Rinuś Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Jari pójdzie do boksu dla koni i luz :diabloti: ja tam jestem za :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ja tam gdzieś potrzebuję jechać to nie biorę psa , od czego ma się TZta :) Quote
Amber Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='asiak_kasia']Bez psów to ją bardziej niż bardzo, chętnie :diabloti: Może być nawet u mnie. Amber Jariego zamkniemy w stodole i bedzie spokoj. Dostaniesz soczek i się bedziesz socjalizować :evil_lol:[/QUOTE] Zapewniam cię, że po zamknięciu go w stodole nie będzie SPOKOJU :evil_lol: Ani doraźnie ani w przyszłości, gdy przyjdzie ci tę stodołę stawiać na nowo :lol: Ja z TŻ za bardzo nie mogę zostawić Jariego z prostego powodu, że nie mieszkamy ze sobą, a jego ojciec nie znosi Jariego jak zarazy więc do siebie go nie weźmie. W ogóle nikt go nie lubi w rodzinie (z uwagi na ekspresyjne zachowania, to nie jamniczek :lol:) tak więc jestem do niego uwiązana ;) Quote
Rinuś Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Przyszłam do Was z kiełbaskami :diabloti: i Bruti z Harrym Quote
asiak_kasia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Rinusiowa odważna wstawia foty serdelków :diabloti: a czarny faktycznie piękny, jeszcze jakby mu podpalanie zrobić, kufę skrócić, klatę poszerzyć to już w ogóle byłby ach i och :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 kororowo :) https://lh3.googleusercontent.com/-GoR-XP81OxA/UTey-zwAS5I/AAAAAAAAD1g/nB3TVkf4ROs/s640/IMG_3544.JPG Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 cześć Rinusiowa :loveu: bede potrzebowała Twojego blabladorka, będzie robił kariere modela :cool3: To co robimy interes? :diabloti: Quote
Rinuś Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 heloł :loveu: no jasne! a co kombinujesz? :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Rinuś']heloł :loveu: no jasne! a co kombinujesz? :diabloti:[/QUOTE] kampanię reklamową jestę behariotystę i musze miec koniecznie blabladorka :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='asiak_kasia']kampanię reklamową jestę behariotystę i musze miec koniecznie blabladorka :evil_lol:[/QUOTE] a bierz se go! zapakować w karton i wysłać pocztą? czy kuriera wolisz? :cool3: a wróci jak nowy ? :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Rinuś']a bierz se go! zapakować w karton i wysłać pocztą? czy kuriera wolisz? :cool3: a wróci jak nowy ? :evil_lol:[/QUOTE] Wróci po terapii u mnie :diabloti: w końcu jestę behawiorystę i zoopsychologiem, a certyfikat mam wydrukowany na papierze Welvet, czy jak to się piszę :evil_lol: Quote
Amber Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Na twoim miejscu wzięłabym te fszystkie 4 ze zdjęcia. Byłabyś jak Cezar Milan :razz: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Amber']Na twoim miejscu wzięłabym te fszystkie 4 ze zdjęcia. Byłabyś jak Cezar Milan :razz:[/QUOTE] Genialne :diabloti: Ja tam akurat Czarka lubię, ogladam z przyjemnością, szczególnie te jego ząbki z sezonu na sezon bielsze :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='asiak_kasia']Genialne :diabloti: Ja tam akurat Czarka lubię, ogladam z przyjemnością, szczególnie te jego ząbki z sezonu na sezon bielsze :evil_lol:[/QUOTE] kurcze on całkiem taki smaczny się wydaje :evil_lol: Quote
Amber Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ja też do Cezarka nic nie mam, przynajmniej nie przekonuje innych, że każdego pieska da się na smaczki, szeleczki i zero awersji, jak niektórzy z naszego podwórka :diabloti: Quote
Vectra Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 tu to inna moda panuje teraz , na profesjonalne rzucanie psu patyka :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Amber']Ja też do Cezarka nic nie mam, przynajmniej nie przekonuje innych, że każdego pieska da się na smaczki, szeleczki i zero awersji, jak niektórzy z naszego podwórka :diabloti:[/QUOTE] o to to to ...i potrafi powiedzieć człekom , że powinni wziąć innego psa , bo nie podołają a u nas ...zjebka że lebiega i że nie ma nie podoła tylko im się nie chce :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Czarusia ogladam raczej jako program rozrywkowy niż naukowy. Książki tez się dobrze czyta, warto mieć kilka punktów widzenia na pewne kwestie. Bardzo mi się podobał odcinek o wychowaniu idealnego szczeniaka. Ogólnie gość wzbudza moją sympatię ;) Trzeba tylko wziąc poprawkę, że to hameryka i hamerykański poziom "rozrywki" :diabloti: Quote
Amber Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Ja cały czas powtarzam, że Czarkowe metody są niezwykle skuteczne... Jeżeli on sam je stosuje :eviltong: Niestety jest mały % ludzi, którzy mają taki dar "przywódcy" jaki ma on i to co wychodzi jemu niestety nie wyjdzie każdemu. A raczej w ogóle małej liczbie osób ;). Natomiast sama teoria i część praktyki jest nawet OK. Że to komercha to wiadomo, ale i tak wolę oglądać jego niż napuszonych zjadaczy wszystkich rozumów z dyplomem z netu :eviltong: Cały czas odkładam pieniążki na behawiorystę, który pokaże mi jak wychodzić z Jarim bez kolczatki. I kagańca oczywiście. Najchętniej widziałabym panią mojej wagi, która "pracuje" z Jarim w szeleczkach na osiedlu. Albo może być w obroży. Szerokiej. Albo i cienkiej. Ok, dławik też może być. I halter nawet :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 ale idź Amber na układ. Jak się uda behawioryście to co pisze - zapłacisz. Jeśli nie , fachowiec Tobie płaci. Od razu zawęzi się ilość specjalistów :evil_lol: Quote
Amber Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Obawiam się, że po sesyjce osiedlowo-szeleczkowo-smaczkowej nie będzie miał mi kto zapłacić... No chyba, że rodzina tragicznie zmarłego :evil_lol: Żeby nie było, że demonizuje swojego psa - jak jest na kolcach i w kagańcu to sobie chodzimy na luzaku po osiedlu na flexi i nikt policji na mnie nie nasyła. Ale bez tych kolców i kagańca sprawa wyglądałaby zgoła inaczej więc naprawdę umieram z ciekawości co by mi behawiorysta per "kolczatka krzywdzi pieski" zaproponował :diabloti: Quote
Rinuś Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='asiak_kasia']Wróci po terapii u mnie :diabloti: w końcu jestę behawiorystę i zoopsychologiem, a certyfikat mam wydrukowany na papierze Welvet, czy jak to się piszę :evil_lol:[/QUOTE] jest jakiś wątek o którym ja nic nie wiem? :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Jak to przeczytałam to o tym samym pomyślałam, czy ja czegoś nie czytałam? :lol: Amber zamów behawiorystkę! Jestem ciekawa jak by się to skończyło ;) Quote
Amber Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Jak wyleczę Jariego ze wszystkich chorób i będę miała za dużo kasy, to wtedy zajmę się jego zdrowiem... psychicznym :eviltong: Quote
Recommended Posts