Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiak_kasia napisał(a):
za bidna jestem na takie atrakcje :eviltong:

podwędzisz troszkę z dotacji na hotelik i możesz pojechać :evil_lol: tylko, że my jedziemy w sumie sami, w 8 osób na 2 auta, nocleg mamy już zarezerwowany. Tylko ta podróż 24 godzinna...ale damy radę. :)
U Was też tak parno? czekam z utęsknieniem na deszcz.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rinuś napisał(a):
podwędzisz troszkę z dotacji na hotelik i możesz pojechać :evil_lol: tylko, że my jedziemy w sumie sami, w 8 osób na 2 auta, nocleg mamy już zarezerwowany. Tylko ta podróż 24 godzinna...ale damy radę. :)
U Was też tak parno? czekam z utęsknieniem na deszcz.

u nas leje, pada, kroki, mży i tak w kółko. Do tego napierdziela "wiater" wiec jest obrzydliwie. :shake:
Mam w pracy kolege, który uwielbia wypady w dalsze rejony, był na filipinach, teraz obecnie jest w kambodży, i zawsze jeżdzi na tzw back-packing. Sam sobie organizuje noclegi, przeloty. Na filipinach spedził 5tyg. i zapłacił za siebie i kobite coś koło 16tys. Ale nie oszczedzali, hotele 4* itd

Coś takiego mi się marzy, a nie lezaczek i basenik :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']u nas leje, pada, kroki, mży i tak w kółko. Do tego napierdziela "wiater" wiec jest obrzydliwie. :shake:
Mam w pracy kolege, który uwielbia wypady w dalsze rejony, był na filipinach, teraz obecnie jest w kambodży, i zawsze jeżdzi na tzw back-packing. Sam sobie organizuje noclegi, przeloty. Na filipinach spedził 5tyg. i zapłacił za siebie i kobite coś koło 16tys. Ale nie oszczedzali, hotele 4* itd

Coś takiego mi się marzy, a nie lezaczek i basenik :eviltong:

Też mam kolegę, który organizuje takie wycieczki ;) Za wyprawę do Indii to około 10 tys ale on szuka dobrych tanich noclegów ;) Uwielbiam jego zdjęcia z wyjazdów oglądać :loveu:
http://wirtualnepniewy.pl/felietony/wydarzenia/126-bartek-owigus-i-jego-podronicza-pasja

Posted

Okamia super foty!
Ale te dzieci z tym karabinem troszkę mnie przeraziły :crazyeye: ja bym się chyba jednak bała zapuszczać samej w takie rejony...ucięli by mu głowę i zakopali w ziemi i nawet nikt by się nie dowiedział....
Chyba, że już na miejscu jedzie się taką zorganizowaną wycieczką z jakąś osobą przewodzącą itd.
Kasia a Ty byś mogła bardziej realne marzenia przedstawiać :evil_lol:

A teraz pytanie do Was kobiety: Czy wiecie co zrobić jak rękawicę na siłownię z naturalnej skóry zaczynają śmierdzieć potem? czy to można wyprać? zapach jest okrutny :shake:

Posted

No jestem ciekawa co z tymi rekawicami, bo od mojego TZta to już wołają o pomoc :/ ale nie mam pomysłu co z tymi rękawicami z boksu zrobić... wietrze je tylko :D :D

Posted

[quote name='Amber']A co to jest siłownia? :evil_lol:
tak wszyscy wiemy, że jesteś taka chuda, że siłownia Ci nie potrzebna, ale nie musisz tego tak ostentacyjnie oznajmiać :diabloti:
[quote name='zaba14']No jestem ciekawa co z tymi rekawicami, bo od mojego TZta to już wołają o pomoc :/ ale nie mam pomysłu co z tymi rękawicami z boksu zrobić... wietrze je tylko :D :D

tzn mi chodzi nie takie do boksu :eviltong: tylko takie:
http://www.sfd.pl/sklep/Olimp_R%C4%99kawice_treningowe_COMPETITION_GLOVES-opis2488.html

Posted

tak wszyscy wiemy, że jesteś taka chuda, że siłownia Ci nie potrzebna, ale nie musisz tego tak ostentacyjnie oznajmiać :diabloti:

Tak, bardzo chuda, że się odchudzać muszę :diabloti:

Ale do ćwiczeń stacjonarnych mam wstręt, że hej ;)

Posted

ja jak mi siodło zaczyna walić końskim potem to mam taki preparat to smarowania, z wyciagiem z aloesu i innymi pierdołami. Ładnie pachnie, ale czy to bedzie miało odniesieie do rękawiczek na siłownie-nie wiem.
Samo mazidło jest tanie, coś koło 6zł.
Może wazeliną wysmaruj jakas zapachową-tyle ze to musi byc skóra-skóra, a nie zadne skóropodobne :eviltong:

Posted

Heloł :razz:
Żyjemy :evil_lol: ostatnio w pracy miałam zajob więc nie miałam nawet jak wejść na neta :-(po pracy już mi się nie chciało, a w weekend to ogólnie mało co korzystam z internetu.
Czekam z utęsknieniem do urlopu, bo ostatni tydzień w robocie był masakryczny wręcz...
a tak poza tym to nic ciekawego. W sobotę popiliśmy bo Paweł miał imieniny, kupiłam mu nóż z biedry z tej okazji :evil_lol: ale fajny, podoba mi się i chyba sobie też kupię na spacery do lasu :diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Ucinać panom ich patyczki :evil_lol:

a nie, bo na grzybki :evil_lol:

Macie Brutusa z wczoraj.

można podziwiać Księcia:loveu:

Posted

W lesie są i grzybki i grzyby stare też czasem się plątają.
Ucinaj co się da i tym i tym, nożyk się przyda.

Apropos - znajdujecie jakieś grzybki? Ja w tym roku mało w lesie byłam,ale nawet się pojawiają jakieś zajączki, gniewuski i podgrzybki...

Brutek piękny. I obróżkę ma wiosenną :)

Posted

Majkowska napisał(a):
W lesie są i grzybki i grzyby stare też czasem się plątają.
Ucinaj co się da i tym i tym, nożyk się przyda.

Apropos - znajdujecie jakieś grzybki? Ja w tym roku mało w lesie byłam,ale nawet się pojawiają jakieś zajączki, gniewuski i podgrzybki...

Brutek piękny. I obróżkę ma wiosenną :)

ja póki co nie oglądam się za grzybkami :eviltong:
FredziaFredzia napisał(a):
Do labków biszkoptowych chyba wszystkie kolory pasują :) Rinusiowa kiedy jedziesz hen daleko?

17 lipca po południu wyjeżdżam. Będziemy jechać ok 30 godzin, chyba mi dupa odpadnie, bo w sumie przerwy będą tylko na stacjach na tankowanie. Ale już nie mogę się doczekać :multi:
Majkowska napisał(a):
To fakt.
Choć jakoś mi najbardziej pasuje niebieski.
Ogólnie jasne psy niebieski ładnie podkreśla.

taaak, niebieski pasuje wręcz idealnie :loveu:
dlatego czaję się teraz na tą :
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1045182_286408524839352_99783121_n.jpg

oo i mają znowu nowość więc albo na tą :evil_lol:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1000986_290240834456121_1080941685_n.jpg

ale na razie mnie nie stać, bo ta wycieczka mnie zrujnowała finansowo :shake:

Jeszcze wkleję Harrego :loveu:

Posted

No to już bliżej jak dalej! ;) Na zlociku będziesz?

właśnie kasia mnie uświadomiła jaki to termin i pracuje po 12 godzin między czwartkiem a piątkiem i do tego w sobote :-(

Posted

Kuuurde, nie możesz pracować kiedy indziej?! :lol: Przecież hejters team musi być w komplecie.

Rinusiowa nas będzie wspierac mentalnie :eviltong:

poza tym boi się o swojego blabladorka :evil_lol: