Alicja Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 :razz::razz:nogi Cię bolały ;) http://images37.fotosik.pl/164/6b13f1448aa0f8c5.jpg Quote
Talia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witanko:multi: A kiedy będą zdjęcia Brutuska?:cool3: Będziesz może na następnym żużlu?:razz: Quote
Rinuś Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Tinka ja na razie nie idę na żużel..nie mam kasy bo odkładam na wyjazd...\ A dzisiaj byłam z Brutusem w stajni na cały dzień :p się chłopak wybiegał i nawet z małym źrebakiem pobiegał troche,ale to był kosmiczny widok jak najpierw on spierniczał przed źrebakiem a potem sam zaczynał ją gonić po czym maluszek szybko uciekał do mamusi :evil_lol::evil_lol: jak przyjdzie w piątek nowy obiektyw od Vectry to zrobię zdjęcia konisiów i Brutusa :p Aaaa no i nie zabrakło agility przez końskie przeszkody :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pestka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 To wczorajszy dzien udany? Czekamy na fotki ;) Quote
Bullila.nl Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 http://images40.fotosik.pl/164/8cd1cf6f7e19b37fmed.jpg erotyczne zdjecia na dogomani:-o:evil_lol: Czesc:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Pestka']To wczorajszy dzien udany? Czekamy na fotki ;) Udany udany :p Dzisiaj byliśmy u wterynarza...dawno nie widziałam weterynarza z powołania nie lecącego na kasę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Do Pana są ogromne kolejki...teraz zrobił tak, że zapisuje się telefonicznie na dany dzień i godzinę bo stać w kolejce ponad 1,5 godziny nikt nie ma ochoty.... Było szczepienie,zmierzenie temperatury,badanie zebów (ma troche kamienia) i uszu, które sa nadzwyczaj ładne jak na psa ,który codziennie pływa no i oczy... a tutaj już problem,bo ma zapchane kanaliki łzowe...a drokładine to prawy,chociaż lewy też bo preparat wolno spłynął z oka do nosa...jak narazie mamy przemywać oczy świetlikiem a jak się zdecyduję to może udrożnić kanaliki operacyjnie no i przy okazji kamień by usunął... Za wszystko tylko 30 zł zapłaciłam a nastawiłam się na przynajmniej 50... Ogólnie Pan bardzi miły i jestem zadowolona :loveu: To jeszcze jakieś stare fotki:p I jutro biorę aparat na konie i pofocę konie:loveu: Quote
Izabela124. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Widać wet z powołaniem:p http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/305791/00000026.jpg jaki przystojniak;) Quote
kaskaSz Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 To macie fajnego weterynarza. :) Nie mogę linka do fotki skopiować, ale ta pierwsza mi się podoba. :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 to faktycznie nie dużo zapłaciłaś... nasz wet 30zł bierze za samo zważenie psa :evil_lol::evil_lol: żartuje ale to zdzierca więc pewnie zapłaciłabym 100 za badania :eviltong: witam pływaków i smażowiczów :multi::loveu: Quote
Rinuś Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Biorę właśnie Brutusa i idę na konie:evil_lol: ledwo chodzę bo wczoraj skakałam przez przeszkody, ale dam radę:p TZ wyjechał na 5 dni :-(:-( Wieczorem coś dam:loveu: Quote
Alicja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Rinuś']Biorę właśnie Brutusa i idę na konie:evil_lol: ledwo chodzę bo wczoraj skakałam przez przeszkody, ale dam radę:p TZ wyjechał na 5 dni :-(:-( Wieczorem coś dam:loveu: :glaszcze: wytrzymasz ;) no dawa te koniki :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 cześć konikowa panienko i konikowy piesku :loveu::multi: Quote
Rinuś Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Alicja']:glaszcze: wytrzymasz ;) no dawa te koniki :razz::razz: No jakoś pewnie wytrzymam,ale wraca w środę i od razu jedziemy nad morze :multi: [quote name='jonQuilla']cześć konikowa panienko i konikowy piesku :loveu::multi: Cześć:loveu: [quote name='Talia']U jakiego weterynarza byłas? TŻ na woodstocku? U Krawczyka. Mój Łukasz nie znosi takiej muzyki tak samo jak ja zresztą :p Nigdy nie pojadę na woodstock i on też nie :diabloti: Są konie,ale nowy obiektyw nie dojechał :shake: ps.Brutus śpi padnięty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam go z głowy do jutraa :multi: April Arnika Brutus i Arnika :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 April Igor Imbir i Nostrzyk I moja Hera:loveu: Quote
jonQuilla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ale piękne koniki :loveu::loveu: daj jednego :eviltong: Quote
Alicja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 :multi::multi::multi:ale ładne koniusie :loveu:i Brutusek z nimi :multi: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Brutusek tak spokojnie sobie chodził obok kooników...:lol: Musi mądry z niego psies... Pzdr. Quote
Recommended Posts