Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']może ktoś by się znalazł kto by pozytywne szkolenie faceta przedstawił aby był ogarnięty[/QUOTE]
prędzej byś Bogusława nauczyła grać na trąbce , niż wyszkoliła skutecznie faceta :evil_lol:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś']Gdzieś tam we wszechświecie jest jakiś ideał.... rozumiejący kobietę :diabloti: kochający pieski :diabloti:
Ale to jeden na milion :shake:

pracujesz więc nie śnij :evil_lol:

Żonkilek , Ty to kochana tylko o pogodzie :shake: za dużo gadasz z Olkiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
Żonkilek , Ty to kochana tylko o pogodzie :shake: za dużo gadasz z Olkiem :evil_lol:[/QUOTE]

buahahaa...coś w tym rzeczywiście jest, źle go wychowałaś i teraz on sprowadza mnie na złą drogę ;)

Posted

[quote name='Rinuś']Ja już też zaczynam wkraczać na złą ścieżkę przez Olka :evil_lol: on ma złe ddziałania na kobiety :diabloti:

czy ja wiem czy złe... on wiele może nauczyć ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']buahahaa...coś w tym rzeczywiście jest, źle go wychowałaś i teraz on sprowadza mnie na złą drogę ;)[/QUOTE]
jako że Ty też z rodziny , to takie geny po prostu , też takie masz :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']eeee , nie napisałam że mnie to nie dotyczy .. przecież jesteśmy z rodziny[/QUOTE]

to co święta u mamusi? ;)
Ala niech szykuje strawę, zwalimy się jej na chatę :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jako że Ty też z rodziny , to takie geny po prostu , też takie masz :diabloti:[/QUOTE]

otóż to :lol:

[quote name='jonQuilla']to co święta u mamusi? ;)
Ala niech szykuje strawę, zwalimy się jej na chatę :evil_lol:[/QUOTE]

jedziemy do Oleczka :grins: wałówe weźmiemy z domu ;)

Rinusiowa , po co wam dziecko w tak młodym wieku :diabloti:?? Ja miałam Kubę jak miałam 26 lat , teraz twierdze , ze gdyby to było teraz to albo by go nie było , albo nie w wieku 26 lat :roll: minimum 30 .

Posted

[quote name='Unbelievable']przeczytałam trawę :grins:
głodnemu chleb na myśli :diabloti:
[quote name='Alicja']otóż to :lol:

jedziemy do Oleczka :grins: wałówe weźmiemy z domu ;)

Rinusiowa , po co wam dziecko w tak młodym wieku :diabloti:?? Ja miałam Kubę jak miałam 26 lat , teraz twierdze , ze gdyby to było teraz to albo by go nie było , albo nie w wieku 26 lat :roll: minimum 30 .
eee mi się serdecznie dziecka odechciało po ostatnich wydarzeniach :p przetrzymam ten fakt jak długo się da :diabloti:

mata dwie piękności z dzisiaj :eviltong:
(nasza pierwsza samojebka od X lat:evil_lol:)

Posted

Witajcie :-)
Pamiętam, że byliście zainteresowani obrożami ode mnie - wiec na dobry początek prosimy o pomoc :-)
Mamy problem z wyborem materiałów, które beda dostępne do zamówień - zajrzyjcie w WYDARZENIE i zagłosujcie w SONDZIE :smile: Bardzo nam pomożecie, bo jak dla mnie wybór jest za duzy ;-)
Jesli możecie - to również wydarzenie udostępnijcie, im więcej psiolubnych nam pomoże, tym wybór bedzie lepszy ;-)

Dzięki! ;-)

Posted

[quote name='mańka_']Witajcie :-)
Pamiętam, że byliście zainteresowani obrożami ode mnie - wiec na dobry początek prosimy o pomoc :-)
Mamy problem z wyborem materiałów, które beda dostępne do zamówień - zajrzyjcie w WYDARZENIE i zagłosujcie w SONDZIE :smile: Bardzo nam pomożecie, bo jak dla mnie wybór jest za duzy ;-)
Jesli możecie - to również wydarzenie udostępnijcie, im więcej psiolubnych nam pomoże, tym wybór bedzie lepszy ;-)

Dzięki! ;-)
Hej, tak już zagłosowałam :diabloti: trudny wybór był :eviltong:

[quote name='Alicja']Ładne :)
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/154486_527242390633666_367823914_n.jpg

i obróżka rewelka jest :cool2:
a dziękujemy :loveu: znowu mnie dopadła mania obróżkowa :eviltong: nie mogę się doczekać aż będę mogła mieć drugiego psa tzn sukę i będę jej kupować różoffffffffe obrózki :loveu::loveu::evil_lol:

[quote name='anetta']Jak to nikt nie zagląda? zobaczy ile tu oglądaczy :eviltong:

Ja zaglądam, o!

Szkoda tej suczki...:( na głupotę nie ma lekarstwa...
dziękujemy za odwiedziny na tym zadupiu :diabloti:

[quote name='Sonka95']http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/154486_527242390633666_367823914_n.jpg - super wyglądacie razem :loveu:
dziękujemy ;)
[quote name='Vectra']jak rodzeństwo miotowe :evil_lol:

phi, nie widzę podobieństwa :diabloti::diabloti:

Od 2 tyg rejestruje się do dentysty i nie mogę się jakoś zarejestrować...a moje zęby to jakaś masakra...reagują na zmianę temperatury i jak wchodzę z zimnego dworu do ciepłego domu to zaczyna mnie boleć cała lewa strona twarzy :-(

Nie chce mi ktoś sprawić na święta canona 50mm 1.8? :diabloti: