FredziaFredzia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 A jaki różowiutki! :lol: Ja szpilek mam sporo, lubię i noszę. Chociaż nie na zajęcia, zazwyczaj gdzieś na wyjście. Ale o to to, że MUSZĄ być wygodne i nieobcierające. Mam takie 3 pary - mogę chodzić w nich cały dzień i całą noc! A wysokie. ;) Niektóre buty niestety nadają się tylko do leżenia. Quote
asiak_kasia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 FredziaFredzia napisał(a):A jaki różowiutki! :lol: Ja szpilek mam sporo, lubię i noszę. Chociaż nie na zajęcia, zazwyczaj gdzieś na wyjście. Ale o to to, że MUSZĄ być wygodne i nieobcierające. Mam takie 3 pary - mogę chodzić w nich cały dzień i całą noc! A wysokie. ;) Niektóre buty niestety nadają się tylko do leżenia. mam takie 2 pary właśnie. Kupiłam 2 kolory z tego samego modelu. I pomimo 11cm obcasa są wygodne i mozna w nich latac jak w trampkach :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 asiak_kasia napisał(a):mam takie 2 pary właśnie. Kupiłam 2 kolory z tego samego modelu. I pomimo 11cm obcasa są wygodne i mozna w nich latac jak w trampkach :diabloti: no w to to Ci akurat nie uwierzę :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 serio serio. Są mega wygodne, nie czujesz ze masz obcasy. Są idealnie wyważone. I ja się czasami zapominałam i zasuwałam na spacer po błocku w bucikach na obcasie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 haha Kasia chyba Cie poniosło :evil_lol: tzn Kasiaodsuk:diabloti: ja jak mam biec na tramwaj w szpilkach to odpuszczam, wolę poczekać na następny żeby tylko nie zaliczyć gleby i nie zrobić z siebie pośmiewiska :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Rinuś napisał(a):haha Kasia chyba Cie poniosło :evil_lol: tzn Kasiaodsuk:diabloti: ja jak mam biec na tramwaj w szpilkach to odpuszczam, wolę poczekać na następny żeby tylko nie zaliczyć gleby i nie zrobić z siebie pośmiewiska :diabloti: tak mam nawet w sportowym obuwiu :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 jonQuilla napisał(a):tak mam nawet w sportowym obuwiu :evil_lol: o to to :razz: Ja zasadniczo nie biegam za tramwajami. chociaż sprostuje na nie mam szpilek a buty na stożkowym obcasie-to róznica :diabloti: A co do spaceru po błocku- u nas nie ma utwardzonej drogi, więc czasami się zwyczajnie nie da inaczej, a jak mi tu pies stęka pod drzwiami to nie ma czasu na nic innego. Bo moje panie, się nie załatwią na domowym trawniczku-one muszą poza posesją :evil_lol: Także teraz jest trauma, bo na siku leca na drugi koniec łąki i wracają skrzywdzone jakby im kto łomot spuścił :roll: Quote
jonQuilla Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 asiak_kasia napisał(a):o to to :razz: Ja zasadniczo nie biegam za tramwajami. chociaż sprostuje na nie mam szpilek a buty na stożkowym obcasie-to róznica :diabloti: No takowe mam botki i na nich w życiu bym nie podbiegła pomimo że jak pisałam, są mega wygodne. Należę do osób, które potrafią wywrócić się na płaskiej powierzchni idąc spokojnym krokiem w trampkach także tego ... pozostawię to bez komentarza :evil_lol: A biegać nie biegam bo w biegu nie mogę kontrolować swojego zepsutego kolanka i jak zdarzy się że zrobię zbyt mocny przeprost to mogę się w efekcie skichać z bólu delikatnie mówiąc. Quote
Unbelievable Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 A ja mam mega super wysokie szpile, które fakt, ubieram tylko jak już bardzo mocno powinnam ;) ale są super wygodne, piękne, stabilne i byłam w nich na studniówce i wróciłam z wszystkimi nogami na miejscu :loveu: a poza tym, to łażę tylko na płaskich :diabloti: moim maksem są worker boots na 3cm podeszwie :grins::evil_lol: Quote
Amber Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ja mam jedne kozaki na obcasie, które są tak dobrze zrobione, że może w nich nawet chodzić taka pokraka jak ja ;) Inna sprawa, że na sylwka się zapomniałam, założyłam, nie wzięłam nic na zmianę no i samochód musiałam prowadzić w skarpetach :evil_lol: Poza tym uważam, że obcasy to i tak wymysł facetów, żeby torturować kobiety :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Rinuś napisał(a): ja tam lubię te moje szpilki ale tylko do zdjęć,bo straaasznie obcierają :diabloti: http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/73889_519951361362769_766486684_n.jpg A ja tu żadnej szpilki nie widzę :diabloti: jedynie but na obcasie szpilka to takie cuś bardzo zwężone http://j.luxlux.pl/l1987/3b1466900026ed4c46d880c1 http://j.luxlux.pl/l1163/774b8b4e0001a7e34d28f212 Quote
Alicja Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 jednak nie dam się przekonać , najlepsze są obcasy w glanach , wyjątkowo dobrze dobrana wysokość :) ooooo Żonkilka :lol: Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 a tu co taka cisza? :mad: jeszcze się pewnie będzie tłumaczyć, że na spacer z psem poszła :shake: Quote
Rinuś Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 tiaaa poszłam, ale tylko pod blok :diabloti: bo dzisiaj 10 godzinek w pracy siedzę :multi: mam jakąś taką lekką depresję chyba.... Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Rinuś napisał(a):tiaaa poszłam, ale tylko pod blok :diabloti: bo dzisiaj 10 godzinek w pracy siedzę :multi: mam jakąś taką lekką depresję chyba.... no co wy laski, macice wam szaleją czy jak? Obamowa depresja, ta depresja, TessiTola tez depresja, na zakupy idzcie czy cuś :shake: Jak tak dalej pojdzie to i ja się zaraże :-( Quote
Rinuś Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 asiak_kasia napisał(a):no co wy laski, macice wam szaleją czy jak? Obamowa depresja, ta depresja, TessiTola tez depresja, na zakupy idzcie czy cuś :shake: Jak tak dalej pojdzie to i ja się zaraże :-( w obecnej chwili nie widzę sensu takiego obecnego życia. chyba jakiś rycerz na białym koniu musi po mnie przyjechać :eviltong: byłam ostatnio w galerii i kompletnie nic dla siebie nie mogłam znaleźć.... Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Rinuś napisał(a):w obecnej chwili nie widzę sensu takiego obecnego życia. chyba jakiś rycerz na białym koniu musi po mnie przyjechać :eviltong: byłam ostatnio w galerii i kompletnie nic dla siebie nie mogłam znaleźć.... Rycerze są przereklamowani, chyba, że na tacy :diabloti: http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/247/6/3/gray_andalusian_stallion_008_by_diamonte_stock-d2y0ysr.jpg Quote
Rinuś Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 asiak_kasia napisał(a):Rycerze są przereklamowani, chyba, że na tacy :diabloti: http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/247/6/3/gray_andalusian_stallion_008_by_diamonte_stock-d2y0ysr.jpg ale gościu się czerwony zrobił :eviltong: koniś bardzo sympatyczny, rycerzyk też niczego sobie :p Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Rinuś napisał(a):ale gościu się czerwony zrobił :eviltong: koniś bardzo sympatyczny, rycerzyk też niczego sobie :p się utrzymaj w siodle w takiej zbroi i jeszcze jak Ci koniś pikuje w kierunku ziemi :diabloti: też byś była purpurowa :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Dla wszystkich wiernych mojej galerii informuję, że w Netto od 28 do 30 marca będą akcesoria dla zwierzaków- legowiska,zabawki,kuweta dla kota, pojemniki na karmę, maty do samochodu,transporter dla kota :) Quote
asiak_kasia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Rinuś napisał(a):Dla wszystkich wiernych mojej galerii informuję, że w Netto od 28 do 30 marca będą akcesoria dla zwierzaków- legowiska,zabawki,kuweta dla kota, pojemniki na karmę, maty do samochodu,transporter dla kota :) po co na psa kasiore wydawać? :evil_lol: Lepiej powiedz, gdzie są fajne wyprzedaże :diabloti: Quote
Rinuś Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 asiak_kasia napisał(a):po co na psa kasiore wydawać? :evil_lol: Lepiej powiedz, gdzie są fajne wyprzedaże :diabloti: nie mam pojęcia :evil_lol: co myślicie o tych butach? http://50style.pl/cms/gazetka.bhtml szukam fajnych butów na siłownie. Quote
Vectra Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Butki ładne :) przynajmniej ja takie lubię kolorystycznie. we stolycy nie budjet netto :( Quote
Recommended Posts