Vectra Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='jonQuilla']może ktoś by się znalazł kto by pozytywne szkolenie faceta przedstawił aby był ogarnięty[/QUOTE] prędzej byś Bogusława nauczyła grać na trąbce , niż wyszkoliła skutecznie faceta :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Vectra']prędzej byś Bogusława nauczyła grać na trąbce , niż wyszkoliła skutecznie faceta :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: na czyjej trąbce? Quote
Rinuś Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Gdzieś tam we wszechświecie jest jakiś ideał.... rozumiejący kobietę :diabloti: kochający pieski :diabloti: Ale to jeden na milion :shake: Quote
Vectra Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Rinuś']Gdzieś tam we wszechświecie jest jakiś ideał.... rozumiejący kobietę :diabloti: kochający pieski :diabloti: Ale to jeden na milion :shake: pracujesz więc nie śnij :evil_lol: Żonkilek , Ty to kochana tylko o pogodzie :shake: za dużo gadasz z Olkiem :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Vectra'] Żonkilek , Ty to kochana tylko o pogodzie :shake: za dużo gadasz z Olkiem :evil_lol:[/QUOTE] buahahaa...coś w tym rzeczywiście jest, źle go wychowałaś i teraz on sprowadza mnie na złą drogę ;) Quote
Rinuś Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Ja już też zaczynam wkraczać na złą ścieżkę przez Olka :evil_lol: on ma złe ddziałania na kobiety :diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Rinuś']Ja już też zaczynam wkraczać na złą ścieżkę przez Olka :evil_lol: on ma złe ddziałania na kobiety :diabloti: czy ja wiem czy złe... on wiele może nauczyć ;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='jonQuilla']buahahaa...coś w tym rzeczywiście jest, źle go wychowałaś i teraz on sprowadza mnie na złą drogę ;)[/QUOTE] jako że Ty też z rodziny , to takie geny po prostu , też takie masz :diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Vectra']jako że Ty też z rodziny , to takie geny po prostu , też takie masz :diabloti:[/QUOTE] przyganiał kocioł garnkowi ;) Quote
Vectra Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='jonQuilla']przyganiał kocioł garnkowi ;)[/QUOTE] eeee , nie napisałam że mnie to nie dotyczy .. przecież jesteśmy z rodziny Quote
jonQuilla Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Vectra']eeee , nie napisałam że mnie to nie dotyczy .. przecież jesteśmy z rodziny[/QUOTE] to co święta u mamusi? ;) Ala niech szykuje strawę, zwalimy się jej na chatę :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Vectra']jako że Ty też z rodziny , to takie geny po prostu , też takie masz :diabloti:[/QUOTE] otóż to :lol: [quote name='jonQuilla']to co święta u mamusi? ;) Ala niech szykuje strawę, zwalimy się jej na chatę :evil_lol:[/QUOTE] jedziemy do Oleczka :grins: wałówe weźmiemy z domu ;) Rinusiowa , po co wam dziecko w tak młodym wieku :diabloti:?? Ja miałam Kubę jak miałam 26 lat , teraz twierdze , ze gdyby to było teraz to albo by go nie było , albo nie w wieku 26 lat :roll: minimum 30 . Quote
Unbelievable Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='jonQuilla']to co święta u mamusi? ;) Ala niech szykuje strawę, zwalimy się jej na chatę :evil_lol:[/QUOTE] przeczytałam trawę :grins: Quote
jonQuilla Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Unbelievable']przeczytałam trawę :grins:[/QUOTE] i za to zasłużyłaś na to aby także zwalić się na głowę mamuśce ;) Quote
Rinuś Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='Unbelievable']przeczytałam trawę :grins: głodnemu chleb na myśli :diabloti: [quote name='Alicja']otóż to :lol: jedziemy do Oleczka :grins: wałówe weźmiemy z domu ;) Rinusiowa , po co wam dziecko w tak młodym wieku :diabloti:?? Ja miałam Kubę jak miałam 26 lat , teraz twierdze , ze gdyby to było teraz to albo by go nie było , albo nie w wieku 26 lat :roll: minimum 30 . eee mi się serdecznie dziecka odechciało po ostatnich wydarzeniach :p przetrzymam ten fakt jak długo się da :diabloti: mata dwie piękności z dzisiaj :eviltong: (nasza pierwsza samojebka od X lat:evil_lol:) Quote
Sonka95 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/154486_527242390633666_367823914_n.jpg - super wyglądacie razem :loveu: Quote
anetta Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Jak to nikt nie zagląda? zobaczy ile tu oglądaczy :eviltong: Ja zaglądam, o! Szkoda tej suczki...:( na głupotę nie ma lekarstwa... Quote
Alicja Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Ładne :) http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/154486_527242390633666_367823914_n.jpg i obróżka rewelka jest :cool2: Quote
mańka_ Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Witajcie :-) Pamiętam, że byliście zainteresowani obrożami ode mnie - wiec na dobry początek prosimy o pomoc :-) Mamy problem z wyborem materiałów, które beda dostępne do zamówień - zajrzyjcie w WYDARZENIE i zagłosujcie w SONDZIE :smile: Bardzo nam pomożecie, bo jak dla mnie wybór jest za duzy ;-) Jesli możecie - to również wydarzenie udostępnijcie, im więcej psiolubnych nam pomoże, tym wybór bedzie lepszy ;-) Dzięki! ;-) Quote
Rinuś Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='mańka_']Witajcie :-) Pamiętam, że byliście zainteresowani obrożami ode mnie - wiec na dobry początek prosimy o pomoc :-) Mamy problem z wyborem materiałów, które beda dostępne do zamówień - zajrzyjcie w WYDARZENIE i zagłosujcie w SONDZIE :smile: Bardzo nam pomożecie, bo jak dla mnie wybór jest za duzy ;-) Jesli możecie - to również wydarzenie udostępnijcie, im więcej psiolubnych nam pomoże, tym wybór bedzie lepszy ;-) Dzięki! ;-) Hej, tak już zagłosowałam :diabloti: trudny wybór był :eviltong: [quote name='Alicja']Ładne :) http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/154486_527242390633666_367823914_n.jpg i obróżka rewelka jest :cool2: a dziękujemy :loveu: znowu mnie dopadła mania obróżkowa :eviltong: nie mogę się doczekać aż będę mogła mieć drugiego psa tzn sukę i będę jej kupować różoffffffffe obrózki :loveu::loveu::evil_lol: [quote name='anetta']Jak to nikt nie zagląda? zobaczy ile tu oglądaczy :eviltong: Ja zaglądam, o! Szkoda tej suczki...:( na głupotę nie ma lekarstwa... dziękujemy za odwiedziny na tym zadupiu :diabloti: [quote name='Sonka95']http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/154486_527242390633666_367823914_n.jpg - super wyglądacie razem :loveu: dziękujemy ;) [quote name='Vectra']jak rodzeństwo miotowe :evil_lol: phi, nie widzę podobieństwa :diabloti::diabloti: Od 2 tyg rejestruje się do dentysty i nie mogę się jakoś zarejestrować...a moje zęby to jakaś masakra...reagują na zmianę temperatury i jak wchodzę z zimnego dworu do ciepłego domu to zaczyna mnie boleć cała lewa strona twarzy :-( Nie chce mi ktoś sprawić na święta canona 50mm 1.8? :diabloti: Quote
szalej Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Rinuś, czemu ty w wawie nie mieszkasz :( Takie łądne fotki robisz :D Quote
mańka_ Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Rinuś'] Nie chce mi ktoś sprawić na święta canona 50mm 1.8? :diabloti: my mamy 1.2 tylko niestety......... :cool3: Quote
Rinuś Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='mańka_']my mamy 1.2 tylko niestety......... :cool3: Bardzo śmieszne :diabloti: a oto półgłówek :evil_lol: Quote
Recommended Posts