Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 asiak_kasia napisał(a):ja przylazłam jako nowa i się nie zraziłam jakoś :diabloti: chociaż to się nie liczy, bo mam umysł równie wypaczony jak wasze i na standardy dogo, nadaje sie tylko na fotoblożki. :evil_lol: Bry Rinusiowa od fiutków :loveu: Bo ty sama masz groźne psy. Swój ciągnie do swego :eviltong: Czy ktoś gra w Call of Duty może? :diabloti: To taka gra w której się strzelają i zabijają? Bożeszty mój, co ta młodzież teraz w głowach ma? Idź różaniec zmówić... Ja bym chętnie zagrała w wiele, wiele gier, ale to by się źle skończyło dla moich obowiązków wobec świata :evil_lol: Quote
BBeta Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Rinuś napisał(a):no ja myślę!! ale uważaj, bo tutaj już jesteśmy poza fotoblożkami :diabloti: Racja, w tym dziale nie moderuje "jedyny słuszny mod" :loveu: :diabloti: Ja też żałuje, że temat o agresywnym dogu gdzieś zaginął, przeczytałabym go sobie jeszcze raz :shake: Quote
Alicja Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Agresywny Dog niemiecki to był hicior roku 2005/7 chyba jakoś tak bo potem po rozróbach na dogo wywalono nam doga :( Quote
jonQuilla Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 a czemu, co i jak... Alicja proszę o szczegóły :) Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Hello dziewczęta fotoblożanki , tu wasz jedyny słuszny mod :loveu: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Vectra napisał(a):Hello dziewczęta fotoblożanki , tu wasz jedyny słuszny mod :loveu: to już prawie, jak religia, fotoblożanizm- w końcu wyznanie dla mnie :diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 asiak_kasia napisał(a):to już prawie, jak religia, fotoblożanizm- w końcu wyznanie dla mnie :diabloti: moi drodzy fotoblożanie odwale Wam kazanie wszyscy sweet foty dajcie by na blogaskach mieć poparcie niech cioteczki z PWP mają o czym klepać se :loveu: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Vectra napisał(a):moi drodzy fotoblożanie odwale Wam kazanie wszyscy sweet foty dajcie by na blogaskach mieć poparcie niech cioteczki z PWP mają o czym klepać se :loveu: :modla: Miszczunio, to powinien byc hymn jakiś czy cuś, w ogole wejscie na fotoblożki powinno byc okraszone stwierdzeniem "strzeżcie się Wy, którzy tu wchodzicie" :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Vectra napisał(a):moi drodzy fotoblożanie odwale Wam kazanie wszyscy sweet foty dajcie by na blogaskach mieć poparcie niech cioteczki z PWP mają o czym klepać se :loveu: Teraz to już wszyscy będą wiedzieć dlaczego jesteś jedynym słusznym modem :loveu: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Vectra napisał(a):moi drodzy fotoblożanie odwale Wam kazanie wszyscy sweet foty dajcie by na blogaskach mieć poparcie niech cioteczki z PWP mają o czym klepać se :loveu: Wydrukuje to i powieszę na ścianie obok obroży 10 cm, aparatu i kanapy. Respect dla kerowniczki, jedynego słusznego moda :diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 diabelkowa napisał(a):Witam Szanowna loze szydercow :-) bez takich tu :obrazic: jak już to koleżanki fotoblożanki ... a nie loża :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Amber napisał(a): To taka gra w której się strzelają i zabijają? Bożeszty mój, co ta młodzież teraz w głowach ma? Idź różaniec zmówić... Ja bym chętnie zagrała w wiele, wiele gier, ale to by się źle skończyło dla moich obowiązków wobec świata :evil_lol: tak to jest właśnie taka gra :diabloti: Brutus ubolewa ostatnio nad tym faktem, że mnie wciągnęła gra online :evil_lol: asiak_kasia napisał(a):Mój chłop w to gra, a co? :diabloti: na PS3? Dawaj jego niczek? zagram z nim online :diabloti: BBeta napisał(a):Racja, w tym dziale nie moderuje "jedyny słuszny mod" :loveu: :diabloti: Brzmi jak groźba :cool3: Vectra napisał(a):moi drodzy fotoblożanie odwale Wam kazanie wszyscy sweet foty dajcie by na blogaskach mieć poparcie niech cioteczki z PWP mają o czym klepać se :loveu: ojejku jejku :loveu: Vectro modzie nasz kochany dziękuję, że mój fotoblożek jest tak często odwiedzany, Jesteś naszą koleżanką, ale dla ciotek z pwp tylko fotoblożanką. :diabloti: diabelkowa napisał(a):Witam Szanowna loze szydercow :-) Witam witam i zapraszam do kulturalnej rozmowy :diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Toffam Cię Rinusiu słodki będą zaraz na dogo plotki że my tutaj się śmiejemy i nic nie ratujemy Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 na PS3? Dawaj jego niczek? zagram z nim online :diabloti: Ohoho tak się zaczyna, a potem kończy gdzie indziej... Ja wiem, bo sama zaczynałam z TŻ w niewinnych grach online. Tylko my graliśmy w NFS i naszym hasłem przewodnim było "postukamy się w zderzaczki?" :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Co to za podśmiechujki? Zaraz będą na PwP bójki, Że w fotoblożkach rozpusta! A jak przyjdzie co do czego, To nabiorą wody w usta. Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Vectra napisał(a):Toffam Cię Rinusiu słodki będą zaraz na dogo plotki że my tutaj się śmiejemy i nic nie ratujemy FredziaFredzia napisał(a):Co to za podśmiechujki? Zaraz będą na PwP bójki, Że w fotoblożkach rozpusta! A jak przyjdzie co do czego, To nabiorą wody w usta. hahaha nie wytrzymam :evil_lol: muszę popracować, ale potem najdzie mnie wena :eviltong: Amber napisał(a):Ohoho tak się zaczyna, a potem kończy gdzie indziej... Ja wiem, bo sama zaczynałam z TŻ w niewinnych grach online. Tylko my graliśmy w NFS i naszym hasłem przewodnim było "postukamy się w zderzaczki?" :evil_lol: ja mam bardzo metroseksualny gust więc pewnie chłop kasiodsuk nie spodoba mi się :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Rinuś napisał(a):hahaha nie wytrzymam :evil_lol: muszę popracować, ale potem najdzie mnie wena :eviltong: ja mam bardzo metroseksualny gust więc pewnie chłop kasiodsuk nie spodoba mi się :diabloti: Mój chłop jest naj naj i ma się podobac fszystkim! :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):E tam, serce nie sługa :eviltong: no może on ksionże na białym koniu nie jest, ale za to mi konisie kupuje-wiec ustalmy raz na zawsze-lepszy się trafić nie mógł :diabloti: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 I mieszka w garażu i zawsze wraca do domu. Idealny :loveu: :lol: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):I mieszka w garażu i zawsze wraca do domu. Idealny :loveu: :lol: z ust mi to wyjęłaś! :loveu: ps. gdybyś tu kiedykolwiek zajrzał Kochanie, to wiesz, takie tam żarciki :eviltong: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ooooo jak się boisz :cool3: Mój tutaj nie zagląda na 100% i dzięki niebiosom za to :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Ooooo jak się boisz :cool3: Mój tutaj nie zagląda na 100% i dzięki niebiosom za to :evil_lol: A moj czasami zerknie i ma niezły ubaw :evil_lol: ale wiesz, lepiej dmuchać na zimne, co się ma chłopia denerwować ;) Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 mój też nie , powiedział że jak tam jest takich więcej jak ja , to sobie oszczędzi :diabloti: Quote
Recommended Posts