wygolę na łyso i będzie spokój :evil_lol:

Posted

Brutus od 17 lipca zostaje na 1,5 tyg pod opieką mojego brata i jego narzeczonej....ciekawe ile kg przytyje...może przestanę go karmić do tego czasu żeby na zaś schudł jeszcze?:diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
a może zapomną karmić :hmmmm:

może tak być jeśli chodzi o suchą karmę, ale jeśli chodzi o resztki z talerza to na bank nie zapomną mu dać :diabloti:
asiak_kasia napisał(a):
trzeba było go mi oddać, to by mu się mięśnie zrobiły :razz:

on ma mięśnie :evil_lol: moja bratowa ma cały czas L4 więc będzie z nim spacerować, tylko muszę go zaszczepić na wsciekliznę bo termin minął w lutym :diabloti:

Posted

Chciałam oznajmić wszystkim tym, którzy czasem tutaj zajrzą, że wyjezdżam i wracam nie wiem kiedy :evil_lol: zdjęcie tłustego Brutusa Załączę jak wrócę gdyż 3 kilo jest murowane :diabloti: baj baj :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']Chciałam oznajmić wszystkim tym, którzy czasem tutaj zajrzą, że wyjezdżam i wracam nie wiem kiedy :evil_lol: zdjęcie tłustego Brutusa Załączę jak wrócę gdyż 3 kilo jest murowane :diabloti: baj baj :loveu:[/QUOTE]

ale do MACEDONII jedziesz? Burżujko? :evil_lol: