Vectra Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 czytałam gdzieś , że zostałaś biljonerką :loveu: żeby ci się zwoje w mózgu nie wyprostowały , od tej góry kasy :diabloti: a serio , to by się nie ośmieszali , z taką podwyżką :roll: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Vectra']czytałam gdzieś , że zostałaś biljonerką :loveu: żeby ci się zwoje w mózgu nie wyprostowały , od tej góry kasy :diabloti: a serio , to by się nie ośmieszali , z taką podwyżką :roll: :evil_lol: nie no ja już mam zaplanowane co z taką kasą zrobić :diabloti: spełnie chyba swoje wszystkie marzenia :multi::evil_lol: a w pracy na urodzinki dostałam kartę podarunkową do Rossmana :loveu: i macie wieszaka na koniec spotkanego na spacerku: bardzo sympatyczny maluch, biegal wokół Brutusa i Harrego jak głupi :p ostatnio czytałam o tych Beglach hodowanych specjalnie do robienia badań...biedne psiska...człowiek to okrutna istota:-( Quote
Vectra Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 w czym robisz te ramki ? eeee za 2 dychy , to kochana zaszalejesz , że aż ci zazdroszczę :placz: Quote
Rinuś Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Vectra napisał(a):w czym robisz te ramki ? eeee za 2 dychy , to kochana zaszalejesz , że aż ci zazdroszczę :placz: Ja foty obrabiam 3/4 w photoscapie i tam jest taka opcja "zaokrąglij" i samo się robi :eviltong: Nawet nie poczuję tej kasy :shake: chyba zacznę foty robić na automacie żeby ich nie palić. Quote
Unbelievable Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Rinuś napisał(a): chyba zacznę foty robić na automacie żeby ich nie palić. na automacie będą gorsze niż ustawa przewiduje :diabloti: Quote
Vectra Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 w sumie , to ja też wczoraj dostałam podwyżkę w pracy ... za dzierżawę gruntu :diabloti: w bardzo niestosownej kwocie :( jakoś nie bawiłam się jeszcze tym photoscapem Quote
Okamia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Unbelievable napisał(a):na automacie będą gorsze niż ustawa przewiduje :diabloti: Ament Prędzej pobaw się trybami półautomatycznymi ;) Vectra w Lightroomie też się da taką rameczkę pyknąć jeżeli ci rusza na kompie :roll: Bo mi 4 jakoś ciągnie ale beta 5 ledwo ledwo :shake: Quote
monika15 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Rinuś napisał(a):i macie wieszaka na koniec spotkanego na spacerku: bardzo sympatyczny maluch, biegal wokół Brutusa i Harrego jak głupi :p ostatnio czytałam o tych Beglach hodowanych specjalnie do robienia badań...biedne psiska...człowiek to okrutna istota:-( ogladalam jakis film o tych wszystkich doswiadczeniach na zwierzetach(nie caly, bo nie dalam rady dlugo na to patrzec). szczurom na zywca obcinali palce, a chartom podcinali co jakis czas miesnie(psy lezala na podlodze, a ludzie szurali nimi o podloge jak szmatami)...wysiadlam jak na psa nie zadzialala narkoza, a oni rozcinali mu gardlo, jeden wielki jęk :shake: masakra. dla mnie zdjecia super:loveu: ważne, ze psy widac ;) Quote
Vectra Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 lajtrum jak załączę , do tego fotoszopa i fejsbuczka ... to mój kompek staje dęba i osiąga straszne temperatury , dudni jak zdezelowany silnik .... a ja tak lubię LR i nie mogę się bawić :placz: PS CS6 , wpierdziela ramy jak wściekły :evilbat: Quote
Okamia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 A po co lajtrum i fotoszop razem? Łapki przeklejasz? :evil_lol: Ja fotoszopa cs nie używam wcale chyba że muszę coś pousuwać. U mnie jedynie Lajtrum chodzi + fucbuk lub muzyczka :diabloti: Quote
Vectra Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Okamia napisał(a)::mdleje: Załamałam siem :evil_lol: wiesz co to są odruchy bezwarunkowe i dorosłe ADHD ? to masz odpowiedź i się nie załamuj , da się z tym żyć :diabloti: Quote
Okamia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Ja też mam różne bezwarunkowe odruchy jednak nie powodują one zamulania mi komputera :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 (edited) haha Vectra dobre :evil_lol: to jak sprzedasz teraz szczeniaczka to kup sobie kompjuterek :diabloti::evil_lol:Ja lajtruma czasem tylko używam, nie chce mi się bawić w tym ,a w normalnym fotoszopie nie umiem prawie nic zrobić :evil_lol: Jak myślicie - jaki może być malutki prezent? Paweł pokazał mi wielkość na palcach ok 2cm i powiedział, że taki będzie prezent :eviltong: Edit. Możecie zrobić mi bardzo fajny prezent urodzinowy :diabloti: wystarczy kliknąć w TEN LINK i zagłosować na zdjęcie Katarzyny L. :evil_lol: Dziękuję z góry za każdy głos :loveu: Edited April 27, 2013 by Rinuś Quote
Vectra Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 mówisz 2 cm ? to masz takie grube paluchy ? :diabloti: Wszystkiego NAJLEPSZEGO , spełnienia marzeń i żeby Ci się tam .... najlepiej w życiu układało. Quote
Rinuś Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Vectra napisał(a):mówisz 2 cm ? to masz takie grube paluchy ? :diabloti: Wszystkiego NAJLEPSZEGO , spełnienia marzeń i żeby Ci się tam .... najlepiej w życiu układało. eee nie wydaje mi się, że to pierścionek, coś nie w jego stylu to by było :eviltong: A dziękuję bardzo :loveu: Quote
Amber Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Wszystkiego najlepszego Rinusiowa titititi :lol: :BIG::new-bday::tort: Quote
Rinuś Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Amber napisał(a):Wszystkiego najlepszego Rinusiowa titititi :lol: :BIG::new-bday::tort: ojeeeeej titititititititi dzienkujem :loveu: Quote
Okamia Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Wszystkiego naj :new-bday::bday: Kupę kasy i sexu :diabloti: Quote
Vectra Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Kasy to już ma , dostała podwyżkę w pracy :evil_lol: Quote
Okamia Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Vectra napisał(a):Kasy to już ma , dostała podwyżkę w pracy :evil_lol: Normalnie zostanie bogolem :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Dziękuję za życzenia :loveu: Ogólnie to żyję, tylko jak mam wolne to prawie wcale nie wchodzę na internet :diabloti: zajęliśmy w konkursie sznupy 3 miejsce za co dziękuję jeśli oddaliście na mnie głos:loveu: tylko co ja mam tam kupić za 50 zl? myślałam nad stojakami na miski ,o takimi: http://sznupa.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,768/category_id,61/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/ Jeździliśmy sobie nad wisełkę i macie dwa zdjęcia z wyjazdu :diabloti: stęskniłam się za Wami i jutro siedzę w robocie od 9 do 21 więc wszystko nadrobię :evil_lol: Quote
Recommended Posts