Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Amber']Rinuś ty lansiaro niskich lotów... Nawet czcionkę masz pochyłą :evil_lol:
[COLOR=#ee82ee]
[FONT=comic sans ms][SIZE=3][B]To pisałam ja, Amber[/B][/SIZE][/FONT]. [FONT=comic sans ms]O[B]d dziś piszę tak, żeby być LEPSZA (o ile się da w ogóle? [/B][/FONT][/COLOR][FONT=comic sans ms][B]:roll:[/B]):loveu:[/FONT]

Na dogo nigdy nie jest nudno. Co dzień, nowe powody do śmiechu :lol:[/QUOTE]
[I][B]na początku nie wiedziałam ocb, ale pomyślałam, że wrócę na wątek chamstwa i EUREKA :multi: hahahaha miszcz :diabloti: KOCHAM DOGOMANIĘ![/B][/I]

Posted

[I]Nikt nas nie odwiedza...Beata nas wyrzuciła z subskrycji :-(
U nas wszystko po staremu, ja pracuję, Brutek siedzi w domu po 8h...ale mam tak strasznego lenia, że to jest jakiś koszmar...nie mam pomysłu na obiady, chwilowo kurczak z parowara mi się znudził :eviltong:[/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I]Nikt nas nie odwiedza...Beata nas wyrzuciła z subskrycji :-(
U nas wszystko po staremu, ja pracuję, Brutek siedzi w domu po 8h...ale mam tak strasznego lenia, że to jest jakiś koszmar...nie mam pomysłu na obiady, chwilowo kurczak z parowara mi się znudził :eviltong:[/I][/QUOTE]

a ja siedze pracy i łupię sobie słonecznik- to się nazywa miec pełne rece roboty :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']a ja siedze pracy i łupię sobie słonecznik- to się nazywa miec pełne rece roboty :evil_lol:[/QUOTE]

[I]a ja obecnie zasypiam...włączyłam sobie grzejniczek pod nogami i to ciepełko mnie usypia :sleep: a tak nam się dobrze spało z Brutim po wyjściu Pawła do pracy,.,,wszedł mi do łóżka, położył się obok na miejscu Pawła i przytuliliśmy się do siebie i kima na godzinę jeszcze :eviltong:[/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I]Nikt nas nie odwiedza...Beata nas wyrzuciła z subskrycji :-([/I][/QUOTE]
Brutuska nie wywaliłabym z subskrypcji :loveu: Nigdy :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][I]a ja obecnie zasypiam...włączyłam sobie grzejniczek pod nogami i to ciepełko mnie usypia :sleep: a tak nam się dobrze spało z Brutim po wyjściu Pawła do pracy,.,,wszedł mi do łóżka, położył się obok na miejscu Pawła i przytuliliśmy się do siebie i kima na godzinę jeszcze :eviltong:[/I][/QUOTE]

Dobrze masz, ja wstaje pierwsza, i potem widze TZ, rozwalającego się na łozku. Taki widok o 5 rano boli :placz:

Posted

[quote name='BBeta']Brutuska nie wywaliłabym z subskrypcji :loveu: Nigdy :eviltong: :diabloti:[/QUOTE]
to jednak lubisz blabladorki troszkę :diabloti:
albo masz go po to żeby pisać żeby go skopiować lub wytknąć mi błędy fotograficzne :diabloti:
[quote name='asiak_kasia']Dobrze masz, ja wstaje pierwsza, i potem widze TZ, rozwalającego się na łozku. Taki widok o 5 rano boli :placz:[/QUOTE]
u nas sytuacja odwrotna zdarza się baaaaaardzo rzadko :multi:
pomalowałam paznokcie, przeczytałam pół dogo i nie wiem co robić :shake:

Posted

[quote name='Rinuś']

u nas sytuacja odwrotna zdarza się baaaaaardzo rzadko :multi:
pomalowałam paznokcie, przeczytałam pół dogo i nie wiem co robić :shake:[/QUOTE]

no mam ten sam problem, paznokcie tez doprowadziłam do porzadku( teraz kroluje czern z różem :loveu:), dogo przeleciałam, pospamowałam gdzie się dało i cóz robic więcej? :niewiem:

Posted

[quote name='jonQuilla']a ja się obudziłam właśnie po nocce i nieco zła jestem że tak wcześnie bo zapewne o 19 będę przysypiała :placz:[/QUOTE]

to się kładź z powrotem :)
Ja mam ostatni dzień L4 :placz: od jutra do pracy :placz:

Ozzulek dziś przyszedł do nas o 6 rano i tulknał się do mnie :)

Posted

[quote name='Rinuś']to jednak lubisz blabladorki troszkę :diabloti:
albo masz go po to żeby pisać żeby go skopiować lub wytknąć mi błędy fotograficzne :diabloti:[/QUOTE]
Lubię tylko się do tego nie przyznaję :diabloti: A błędów raczej nikomu nie wytykam (chyba, że sobie :diabloti:), więc nie musisz się obawiać :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']to się kładź z powrotem :)

Ozzulek dziś przyszedł do nas o 6 rano i tulknał się do mnie :)[/QUOTE]

jak się teraz położę to nie wstanę zapewne do 18, przedawkuję tym samym sen i będę w dupę kopnięta a chcę coś z tego dnia jeszcze wykrzesać :)
nie łam się...dzieci na pewno będą jutro aniołami! :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='BBeta']Lubię tylko się do tego nie przyznaję :diabloti: A błędów raczej nikomu nie wytykam (chyba, że sobie :diabloti:), więc nie musisz się obawiać :eviltong:[/QUOTE]
[I][B]taaa, tylko Ty tych błędów nie robisz :diabloti:[/B][/I]
[quote name='Amber']Rinusiowa co się stało z twoją szpanerską TRZCIONKOM?[/QUOTE]
[I][B]powoli się odzwyczajam od niej żeby bo tak naprawdę męczy mnie to pogrubianie, ale to jest jakiś nałóg bo ciężko mi to idzie :placz:[/B][/I]
[quote name='Alicja']to się kładź z powrotem :)

Ozzulek dziś przyszedł do nas o 6 rano i tulknał się do mnie :)[/QUOTE]
[I][B]to jesteś wypoczeta i zwarta do roboty :diabloti:[/B][/I]
[quote name='jonQuilla']a ja się obudziłam właśnie po nocce i nieco zła jestem że tak wcześnie bo zapewne o 19 będę przysypiała :placz:[/QUOTE]
[I][B]to idź spać, na co czekasz? ja czasem w wolne dni potrafię przespać 5 godzin :evil_lol:[/B][/I]
[quote name='asiak_kasia']no mam ten sam problem, paznokcie tez doprowadziłam do porzadku( teraz kroluje czern z różem :loveu:), dogo przeleciałam, pospamowałam gdzie się dało i cóz robic więcej? :niewiem:[/QUOTE]
[I][B]byś pokazała, a nie :diabloti:
ja ostatnio sobie takie zrobiłam:
[/B][/I]
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-metgQGfpWaI/UIFe_XeuhgI/AAAAAAAABqk/ZZcfIv7Uabk/s1600/DSC05376.JPG[/IMG]

[I][B]tylko mniej czarnego było.

ale podobają mi się strasznie te tylko lakieru nie mogę znaleźć do tego...[/B][/I]

[IMG]http://i2.pinger.pl/pgr445/541dd40a0003288f502d0f0a/ombre.jpg[/IMG]

Posted

ja w wakacje robiłam dwa razy coś takiego...chociaż nie wychodziło tak ładnie to i tak fajny efekt
[video=youtube;dtjQi1pHls4]http://www.youtube.com/watch?v=dtjQi1pHls4[/video]
tylko ta laska ma straszne szponiska akurat ... bleh

Posted

[QUOTE][I][B]powoli się odzwyczajam od niej żeby bo tak naprawdę męczy mnie to pogrubianie, ale to jest jakiś nałóg bo ciężko mi to idzie :placz:[/B][/I][/QUOTE]
Oooo ja rzuciłam palenie, ty rzuć czcionkę, zacznijmy nowe życie :multi: :evil_lol:

Pazury trochę nie moja bajka, ale doceniam starania, bo sama sobie podłubać przy lakierkach ;).

Posted

[quote name='Rinuś']

[I][B]byś pokazała, a nie :diabloti:
[/B][/I]
[/QUOTE]

zadna filozofia, 4 czarne jeden rószoffy. Najlepiej to wychodzi z różowym palcem serdecznym. Reszta na czarno :diabloti:
zainspirowałam się tym [url]http://moniczka89ck.pinger.pl/m/11521995/czarno-rozowe[/url]
tylko doszłam do wniosku, ze za dużo jednak kombinatorstwa jak na mnie :roll:

Żonkilka, fajny pomysl, chociaz obrzydziły mnie szpony tej dziewczyny- koszmar. :shake:

Posted

[quote name='jonQuilla']ja w wakacje robiłam dwa razy coś takiego...chociaż nie wychodziło tak ładnie to i tak fajny efekt
[video=youtube;dtjQi1pHls4]http://www.youtube.com/watch?v=dtjQi1pHls4[/video]
tylko ta laska ma straszne szponiska akurat ... bleh[/QUOTE]
zoibaczę w domu bo w robocie YT zablokowane.
[quote name='BBeta']A świnie latają... :diabloti:[/QUOTE]
pewnie u Ciebie tak :eviltong:
[quote name='Amber']Oooo ja rzuciłam palenie, ty rzuć czcionkę, zacznijmy nowe życie :multi: :evil_lol:

Pazury trochę nie moja bajka, ale doceniam starania, bo sama sobie podłubać przy lakierkach ;).[/QUOTE]
trudno będzie mi się rozstać z moja TRZCIONKĄ.... :-( będę płakulkać po nocach....:-(

Posted

[quote name='asiak_kasia']zadna filozofia, 4 czarne jeden rószoffy. Najlepiej to wychodzi z różowym palcem serdecznym. Reszta na czarno :diabloti:
zainspirowałam się tym [URL]http://moniczka89ck.pinger.pl/m/11521995/czarno-rozowe[/URL]
tylko doszłam do wniosku, ze za dużo jednak kombinatorstwa jak na mnie :roll:

Żonkilka, fajny pomysl, chociaz obrzydziły mnie szpony tej dziewczyny- koszmar. :shake:[/QUOTE]
boshe co to za blożki? :evil_lol: ładnie w robocie Ci się nudzi :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']pewnie u Ciebie tak :eviltong:[/QUOTE]
A jak już mowa o świnkach, miejsce na małego staffika od Vectry przygotowane? :siara: :diabloti: