Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber napisał(a):
Napisałaś coś strasznie złego. Idź leżeć krzyżem przez miesiąc w kościele :diabloti:

a tak zapomniałam, ze tutaj trzeba tylko niuniać pod każdym zdjęciem i broń boże miec inne zdanie niż ogólnie przyjęte. :diabloti:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

asiak_kasia napisał(a):
Nie. Nie wydaje mi się :) Poza tym przepraszam zrobiłam coś zlego? Nie napisałam. "boze co za spasiona świnia", tylko zapytałam Kasię, jako, że wiem, że ma laba i siedzi w temacie. Od kiedy zadawanie pytań to zbrodnia?

A pokażesz mi gdzie napisałam, że to zbrodnia? :)

Ty zasugerowałaś, że pies ze zdjęcia jest gruby, a ja zasugerowałam, że swoje pytanie powinnaś zadać właścicielce, jako, że ona też ma laba i też najprawdopodobniej siedzi w temacie

Ale widzę, że pisanie za plecami stało się na dogo ostatnio bardzo popularne :)

Edited by BBeta
Literówka
Posted (edited)

Aaaaa weszłam do tej galerii i już wszystko wiem... Ten labuś nie jest kopany po pysku, dlatego jest taki zrelaksowany i tyje :evil_lol:

Ale widzę, że pisanie za plecami stało się na dogo ostatnio bardzo popularne

Za plecami? O ile wiem, to 100% publiczne forum. Nikt tego na PW nie pisze.

Edited by BBeta
Literówka
Posted

Amber napisał(a):

Tak, za plecami, niewyraźnie napisałam? :) Nie każdy zagląda do każdej galerii i nie każdy czyta całe forum od deski do deski

Posted

[quote name='Amber']Aaaaa weszłam do tej galerii i już wszystko wiem... Ten labuś nie jest kopany po pysku, dlatego jest taki zrelaksowany i tyje :evil_lol:

A to mi głupiej się to wydawało takie oczywiste...:roll:

[quote name='BBeta']A pokażesz mi gdzie napisałam, że to zbrodnia? :)

Ty zasugerowałaś, że pies ze zdjęcia jest gruby, a ja zasugerowałam, że swoje pytanie powinnaś zdać właścicielce, jako, że ona też ma laba i też najprawdopodobniej siedzi w temacie

Ale widzę, że pisanie za placami stało się na dogo ostatnio bardzo popularne :)

Jakoś nie widzę sensu w tym, żeby pisać na 1 stronie wątku, "wiesz Twój pies jest za gruby", ponadto, w mojej ocenie wiekszym autorytetem jest w tej kwestii Rinusiowa, bo wiem, że sama tez walczyła z nadwyżką kg u Brutusa. Tyle w tej kwestii ode mnie. ;)

Posted

Tak napisałaś niewyraźnie, bo za placami :eviltong:

No na pewno nie, choć cioteczki od PwP powinny czasem zajrzeć do mojej może wtedy nie wysyłały by do mnie PW z pomocą dla biednego pieska :diabloti:

Och well, takie to już życie... Ja na dogo jestem brutalem, kopie psy po pysku, nie mam moralności i ambicji. Moje psy są przytwierdzone do kanapy i nie mam prawa mieć dobermana, bo go krzywdzę. A jeżeli ktoś coś o mnie pisze, a ja o tym nie wiem, to może i lepiej, bo wystarczy mi to co było mi dane na swój temat przeczytać. Niestety udzielając się na tak dużym forum trzeba być pewnych rzeczy świadomym.

Pytanie o ocenę budowy psa tutaj nie należy do najgłupszych, zwłaszcza, że właścicielka owego psa pewnie by takiej informacji nie udzieliła :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Tak napisałaś niewyraźnie, bo za placami :eviltong:

No na pewno nie, choć cioteczki od PwP powinny czasem zajrzeć do mojej może wtedy nie wysyłały by do mnie PW z pomocą dla biednego pieska :diabloti:

Och well, takie to już życie... Ja na dogo jestem brutalem, kopie psy po pysku, nie mam moralności i ambicji. Moje psy są przytwierdzone do kanapy i nie mam prawa mieć dobermana, bo go krzywdzę. A jeżeli ktoś coś o mnie pisze, a ja o tym nie wiem, to może i lepiej, bo wystarczy mi to co było mi dane na swój temat przeczytać. Niestety udzielając się na tak dużym forum trzeba być pewnych rzeczy świadomym.

Pytanie o ocenę budowy psa tutaj nie należy do najgłupszych, zwłaszcza, że właścicielka owego psa pewnie by takiej informacji nie udzieliła :eviltong:

Tudzież byłabym wrogiem numer jeden, złą podła, suką, która śmiała zadać takie okropne pytanie nt. jej psa. A mnie serio to zdziwiło, bo kurczę, nie wiem czy w wlkp jest moda na jakies chuderlawe wersje labów, czy tylko ja takie spotykam. Bo naprawde wiekszość wyglada dużo szczuplej, od psa Rinusiowej tez :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Zawsze się trochę dostanie tam i ówdzie :eviltong: Poza tym sam zapach mnie wkurza (ale może to i lepiej? :lol:)

widzisz i znowu szklanka do połowy pełna :loveu:

Posted

Nie uważam aby było niestosowne wkleić zdjęci psa z galerii obok i zapytanie się mnie co o nim sądzę :) bez sensu jest rozpoczynać dyskusję w obcej galerii, w dodatku z doświadczenia wiem, że sporo właścicieli labków jest urażona jak się im mówi, że ich pieseczek jest za tłusty, więc lepiej nie wzburzać oceanu :diabloti:
Mi się podoba labradorka Yadiry

Posted

Ja się właśnie martwię, że zima się kończy bo traperkiem za.... jest dużo lepiej. Latem chodzę w japonkach i prawie nic nie czuć, a jeszcze dobie można duży paluch wybić albo coś :shake:

Posted

Amber napisał(a):
Ja się właśnie martwię, że zima się kończy bo traperkiem za.... jest dużo lepiej. Latem chodzę w japonkach i prawie nic nie czuć, a jeszcze dobie można duży paluch wybić albo coś :shake:

oj tam co się martwisz. Kolczatkę se zawiesisz na smyczy i pierdutniesz-sprawa załatwiona. Twojemu to raz w tyg. wystarczy, bo o już okaleczony jest.

Rinuś-o właśnie takie laby widuje, jeszcze zeby były ogarnięte i wychowane to już całkiem bym blabladoreczki kochała :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']
Rinuś-o właśnie takie laby widuje, jeszcze zeby były ogarnięte i wychowane to już całkiem bym blabladoreczki kochała :diabloti:
no tak, większość jest właśnie niewychowana, bo podczas reklamy Velveta zapomnieli dodać, że pies nie rodzi się wyszkolony :diabloti:

oooo nowość w fundacji AST - jak ją adoptuję to według dogociotek będę zajebista
:evil_lol: bo przecież psów w typie TTB jest sporo więc można stawiać wymagania :diabloti:

takiego nietypowego psa chce!

Posted

[quote name='Rinuś']
trzeba mieć kąt NA WŁASNOŚĆ aby dostać psa od nich? :roll:

od nich jest dość trudno dostać psa i bardzo dobrze na tym psy wychodzą ;)
bo nie ma na "ura bura hura"