Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aleks89']Kasia miała okres to wystarczyło:diabloti:
ojjj jak się pomyliłeś :diabloti: aż tak mojego biorytmu nie znasz widzę :evil_lol: nastąpiło przedlużenie tabletek i okresu nie bylo ahaha :evil_lol:

Posted

bo do mnie za daleko jest (tak to sobie tłumaczę) :diabloti:, zrobię sobie kundla, Vectra przeniesie mnie na blożki to zobaczysz co się będzie działo :diabloti:
kupi mi ktoś obiektyw? :-(
Po wczorajszej Ukrytej Prawdzie postanowiłam, że powiększam sobie biust! musze tylko uzbierać te kilkanaście tys na konto
:evil_lol:

Posted

a żeby nie było aż tak nudno to dodaję kilka zdjęć ze spaceru niedzielnego na którym Brutus postanowił pokazać owczarkowi kto tutaj rządzi:shake: ale wszyscy żyją :p

zdj. dzięki uprzejmości Ani.

Posted

Przyszłam bo ci pewnie smutno, że jeszcze nie przyszłam. No ale właśnie przyszłam :grins:

Widzę, że chodzisz z psem na spacery do lasu. Grubo. Dobrze Brutus ma u ciebie :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:shock: sfora dzikunów w lesie

[FONT=arial]BARDZO WAS PROSZĘ o ZAGŁOSOWANIE na Moją SIS XERO :smile:
Dbsst czyli Dominikę Borowską
[/FONT]
:grins: [FONT=arial]fajnie by było jakby kobieta z normalnym wygladem została wybrańcem publiki a nie te tapetowane biznes łómen z tapetą na twarzy [/FONT]

http://www.radiopin.pl/bizneswoman/glosowanie
zagłosuję w domku :)
[quote name='Korenia']Właśnie 'paczam', że Brutus będzie się lansował w nowej obroży xD Wygraliście na Manufakturze :diabloti:
taaaak ,poszczęściło się nam!! :multi: a obróżka jest prześliczna :loveu:
[quote name='Amber']Przyszłam bo ci pewnie smutno, że jeszcze nie przyszłam. No ale właśnie przyszłam :grins:

Widzę, że chodzisz z psem na spacery do lasu. Grubo. Dobrze Brutus ma u ciebie :evil_lol:
ojej jak miło, że Amberuszq przyszłaś do mnie popaczeć :cool3:
Wychodzę z nim do lasu z nadzieją, że w końcu trafię na te dziki które grasują u mnie w lesie i go zadziobią i będę mogła wziąć psa, który rozbudzi we mnie pasję, ale nietety nic takiego się nie dzieje :placz:

Posted

AmberuszqA co za lans, chyba se niqa zmienię :loveu: :evil_lol:

To ty masz w lesie dziki z dziobami? Cool.

A jaki pies by rozbudził w tobie pasję?

Posted

[quote name='Amber']AmberuszqA co za lans, chyba se niqa zmienię :loveu: :evil_lol:

To ty masz w lesie dziki z dziobami? Cool.

A jaki pies by rozbudził w tobie pasję?

Q jest na topie :diabloti:

myślę, że odpowiednim psem mógłby być dobek, staffik albo jakiś TTB :cool3:
Wczoraj po 12h polazłam jeszcze na siłownię i dzisiaj tego żałuję....ledwo wstałam, a musiałam wstać godzinę szybciej żeby umyć włosy i wszystko mnie znowu boli :roll:
Oglądał ktoś Życie Pi? czy jakoś tak ? :diabloti:

Posted

Brutal zaatakował tego DONa?:evil_lol:To se pewno pofruwał ,albo w pysku tego psa ,albo z Twoją pomocą jak zebrał wp.....dol:diabloti:
Też oglądam ukrytą prawdę:loveu:Ale powiększać sobie peniska nie będę ,bo potem są problemy z erekszyn.

Posted

[quote name='mańka_']Ja czytałam :-) dobra książka ;-)
Filmu nie widziałam.
Bo podobno film kicha...no nic obejrzę to podzielę się wrażeniami :p
[quote name='Aleks89']Brutal zaatakował tego DONa?:evil_lol:To se pewno pofruwał ,albo w pysku tego psa ,albo z Twoją pomocą jak zebrał wp.....dol:diabloti:
Też oglądam ukrytą prawdę:loveu:Ale powiększać sobie peniska nie będę ,bo potem są problemy z erekszyn.

Nie biję Brutuska przy świadkach :diabloti: więc tylko chwilkę powisiał na obróżce.
Ten psiak to podrostek jeszcze i chciał wejść na Brutusa czego on nienawidzi, Bohun chyba nie spodziewał się ataku ze strony Brutusa...tak więc skończyło się przyduszeniem do ziemi owczarka :diabloti: nie doceniasz Brutuska mój drogi Oleczku

:evil_lol:ahhh mój amstaff :loveu:

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki :eviltong:
Dzisiaj nastąpił przełom - chyba tak przypizgało, że Brutek zaczął skakać :evil_lol: soli nie zauważyłam na drogach więc to raczej wina mrozu... ahhh ten mój kanapowiec delikatny :diabloti: chyba trzeba wprowadzić wazelinkę w ruch :p a używał ktoś z Was tych maści na łapki?

http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=3769

zdjęć nie ma i nie wiem kiedy będą ponieważ obiektywu do focenia na zewnątrz nie posiadam :-(

Posted

Naużywałam się tych wszystkich specyfików na Fince, ale szczerze to nie zauważyłam wielkiej różnicy w jej tendencji do podnoszenia łap i w końcu kategorycznej odmowy kontynuowania spaceru ;) Ale nie wiem ile w jej zachowaniu aktorstwa, a ile prawdziwego bólu.

Na takie atrakcje to dobre są na pewno buty.