Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Całe szczęście chłopy są proste i łatwo ich udobruchać jakby co :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Całe szczęście chłopy są proste i łatwo ich udobruchać jakby co :eviltong: true, true, wiedziec tylko trzeba jaki sposób działa. A potem to hulaj dusz piekła nie ma :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 tak jak wczoraj ... dzwonie do szanownego TZ i oznajmiam , że rurka w ścianie przecieka i mam duzo wody ... a on na to - to co zrobisz ? ja odpowiedziałam - NIC , ale Ty na pewno coś z tym zrobisz :diabloti: no i musiał dymać 50km po lodzie , naprawić rurkę ... :evil_lol: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ja od czasu do czasu lubię odwrotną sytuację :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Ja od czasu do czasu lubię odwrotną sytuację :evil_lol: lubisz dymać po/na lodzie? :diabloti: Paweł na szczęście jeszcze nie wpadł na pomysł żeby tutaj zajrzeć, całe szczęscie dogo jest duże więc nie znalazłby mnie tutaj tak łatwo :evil_lol: ale za to w robocie to się mnie pytają ile można pisać i czytać o psach :eviltong: biedni nie wiedzą, co ich omija :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Rinuś napisał(a): ale za to w robocie to się mnie pytają ile można pisać i czytać o psach :eviltong: biedni nie wiedzą, co ich omija :diabloti: A to jest forum o psach? Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 FredziaFredzia napisał(a):A to jest forum o psach? a w ogóle są takie fora o psach ? bo może bym się zalogowała ? :hmmmm: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 lubisz dymać po/na lodzie? :diabloti: Nie, to drugie :diabloti: A to jest forum o psach? Podobno :niewiem: Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 hmmmm jak wszyscy widzą napis DOGOMANIA to myślą, że o psach :evil_lol: jednak prawda jest chyba inna :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Moj chłop jest cfany, on po subskrypcjach leci :diabloti: U mnie w pracy o nic nie pytają, mają wywalone po całości co robię :evil_lol: I nie, wcale nie pracuję w państwówce :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Dzień dobry fotoblożanki :loveu: Dzisiaj mój pies mnie zadziwił swoim brakiem mózgu :eviltong: Na pewno każdy z Was ma gdzieś u siebie w lesie taką siatkę,przeważnie jakieś młode drzewka są nimi ogrodzone Dzisiaj Brutus w takiej siatce znalazł dziure na samym dole i przez nią przeszedł na drugą stronę...zawołałam go i myślałam że stojąc przed tą samą dziurą, którą wszedł wróci nią do mnie...ALE NIE - on postanowił przeskoczyć :diabloti: haha jego mina jak odbił się od tej siatki i nadal był na tamtej stronie była bezcenna :evil_lol: przedstawiam gwiazdora :loveu: Quote
Vectra Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Rinuś napisał(a):Dzień dobry fotoblożanki :loveu: Na pewno każdy z Was ma gdzieś u siebie w lesie taką siatkę, Ja taką mam , ja taką mam :multi: Quote
FredziaFredzia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Rinuś napisał(a):Dzień dobry fotoblożanki :loveu: Dzisiaj mój pies mnie zadziwił swoim brakiem mózgu :eviltong: Na pewno każdy z Was ma gdzieś u siebie w lesie taką siatkę,przeważnie jakieś młode drzewka są nimi ogrodzone Dzisiaj Brutus w takiej siatce znalazł dziure na samym dole i przez nią przeszedł na drugą stronę...zawołałam go i myślałam że stojąc przed tą samą dziurą, którą wszedł wróci nią do mnie...ALE NIE - on postanowił przeskoczyć :diabloti: haha jego mina jak odbił się od tej siatki i nadal był na tamtej stronie była bezcenna :evil_lol: przedstawiam gwiazdora :loveu: Dzień dobry Rinusiowa! :loveu: Ja to bardziej chciałabym zobaczyć Twoją minę po tym skoku i odbiciu. :diabloti: Tititi jakie blabladorki Quote
Rinuś Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Vectra napisał(a):Ja taką mam , ja taką mam :multi: i Twoje psy nie mają takich pomysłów? bo to prawie jak trampolina tylko, że w poziomie :evil_lol: FredziaFredzia napisał(a):Dzień dobry Rinusiowa! :loveu: Ja to bardziej chciałabym zobaczyć Twoją minę po tym skoku i odbiciu. :diabloti: Tititi jakie blabladorki no ja miałam pewnie nie cienką bo myślałam, że się tam zaklinuje i powiesi, ale na szczęście jakoś to ogarnął :eviltong: chodzi mi po głowie drugi tatuaż....:roll: Quote
Vectra Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Nie mają , bo siatka leśna służy jako drut kolczasty przy siatce ogrodzeniowej :diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Vectra napisał(a):Ja taką mam , ja taką mam :multi: no tak bo ty masz swój las :lol: Quote
jonQuilla Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Rinuśkowa moja debilna sucz często wbiega w takie ogrodzenia bo ich nie widzi :shake: Kto i za co mnie pokarał takim debilem :evil_lol: Co do dogo to moja kumpela też się dziwiła co na dogo może być ciekawego... do czasu, ostatnio podczytywała nas na wątku u Oleczka i powiedziała że nie wiedziała że rozmowy o 'psach' mogą być takie ciekawe :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 jonQuilla napisał(a):Rinuśkowa moja debilna sucz często wbiega w takie ogrodzenia bo ich nie widzi :shake: Kto i za co mnie pokarał takim debilem :evil_lol: Co do dogo to moja kumpela też się dziwiła co na dogo może być ciekawego... do czasu, ostatnio podczytywała nas na wątku u Oleczka i powiedziała że nie wiedziała że rozmowy o 'psach' mogą być takie ciekawe :evil_lol: Bo to domena fotoblożanek jest.:loveu: Gdziekolwiek się pojawimy robi się ciekawie :diabloti: A co do siatki leśnej-moje psy się po tym wspinają :stupid: traktują to jak trampolinę ze scianą wspinaczkową...walnięte suki. A ogrodzone tak mamy te fajniejsze łaki-zeby nam sarenki nie podpierdzielały trawki :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 U mnie siatka leśna służy do zamaskowania siatki cieniującej , przyczepionej do siatki ogrodzeniowej. Quote
Rinuś Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [I][B]Trochę zmienie temat, bo ostatnio siedzę dosyć sporo w temacie Skaryszewa i Wstępów jakie się tam odbywają...to co się tam dzieje woła o pomstę do nieba...w tym roku na skutek urazu mechanicznego (koń Maciek spadł z rampy) trzeba było uśpić konia...w tym roku było chyba i tak lepiej niż w poprzednich latach...były media z Wielkiej Brytanii, Niemiec, Szwecji... Niestety to jest nadal zjazd rolników, którzy sprzedają konie na rzeź do Litwy i Włoch... Koń w naszej tradycji jest szcZególnym zwierzęciem i nie zasłużył sobie na takie traktowanie...:-( czy jest w ogóle szansa, że koń będzie według prawa zwierzęciem towarzyszącym człowiekowi? a ten film już doszczętnie mnie dobił i pokazuje jaka niemoc panuje w świecie...:-([/B][/I] [COLOR=#ff0000][I][B]sceny drastyczne.[/B][/I][/COLOR] [url]http://www.facebook.com/photo.php?v=150399068444261[/url] Quote
FredziaFredzia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Konie kojarzą mi się z dostojnością, mocą, pięknem i siłą... A dla niektórych jest to tylko łatwa kasa, mięso, rzecz. Nawet nie chcę oglądać tego filmiku. Quote
Amber Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Dlatego jak niektórzy przyrównują psie sporty do końskich "że u nas się zwierząt przedmiotowo nie traktuje" to radzę obejrzeć ten filmik i pomyśleć, co może być gorszego i czy warto w tym wypadku coś porównywać :p Quote
Rinuś Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [I][B]jeśli już przy mięsie jesteśmy to jednak wątek o myślistwie jest nadzwyczaj ciekawy :p[/B][/I] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/81486-my%C5%9Blistwo-my%C5%9Bliwi-z%C5%82e-czy-dobre/page18[/url] Quote
Alicja Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Skaryszew kojarzy mi się tylko ze złem , z pijaństwem , chamstwem , kompletnym brakiem szacunku do zwierząt i w sumie do ludzi też ...i czerpię tą wiedzę nie tylko z tego co teraz oglądam od kilku lat w TV , FB ...znam to z opowieści znajomych którzy koniecznie chcieli pokazać znajomym ze Szwecji prawdziwy koński jarmark ...przeżyli to strasznie , bo nie takich atrakcji się spodziewali Quote
Czekunia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]jeśli już przy mięsie jesteśmy to jednak wątek o myślistwie jest nadzwyczaj ciekawy :p[/B][/I] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/81486-myślistwo-myśliwi-złe-czy-dobre/page18[/URL][/QUOTE] Rinusiowa, czytaj - przestaniesz myśleć o jedzeniu:diabloti: Ja np. przez kilka dni dowiedziałam się wielu interesujących rzeczy: że kotu nie wolno pozwalać polować na ptaszki, a jak coś upoluje to należy mu to szybko zabrać, bo w ten sposób zagraża dzikiej przyrodzie. O! Quote
Recommended Posts