Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś']Jestem w pracy i multi mi nie działa więc będę pisać tak:Deer a pewnie , że mam tylko nie chce mi się wszystkich obrabiać :P zresztą muszę jakieś zostawić na czarną godzinę :)
Martusia a jaki masz aparat?mi zwykłą cyfrówką też ostrość uciekała...Magda dobra dobra dzisiaj jeszcze coś obrobię i wrzucę :PTengusia Ty najpierw odkryj możliwośći tego swojego aparatu bo widziałam super zdjęcia wykonane Olympusem...a masz cyfrówkę?Ehh jestem padnięta...wiecie co wczoraj się działo...przyjechał Łukasz no i mieliśmy małą wymianę zdań...ostatni dzienny autobus na to zadupie jest przed 23...na ten nie poszliśmy...pierwszy nocny jest o 00.04 i ten nam uciekł!!! poszliśmy na taxe i zapytaliśmy się czy zawiezie nas ktoś na tą Brzozę za 19 zł(tyle tylko uzbieraliśmy ) ale żaden nie chciał,mówili, że za 25 by pojechali ale za 19 to nie!! co za chamstwo!! to stwierdziliśmy, że pójdziemy na dworzec główny bo tam zawsze taksówki stoją i będzie bliżej i pewnie ktoś nas zawiezie...no i taksówek nie byłóo!! szliśmy dalej piszeo-kolejne 5 km....jechała taxa i wyszłam na ulicę i ją zatrzymałam, facet powiedział, że przyjedzie po nas i nas zaiwezie tylko zrobi jeden kurs....no to czekaliśmy w tym miejscu gdzie go złapaliśmy jakieś 15 min...nie było go...zaczęliśmy iść dalej bo to już było przed 2 w nocy...doszliśmy na główną ulicę na Łódź i tam zaczęliśmy łapać stopa...w końcu młody chłopak się zlitował i podwiózł nas kawałek...dzisiaj nie czuję nóg...przeszliśmy wczoraj z jakieś 20 km...jak nie więcej...dobrze, że chociaż było ciepło...ale już w pewnym momencie miałam kryzys i kładłam się na przystanku i powiedziałam Łukaszowi , że ja tutaj śpię :P ale daliśmy radę :) za to dzisiaj ledwo siedzę w pracy...Ale historia :shake:

Super fotki robisz:loveu:

Posted

[quote name='Cieplutkaa.']http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200807/42320/360252/00000001.jpg
oOOOOOO :-o:loveu:
oo witam się, chyba pierwszy raz? :cool3:
[quote name='Lucky.']A gdzie macie takie miejsce z wodą ? :evil_lol:
ja mam 10 min od domu piechota :multi::loveu:
[quote name='Pestka']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/360252/00000011.jpg
Ale super fotka :loveu:
witamy i dziękujemy za miłe słowa;)
[quote name='Czarnulka']hej wam ;)
http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/360252/00000003.jpg śliczniee:loveu:

http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/360252/00000009.jpg boskoo ;) to cyrkowiec z niego .;]
oj jest cyrkowiec,jak się nakręci to można zrobić z nim bardzo dużo :razz:
[quote name='Tengusia']przyszlam se lapka pomerdac :hand:
ooo cześć :loveu::loveu:
[quote name='Izabela124.']Ale historia :shake:

Super fotki robisz:loveu:
dziękuję :loveu:

Wczoraj byłam w bydg...masakra...a dzisiaj już nie pojechałam, bo mam gorączkę...no i leżę w łóżku:angryy:
Zaraz jakieś fotki dam.

Posted

Cześć:loveu:
Czy ja tam widze Graffiego? A co to za reszta towarzystwa?:cool3:
Widzę, ze spotkanko udane. śliczna fotorelacja:loveu:

Posted

Dziękuję wszystkim za miłe opinie :loveu:
[quote name='Marta_Ares']ladnie to ze szkoly uciekac:evil_lol:

w sobote za tydzien nie bedziemy mogli przyjecac, mam imieniny tesciowej....:roll:

Jedynie niedziela zostaje
nie uciekłam tylko byłam chora :eviltong::eviltong::eviltong:niedziela tez mi pasuje ale raczej do południa bo jak będzie ładna pogoda to przecież final jest w Toruniu - Apator z Zieloną Górą :diabloti::diabloti::multi: na który idę zresztą :p
[quote name='Talia']Cześć:loveu:
Czy ja tam widze Graffiego? A co to za reszta towarzystwa?:cool3:
Widzę, ze spotkanko udane. śliczna fotorelacja:loveu:
tak to Graffi,ostatni dosyć często się spotykamy :p a reszta towarzystwa to spotkane na polance jak wracaliśmy z nad wisły ;)

Jadę chyba dzisiaj do Płocka z Łukaszem...wymyśli sobie że musi zawieźć jakieś papiery tam na kurs II klasy trenera piłki nożnej...i w tym pociągu siedzieć 3 h w jedną i 3h w drugą stronę...brrr...

Posted

[quote name='eria']oo dobek z ogonem :crazyeye:

cóż...wygląda nie najlepiej . Uszka klapnięte OK:loveu:,ale ogon.....
ogon taki świński :evil_lol: się nie dziwię, że obcinali :evil_lol:
[quote name='Medorowa']Rinusiowa, jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich zdjęć:razz::razz:
oo dziękuję Kochana :loveu:
[quote name='BellaLab']świetne foty!:loveu: super kolory:razz:
dziekuję:p

Nie pojechaliśmy do Płocka :multi: i przyszła paczka z RD:multi: zaraz pokażę fotki :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']tu nie wolno obcinac i popieram to :D
Ja też popieram nie obcinanie...dla mnie obcinanie jest bestialskie...
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]pięknie mu pasuje ta obróżka i smycz :loveu:[/FONT]
a dziękujemy :loveu:

Idę spać,a potem do TZ-ta na noc ...tym razem się mnożyć :evil_lol: