Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wklejam resztę :)

jakiś kundelos, który biegał za nami pół spaceru

a na końcu spotkaliśmy niezwykle ruchliwą 5 letnią dożycę :diabloti:

Stwierdziłąm, że Brutus lubi duże laski, bo nie mógł się od nieju odkleić :evil_lol:

Posted

Przypnij ją do roweru i CIĄGNIJ :diabloti:

Ale tak to nie straci na wadze. Najwyżej ja, jadąc z obciążeniem :evil_lol:

Jaki słodki labuś co kocha wszystkie pieski :loveu:

Posted

[quote name='Amber']Ale tak to nie straci na wadze. Najwyżej ja, jadąc z obciążeniem :evil_lol:

Jaki słodki labuś co kocha wszystkie pieski :loveu:
bo Bruti to jest z tych super psów, co kochają cały ŚWIAT :evil_lol: ale tylko do pewnego momentu :diabloti: ta suka w tle ON-ka na smyczy o malo go nie wyprowadziła z równowagi :diabloti:

[quote name='Alicja']pasuje Wam taki prosiaczek :)
https://lh4.googleusercontent.com/-EEjgjKyifk0/URKUTYR04kI/AAAAAAAADzU/f18o6Y4QGW0/s718/IMG_3456.JPG

na qndelosa to Ozzy miałby z górki
ahhhh mogłabym już mieć taką kluskę malutką :loveu:

Posted

Przychodzimy zrobić hałas :diabloti:

Blabladorkowi pasuje taka mała kluska, fajny bulik :cool3:

A co do dużych lasek, mój skarłowaciały rotek tez lubił duże panny, i tylko takie obdarowywał swoim zainteresowaniem, wszystko co było jego wzrostu lub mniejsze-nadawało się na przekąskę :evil_lol:
Mój TZ miał na to wyjaśnienie, ze to tak jak z facetami, większość lubi duże cycki :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Przychodzimy zrobić hałas :diabloti:

Blabladorkowi pasuje taka mała kluska, fajny bulik :cool3:

A co do dużych lasek, mój skarłowaciały rotek tez lubił duże panny, i tylko takie obdarowywał swoim zainteresowaniem, wszystko co było jego wzrostu lub mniejsze-nadawało się na przekąskę :evil_lol:
Mój TZ miał na to wyjaśnienie, ze to tak jak z facetami, większość lubi duże cycki :diabloti:
własnie dlatego sobie powiększe ha :diabloti:
[quote name='omry']Że ja tu nie byłam jeszcze :icon_roc:

Brutusiusiusiuniu :loveu:
No i bull dobry :razz:

no ja nie wiem dlaczego tak późno do nas zawitałaś :mad:

byliśmy w weekend na gokartach w bydgoszczy...było zajefajnie tylko w niedzielę miałam takie zakwasy, że nie mogłam wstać z łóżka :evil_lol: ale chyba nadaję się na kierowcę rajdowego :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
przyprawy sobie pokupuj, pasty curry, sosy typu rybny, ostrygowy, sojowy, wywal parowar, kup woka i smaż na łyżce oliwy :diabloti:

:happy1: :grins:

Posted

Unbelievable napisał(a):
przyprawy sobie pokupuj, pasty curry, sosy typu rybny, ostrygowy, sojowy, wywal parowar, kup woka i smaż na łyżce oliwy :diabloti:

dobrze gada , dać jej oranżadki :loveu:

Posted

no ja tu pytam o dania z parowaru i mi wyjeżdżają z wokiem :mad:
woka pewnie też kupię, ale to z czasem.... teraz 3 razy w tygodniu będą dania z parowaru.
A nie wiem dlaczego niby są bez smaku? właśnie mają zajebisty smak, warzywa są takie intensywne, przede wszystkim dalej posiadają ponad 70% swoich witamin, jak dla mnie jest bomba no i bez tłuszczu i zbędnych kalorii :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Żreć mniej i wtedy ani tłuszcz ani kalorie nie straszna. Aaaaaaaa i coś robić , a nie z dupą przed kompem :evil_lol:
ha, chodzę regularnie na siłownię, bo postawiłam sobie cel o taki: (chodzi o brzuch :diabloti:)

mam go zamiar osiągnąć do czerwca :diabloti:
Ja muszę się pilnować z tłuszczem bo mi od razu brzuch wywala jak przesadzę, a opracowuje sobie właśnie plan treningowy i powiedzmy dietę.tyle, że ja lubię dużo jeść...
[quote name='BBeta']Też nie lubię dań gotowanych na parze (chyba, że są to kluski :diabloti:), wolę tłuszcz i zbędne kalorie :eviltong:
taaa a potem ten tłuszcz i zbędne kalorie magazynować :diabloti: chociaż z tego co widziałam, to Tobie akurat nie zaszkodzi :p

Posted

Ja też mam ambitne plany i chodzę na fitness dwa razy w tygodniu plus snowboard i zamierzam jeszcze kijki kupić do chodzenia :cool3:
siłownia nie dla mnie, nie lubię tego strasznie, chociaż na jednych z zajęć fitness bo jest kilka rodzaju są sztangi do podnoszenia, więc trochę siłowni jest