Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Butki ładne :) przynajmniej ja takie lubię kolorystycznie.

we stolycy nie budjet netto :(

nie macie Netto?? :crazyeye: co za wieś :evil_lol:

czy ktoś się orientuje kiedy ma zamiar nadejść wiosna?:angryy:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rinuś napisał(a):

trzeba utopić marzannę najpierw :diabloti: Kogo mianujemy marzanną? Jakies propozycje? :razz:

Posted

Rinuś napisał(a):

Netto to sklep? Nie wiedziałam o czym piszesz w ogóle :evil_lol: Potwierdzam, w Wawie ni ma ;)

A buty bardzo fajne :)

Posted

asiak_kasia napisał(a):
trzeba utopić marzannę najpierw :diabloti: Kogo mianujemy marzanną? Jakies propozycje? :razz:

hmmmm.....może jakiś ochotnik jest?:diabloti:
Amber napisał(a):
Netto to sklep? Nie wiedziałam o czym piszesz w ogóle :evil_lol: Potwierdzam, w Wawie ni ma ;)

A buty bardzo fajne :)

Vectra napisał(a):
Netto występuje chyba tylko na północy polski :)
jak byłam w Toruniu , byłam w Netto :diabloti:

no sory, myślałam że w stolicy to jest WSZYSTKO :diabloti: my mamy ze 3 Netto w Toruniu - taki lans :evil_lol: i pewnie w żadnym już nic nie będzie jak ja dotrę do sklepu, bo ludzie to się rzucają na takie psie akcesoria :lol:

Myslałam, że może ktoś z Was miał z nimi do czynienia bo kumpela mi powiedziała, że dlatego obniżają cenę tego modelu bo niby jest mało stabilny i po dłuższym użytkowaniu działa negatywnie na stawy...ale kto wie czy to prawda? za taką cenę na samą siłownię myślę, że warto kupić i tak :eviltong:

aaa i przymierzamy się do zakupu tv

http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-42lm640s.bhtml

Posted

Rinuś napisał(a):
Dla wszystkich wiernych mojej galerii informuję, że w Netto od 28 do 30 marca będą akcesoria dla zwierzaków- legowiska,zabawki,kuweta dla kota, pojemniki na karmę, maty do samochodu,transporter dla kota :)

dzięki za info :)
Vectra napisał(a):
Netto występuje chyba tylko na północy polski :)
jak byłam w Toruniu , byłam w Netto :diabloti:

na pd też jest :)

Posted

Rinuś napisał(a):
Dla wszystkich wiernych mojej galerii informuję, że w Netto od 28 do 30 marca będą akcesoria dla zwierzaków- legowiska,zabawki,kuweta dla kota, pojemniki na karmę, maty do samochodu,transporter dla kota :)

Pokaż ofertę :D bo znaleźć nie mogę :P

Posted (edited)

Rinuś napisał(a):
nie mam pojęcia :evil_lol:
co myślicie o tych butach?
http://50style.pl/cms/gazetka.bhtml

szukam fajnych butów na siłownie.

Dzień dobry:)
Melduję, że takie same Easytone'y będą w Biedrze od 25.03 w gazetce - za 139zł;) taki sam kolor, jak w linku, plus jeszcze czarne.
Natomiast o samych butach: easytone'y baardzo polecam do wysiłku fizycznego, są mega wygodne:)
Sama będę się czaić na drugą parę takich z biedry:diabloti:, jeśli oczywiście będą:eviltong:.

EDIT:
A co do powodu takiej ceny butów - ja z kolei słyszałam, że wycofują je z produkcji. Nie wiem, czy pamiętacie, ale buty te reklamowane były jako cudownie modelujące pośladki:evil_lol:, grooo ludzi w to uwierzyła, a potem były pretensje, że jak to tak? ZERO efektów? :-o i dlatego też żeby uniknąć niedomówień są wycofywane.. Ale ile w tym prawdy to też nie wiem... Choć z tym wpływaniem na stawy to też zbytnio bym nie wierzyła;)

Edited by Czekunia
Posted (edited)

Unbelievable napisał(a):
my mamy samsunga ledowego i robi wrażenie :) ale jak czytałam to LG też były całkiem fajne

o dzięki, bo przy takim wydatku to każda opinia jest cenna :diabloti: prawie jak przy wyborze odpowiedniej hodowli hahaha
Czekunia napisał(a):
Dzień dobry:)
Melduję, że takie same Easytone'y będą w Biedrze od 25.03 w gazetce - za 139zł;) taki sam kolor, jak w linku, plus jeszcze czarne.
Natomiast o samych butach: easytone'y baardzo polecam do wysiłku fizycznego, są mega wygodne:)
Sama będę się czaić na drugą parę takich z biedry:diabloti:, jeśli oczywiście będą:eviltong:.

EDIT:
A co do powodu takiej ceny butów - ja z kolei słyszałam, że wycofują je z produkcji. Nie wiem, czy pamiętacie, ale buty te reklamowane były jako cudownie modelujące pośladki:evil_lol:, grooo ludzi w to uwierzyła, a potem były pretensje, że jak to tak? ZERO efektów? :-o i dlatego też żeby uniknąć niedomówień są wycofywane.. Ale ile w tym prawdy to też nie wiem... Choć z tym wpływaniem na stawy to też zbytnio bym nie wierzyła;)

ooooo dzięki za info :evil_lol: tylko jak ludzie się na nie rzucą to ciekawe czy coś będzie w ogóle.
Właśnie czytałam coś o tym, że ludzie reklamacje składali w sensie, że chyba mysleli, że założą buty na nogi i po miesiącu będą mieli zajebistą dupę i uda :diabloti: najlepiej gdyby się jeszcze nie trzeba było w nich poruszać to w ogóle byłoby zajebiaszczo :evil_lol:

edit. akurat na buty obowiązuje od 2 kwietnia jak coś :lol:

Edited by Rinuś
Posted

Amber napisał(a):
Boshe człowiek był głupi, nawet nie wiedziałam jaki mi interes koło nosa przeleciał... Dosłownie :evil_lol:

HA no właśnie ja się załamałam bo kiedyś nie było czegoś takiego , a teraz? :diabloti: niektóre to chcą 100 tys za swoją cnotę :crazyeye:

Posted

Amber napisał(a):
Mi się nudzi, dziękuję :grins:

Szkoda, że taki krótki :eviltong:

Zawsze można zrobić zmasowany atak i go nieco rozruszać :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
ale z fundacją rottka to standart , więc wcale im nie wierzę
poza tym już pisałam nie raz ...żadnych adopcji z Fundacji i dogo :grins:

ale to z tej drugiej? bo ta pomorska fundacja rottka chyba jest w miarę ok co?
no ale co nie zmienia faktu, że ja też żadnej adopcji z dogo i fundacji...

Posted

Rinuś napisał(a):
ale to z tej drugiej? bo ta pomorska fundacja rottka chyba jest w miarę ok co?
no ale co nie zmienia faktu, że ja też żadnej adopcji z dogo i fundacji...

no z tej od tej pani prezes :lol: Agnieszki P.
pomorska spoko , aczkolwiek ja powiedziałam z żadną fundacją już się nie skumam ...mój 1% poszedł teraz i jużzawsze tak będzie na nasze najbliższe schronisko , w Rybniku