Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nie sąsiedzi tylko robotnicy, bo ocieplają nam bloczek :diabloti:

Prawdopodobnie będzie labek, więc część jego życia będzie wyglądać o tak :eviltong:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=rStLA9YlPGY[/URL]

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś']To nie sąsiedzi tylko robotnicy, bo ocieplają nam bloczek :diabloti:

Prawdopodobnie będzie labek, więc część jego życia będzie wyglądać o tak :eviltong:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=rStLA9YlPGY[/URL][/QUOTE]

fajosko :diabloti: tylko mam nadzieję że nie biszkoptowy :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']czekoladowy ma być !!! najładniejsze są takie labcie :diabloti:
[/QUOTE]

czarne lepsiejsze :diabloti:
Chociaż pod względem kłaka i latających czarnych to niekoniecznie. Majac w domu rota miałam włosy nawet w zmywarce. :shake:

Posted

[quote name='NightQueen']czekoladowy blablador najlepszy :diabloti:

a tak w ogóle o co chodzi? ktoś chce sobie sprawić blabradora?[/QUOTE]

Rinusiowa :razz:

chce na kaczki polować, zostać myśliwym i się przerzucić ze szpilek na gumofilce :loveu:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Rinusiowa :razz:

chce na kaczki polować, zostać myśliwym i się przerzucić ze szpilek na gumofilce :loveu:[/QUOTE]
bo Rinuś chce mieć swój wątek o myślistwie :diabloti:

wysoka brunetka na szpilkach , lata po lesie z kuszą i dwoma labami :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']bo Rinuś chce mieć swój wątek o myślistwie :diabloti:

[B]wysoka brunetka na szpilkach , lata po lesie z kuszą i dwoma labami [/B]:loveu:[/QUOTE]

:roflt:
i poluje na Łosie :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']rogacze znaczy się :diabloti:[/QUOTE]

no, z tego to podobno dobry pieniądz bywa. W sensie z tego "poroża". Miałam taka kolezankę na studiach, co sobie dorabiała-świadcząc usługi Panom w potrzebie, kupiła sobie kawalerkę w ciagu 5 lat :cool3:

Posted

ojej ale nagadaliście :evil_lol:

[quote name='Unbelievable']fajosko :diabloti: tylko mam nadzieję że nie biszkoptowy :diabloti:[/QUOTE]
[quote name='Vectra']czekoladowy ma być !!! najładniejsze są takie labcie :diabloti:

i tu kocham swój las , bo tylko kiedy ja wiercę , to słyszę :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='asiak_kasia']czarne lepsiejsze :diabloti:
Chociaż pod względem kłaka i latających czarnych to niekoniecznie. Majac w domu rota miałam włosy nawet w zmywarce. :shake:[/QUOTE]

[quote name='NightQueen']czekoladowy blablador najlepszy :diabloti:

a tak w ogóle o co chodzi? ktoś chce sobie sprawić blabradora?[/QUOTE]
[quote name='Aleks89']Lab będzie czarny:loveu:[/QUOTE]
Jeden biszkopt w rodzinie styknie :diabloti: jak się uda to ma być czarny samiec :loveu: Jednak co czarne to czarne :evil_lol: Czekolada to musi być już NAPRAWDĘ ładna żeby jakoś wyglądała, a biszkopty są na każdym kroku,chociaż najładniejszych przedstawicieli tej rasy widzialam właśnie w maści biszkoptowej :)

[quote name='asiak_kasia']Rinusiowa :razz:

chce na kaczki polować, zostać myśliwym i się przerzucić ze szpilek na gumofilce :loveu:[/QUOTE]
Ogólnie mam dosyć ambitne plany ,nie tylko kaczki, ale też zające, bażanty, lisy...zobaczymy co życie przyniesie. :)
A w szpilkach wychodzę tylko w miasto :diabloti: a i kalosze mam już od 2 lat, zakupione specjalnie na potrzeby spacerowe po błocie za aż 100zł :evil_lol:
[quote name='Alicja']nie cierpię dźwięku wiertarki i durnych sąsiadów[/QUOTE]
skuwali balkony sąsiadów,szkoda że nie robią teg po 10 np ,o tej godzinie było cicho jak makiem zasiał....
[quote name='NightQueen']aaaa

Olej blabradora ja ci ze schronu wyadoptuje pinczerke 8 miesięcy z rodowodem, będzie lans na dzielnicy :cool3:

[URL]http://otozanimalsoswiecim.pl/szczeniaki/bajka-3/[/URL][/QUOTE]
nie dziękuję za pinczerka,to już bym dobka wolała :diabloti: ale Paweł mówi NIET.
[quote name='Vectra']bo Rinuś chce mieć swój wątek o myślistwie :diabloti:

wysoka brunetka na szpilkach , lata po lesie z kuszą i dwoma labami :loveu:[/QUOTE]

taaaa ,będą mieli na kogo najeżdzać, na Kasię i jej psa bo używają martwego ptactwa do treningów :diabloti: i z jednym labem bo Brutus już raczej będzie za stary :eviltong:

[quote name='BBeta']Jednak nie staffik? Szkoda :mad:[/QUOTE]

Paweł miał prawo wyboru co do rasy, jest skierowany ku labradorowi, jednak pies mniej aktywny i "nie taki straszny", bo on z tych co to żyją historią psów morderców :p

Zostawiłam otwarte okno w mieszkaniu, ciekawe czy jak wróce o 22.30 to będzie pizgało w mieszkanku :diabloti:

Posted

No tacy rozgadani byli,a dzisiaj cisza :diabloti: mam zdjęcia :evil_lol: dzisiaj przed nami wyskoczył dziczek, ale zwiał na szczęście.
[FONT=Verdana]zdążylam Brutusa złapać bo ten by pobiegł ,i tak jak potem go puściłam to wpadł w krzaki, zjeżył się i zaczął ostro szczekać, ale odwołał się na moje wydarcie się [/FONT]:diabloti:

na początek zdjęcie żeby pokazać jak schudł Brutek :loveu:

Brutus, Zumi i Awra

Posted

[quote name='Vectra']fajnie wygląda taki kolorowy zestaw :cool3:[/QUOTE]
Chyba każdemu pasjonatowi rasy marzy się taki komplet :eviltong:
[quote name='Unbelievable']łoł, Brutus z góry wygląda super :diabloti:[/QUOTE]
On ogólnie schudł, ale jak się na niego tak patrzy normalnie to mu brzuch wisi,nie mogę już wciągnąć, pewnie dlatego że już swoje lata ma,ale i tak jestem z niego i siebie dumna :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']no prosze, brutusek jest wersja fit :cool3:

i trio jest zacne wyjątkowo, chociaż czarny kolorek i tak najlepszy :razz:[/QUOTE]
Awra (czekolada) jest teraz na diecie bo przykotłowała :evil_lol:
Zumi to moja taka mała miłość:loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']
On ogólnie schudł, ale jak się na niego tak patrzy normalnie to mu brzuch wisi,nie mogę już wciągnąć, pewnie dlatego że już swoje lata ma,ale i tak jestem z niego i siebie dumna :diabloti:[/QUOTE]
z boku też zdecydowanie lepiej wygląda niż kiedyś ;) i widać że schudł

Posted

[quote name='Unbelievable']z boku też zdecydowanie lepiej wygląda niż kiedyś ;) i widać że schudł[/QUOTE]
dzięki ;) dobrze wiedzieć, że nie tylko ja widzę postępy :evil_lol:
[quote name='FredziaFredzia']Rinusiowa, bierz od razu czeko i czarnego, fajnie wygląda taki zestaw! ;)[/QUOTE]

nieee, na 3 mnie nie stać , może kiedyś jak będzie domek :evil_lol: