Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:a co to za obiektywik
Od Vectruni ma przyjść :loveu::loveu::loveu: to nie jest ten co Ty masz przypadkiem?:cool3:

Dzisiaj byliśmy nad wisłą, super tereny odkryłam ale nie przyszedł obiektyw więc nie taszczyłam aparatu :diabloti:

w środę jedziemy ekipą kilku labków to będą fotki :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']Od Vectruni ma przyjść :loveu::loveu::loveu: to nie jest ten co Ty masz przypadkiem?:cool3:

Dzisiaj byliśmy nad wisłą, super tereny odkryłam ale nie przyszedł obiektyw więc nie taszczyłam aparatu :diabloti:

w środę jedziemy ekipą kilku labków to będą fotki :loveu:

aaaaaa ten :p, to chyba taki sam :multi:

Posted

infers napisał(a):
Ty masz canona 450d?

EOS 400 a co ?:diabloti:
halgre58;130143[/B napisał(a):
20][B]Witam ...

Zobaczymy, ocenimy :multi::multi::multi:

witam, witam :diabloti: może dojdzie nowy obiektyw ale juz przestałam w to wierzyć z nasza pocztą :angryy::angryy::angryy:

wróciłam z pracy i idę spać :diabloti:

Posted

jak humorek dzis u ciebie ??? bo ja dzieki Bolusiowi wkoncu dostrzeglam prawde o moim bylym ... czasem musi dojsc do tragedii zeby przekonac sie kto przyjacielem ci a kto wrogiem :shake:

Posted

[quote name='Rinuś']Jestem :)siedzę już w pracy od 14...Jakoś tak dziwnie na tej imprezie...chyba się starzeję :) Jeszcze Łukasz pojechał ze mną do mnie na noc,bo do jego autobusu mieliśmy godzine (mieszka kawałek pod Toruniem) a za taxe trochę drogo by wyszło...rodzice się nieco zdziwili, jak zobaczyli nas razem o 3 w nocy :) A rano jak zwykle 10 i wchodzi mama mówiąc "Sniadaaaaaanie " :) Kochaną mam mamusię :) boshe nie mam nawet żadnych zdjęć żeby Wam wstawić,ale jutro jak przyjdzie obiektyw i będzie ładna pogoda to to pójdziemy nad Wisłę :D[FONT=Century Gothic]Dobrze, że nie przychodziła częściej np. naprawić radio:evil_lol:
[/FONT]

Posted

Napisałam posta ale neichcący zamknęłam okno :angryy::angryy::angryy:

No nic fotki będa jak dotrze kiedyś obiektyw :diabloti:

A teraz macie jeszcze z nad morza :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']14 stopni i wialo. o 21 bylo juz tylko 6...:-(:-(:-(
Ja to nie wiem jak się ubierać do pracy...wychodzę przed 12 jak jest ciepło a wracam po 20 jak już jest chłodno :cool1:
[quote name='tina i irish']http://images48.fotosik.pl/207/9ad3f8ac09141063med.jpg Irish w tym roku na plaży męczyła identycznego jeża
http://images40.fotosik.pl/203/a003511b9416e7cdmed.jpg razem w wodzie:) przy tych naszych polarach i kapturach przez cały czas, to naprawdę ciepło mieliście
ojj pogoda nad morzem nam dopisała....ale kiedy to było...:evil_lol:

ps.jutro na sesję z psiurami jakąś idę :)