Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='asiak_kasia']Bez psów to ją bardziej niż bardzo, chętnie :diabloti:
Może być nawet u mnie. Amber Jariego zamkniemy w stodole i bedzie spokoj. Dostaniesz soczek i się bedziesz socjalizować :evil_lol:[/QUOTE]
Zapewniam cię, że po zamknięciu go w stodole nie będzie SPOKOJU :evil_lol: Ani doraźnie ani w przyszłości, gdy przyjdzie ci tę stodołę stawiać na nowo :lol:

Ja z TŻ za bardzo nie mogę zostawić Jariego z prostego powodu, że nie mieszkamy ze sobą, a jego ojciec nie znosi Jariego jak zarazy więc do siebie go nie weźmie. W ogóle nikt go nie lubi w rodzinie (z uwagi na ekspresyjne zachowania, to nie jamniczek :lol:) tak więc jestem do niego uwiązana ;)

Posted

Rinusiowa odważna wstawia foty serdelków :diabloti:

a czarny faktycznie piękny, jeszcze jakby mu podpalanie zrobić, kufę skrócić, klatę poszerzyć to już w ogóle byłby ach i och :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']kampanię reklamową jestę behariotystę i musze miec koniecznie blabladorka :evil_lol:[/QUOTE]
a bierz se go! zapakować w karton i wysłać pocztą? czy kuriera wolisz? :cool3: a wróci jak nowy ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']a bierz se go! zapakować w karton i wysłać pocztą? czy kuriera wolisz? :cool3: a wróci jak nowy ? :evil_lol:[/QUOTE]

Wróci po terapii u mnie :diabloti: w końcu jestę behawiorystę i zoopsychologiem, a certyfikat mam wydrukowany na papierze Welvet, czy jak to się piszę :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Na twoim miejscu wzięłabym te fszystkie 4 ze zdjęcia. Byłabyś jak Cezar Milan :razz:[/QUOTE]

Genialne :diabloti:
Ja tam akurat Czarka lubię, ogladam z przyjemnością, szczególnie te jego ząbki z sezonu na sezon bielsze :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Genialne :diabloti:
Ja tam akurat Czarka lubię, ogladam z przyjemnością, szczególnie te jego ząbki z sezonu na sezon bielsze :evil_lol:[/QUOTE]
kurcze on całkiem taki smaczny się wydaje :evil_lol:

Posted

Ja też do Cezarka nic nie mam, przynajmniej nie przekonuje innych, że każdego pieska da się na smaczki, szeleczki i zero awersji, jak niektórzy z naszego podwórka :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Ja też do Cezarka nic nie mam, przynajmniej nie przekonuje innych, że każdego pieska da się na smaczki, szeleczki i zero awersji, jak niektórzy z naszego podwórka :diabloti:[/QUOTE]
o to to to ...i potrafi powiedzieć człekom , że powinni wziąć innego psa , bo nie podołają a u nas ...zjebka że lebiega i że nie ma nie podoła tylko im się nie chce :diabloti:

Posted

Czarusia ogladam raczej jako program rozrywkowy niż naukowy. Książki tez się dobrze czyta, warto mieć kilka punktów widzenia na pewne kwestie. Bardzo mi się podobał odcinek o wychowaniu idealnego szczeniaka. Ogólnie gość wzbudza moją sympatię ;) Trzeba tylko wziąc poprawkę, że to hameryka i hamerykański poziom "rozrywki" :diabloti:

Posted

Ja cały czas powtarzam, że Czarkowe metody są niezwykle skuteczne... Jeżeli on sam je stosuje :eviltong: Niestety jest mały % ludzi, którzy mają taki dar "przywódcy" jaki ma on i to co wychodzi jemu niestety nie wyjdzie każdemu. A raczej w ogóle małej liczbie osób ;). Natomiast sama teoria i część praktyki jest nawet OK. Że to komercha to wiadomo, ale i tak wolę oglądać jego niż napuszonych zjadaczy wszystkich rozumów z dyplomem z netu :eviltong:

Cały czas odkładam pieniążki na behawiorystę, który pokaże mi jak wychodzić z Jarim bez kolczatki. I kagańca oczywiście. Najchętniej widziałabym panią mojej wagi, która "pracuje" z Jarim w szeleczkach na osiedlu. Albo może być w obroży. Szerokiej. Albo i cienkiej. Ok, dławik też może być. I halter nawet :evil_lol:

Posted

ale idź Amber na układ. Jak się uda behawioryście to co pisze - zapłacisz. Jeśli nie , fachowiec Tobie płaci.
Od razu zawęzi się ilość specjalistów :evil_lol:

Posted

Obawiam się, że po sesyjce osiedlowo-szeleczkowo-smaczkowej nie będzie miał mi kto zapłacić... No chyba, że rodzina tragicznie zmarłego :evil_lol:

Żeby nie było, że demonizuje swojego psa - jak jest na kolcach i w kagańcu to sobie chodzimy na luzaku po osiedlu na flexi i nikt policji na mnie nie nasyła. Ale bez tych kolców i kagańca sprawa wyglądałaby zgoła inaczej więc naprawdę umieram z ciekawości co by mi behawiorysta per "kolczatka krzywdzi pieski" zaproponował :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Wróci po terapii u mnie :diabloti: w końcu jestę behawiorystę i zoopsychologiem, a certyfikat mam wydrukowany na papierze Welvet, czy jak to się piszę :evil_lol:[/QUOTE]
jest jakiś wątek o którym ja nic nie wiem? :diabloti:

Posted

Jak wyleczę Jariego ze wszystkich chorób i będę miała za dużo kasy, to wtedy zajmę się jego zdrowiem... psychicznym :eviltong: