eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 aleb napisał(a):Na fizjoterapię wystarczy zdawać biologie? Jest też takie coś jak technik weterynaryjny, a tak to tylko studia weterynaryjne ;) ja w tym roku kończę Studium Wetrynaryjne...jak zdam egzamin będę właśnie technikiem weterynarii.. boszeeee to już w czerwcu........ cześć Kasiu!!! Quote
Rinuś Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 eria napisał(a):ja w tym roku kończę Studium Wetrynaryjne...jak zdam egzamin będę właśnie technikiem weterynarii.. boszeeee to już w czerwcu........ cześć Kasiu!!! czesc :) i co po tym?co aki technik moze robic>? Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 już Ci daję linka co taki bidny technik może :evil_lol: http://72.14.221.104/search?q=cache:NdBYiyWUBZ0J:www.vetpol.org.pl/Uchwaly/94_04_III.doc+technik+weterynarii&hl=pl&ct=clnk&cd=6&gl=pl Quote
aleb Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No własnie, też jestem ciekawa :) Rinuś kiedy nowe fotki? :evil_lol: To coś takiego jak pielęgniarz? ;) Quote
Rinuś Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='aleb']No własnie, też jestem ciekawa :) Rinuś kiedy nowe fotki? :evil_lol: To coś takiego jak pielęgniarz? ;) hehwe fotki byly wczoraj :) jutro moze dodam jakies :) [quote name='eria']już Ci daję linka co taki bidny technik może :evil_lol: http://72.14.221.104/search?q=cache:NdBYiyWUBZ0J:www.vetpol.org.pl/Uchwaly/94_04_III.doc+technik+weterynarii&hl=pl&ct=clnk&cd=6&gl=pl to prawie tak jak weterynarz??bo tam jest tak napisane ze sie pomotalam... Quote
Rinuś Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 a wogole to halllooo??przeczytal ktos co napisalam wyzej o tym gwizdku??:razz::razz: Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 mniej więcej coś takiego jak pielęgniarz ;) Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Rinuś']hehwe fotki byly wczoraj :) jutro moze dodam jakies :) to prawie tak jak weterynarz??bo tam jest tak napisane ze sie pomotalam... technik bez nadzoru lekarza może: pobierać próbki do badania laboratoryjnego, udzielać pierwszej pomocy w przypadkach: niedyspozycji żołądkowo-jelitowej o przebiegu ostrym z zagrożeniem życia zwierząt, zadławienia, zranienia lub złamania, porodu niewymagającego cięcia płodu lub zabiegu chirurgicznego, wykonywać badania kliniczne w zakresie niezbędnym do udzielenia pierwszej pomocy, podawać leki przepisane przez lekarza weterynarii lub dostępne bez recepty, wykonywać zabiegi sanitarno-higieniczne i fizykoterapeutyczne.to jest bardzo prosto napisane przecież :lol: Quote
Rinuś Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 hehe wspolczoje moim sasiadom:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: muza na maxa i tancze haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cunao::cunao::cunao::cunao::knajpa::drink1: czasami mi odbija:diabloti::diabloti::diabloti: i tancze sama ze soba:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 z Brutusem zacznij tańczyć !!!!!! :evil_lol: a co do gwizdka, nie poradzę Ci bo nigdy nie używałam;) Quote
Rinuś Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 eria napisał(a):z Brutusem zacznij tańczyć !!!!!! :evil_lol: on tylko czeka az sobie pojde bo spac nie moze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wlasnie ide do szkoly:evil_lol::evil_lol: Quote
lothia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Rinuś'] ana kolanach biologia:evil_lol::evil_lol: heheh,może i Demon spi z Mają ale Ty masz się z kim uczyć - pies naukowiec:loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :multi:Hey ... a na gwizdkach się nie znam;) Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 .biologiczny geniusz sie kłania eheheh;-) Witanko ;-) Quote
Marzenuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hej, niech się uczy, potem będzie Ci pomagał w lekcjach :D Mój Buster zamiast pomagać w nauce woli zjadać książki. Quote
Ibazelka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 co do gwizdka to mniej wiecej wiem jak uczyc. Jutro na spacerku pogadamy :) Quote
Rinuś Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 ooo kurcze ale zmarzlam ;( tak wogole to czesc wszystkim ;* dziekuje za odiwedzanie naszej galeryjki ;) gdybyscie byli tutaj to Brutus podziekowalby buziakiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz fotki z dzisiejszego spacer,niestety jest ich malo poniewaz jak przyszla Iza z Kuprem to bateria mi siadla :( sniegu treoche napadalo... to na tyle :) Quote
limoncia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Slodkie Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 .no coza sliczne pysioooooo ;-) miodzioooo;-) Dziendoberek;-) ...snieg ??????? ........jejku u nas lejeeeeeeeee ;-(( Pozdrowionka Quote
limoncia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 u mnie nie leje ...tylko śnieg topnieje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 zuzolandia napisał(a): .no coza sliczne pysioooooo ;-) miodzioooo;-) Dziendoberek;-) ...snieg ??????? ........jejku u nas lejeeeeeeeee ;-(( Pozdrowionka dzien dobry ;) no troszq popadalo ale juz nie pada. limoncia napisał(a):u mnie nie leje ...tylko śnieg topnieje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ooooo to musi byc nieciekawie:shake: Quote
eria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 cześć Kasiu! jak to dobrze że u nas nie ma śniegu, w ogrodzie kwitną przebiśniegi a na polach podbiały :loveu: Quote
Recommended Posts