Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tinka ja na razie nie idę na żużel..nie mam kasy bo odkładam na wyjazd...\

A dzisiaj byłam z Brutusem w stajni na cały dzień :p się chłopak wybiegał i nawet z małym źrebakiem pobiegał troche,ale to był kosmiczny widok jak najpierw on spierniczał przed źrebakiem a potem sam zaczynał ją gonić po czym maluszek szybko uciekał do mamusi :evil_lol::evil_lol: jak przyjdzie w piątek nowy obiektyw od Vectry to zrobię zdjęcia konisiów i Brutusa :p

Aaaa no i nie zabrakło agility przez końskie przeszkody :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pestka']To wczorajszy dzien udany?
Czekamy na fotki ;)
Udany udany :p

Dzisiaj byliśmy u wterynarza...dawno nie widziałam weterynarza z powołania nie lecącego na kasę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Do Pana są ogromne kolejki...teraz zrobił tak, że zapisuje się telefonicznie na dany dzień i godzinę bo stać w kolejce ponad 1,5 godziny nikt nie ma ochoty....
Było szczepienie,zmierzenie temperatury,badanie zebów (ma troche kamienia) i uszu, które sa nadzwyczaj ładne jak na psa ,który codziennie pływa no i oczy...
a tutaj już problem,bo ma zapchane kanaliki łzowe...a drokładine to prawy,chociaż lewy też bo preparat wolno spłynął z oka do nosa...jak narazie mamy przemywać oczy świetlikiem a jak się zdecyduję to może udrożnić kanaliki operacyjnie no i przy okazji kamień by usunął...

Za wszystko tylko 30 zł zapłaciłam a nastawiłam się na przynajmniej 50...
Ogólnie Pan bardzi miły i jestem zadowolona :loveu:

To jeszcze jakieś stare fotki:p

I jutro biorę aparat na konie i pofocę konie:loveu:

Posted

to faktycznie nie dużo zapłaciłaś...
nasz wet 30zł bierze za samo zważenie psa :evil_lol::evil_lol:
żartuje ale to zdzierca więc pewnie zapłaciłabym 100 za badania :eviltong:

witam pływaków i smażowiczów :multi::loveu:

Posted

Biorę właśnie Brutusa i idę na konie:evil_lol: ledwo chodzę bo wczoraj skakałam przez przeszkody, ale dam radę:p

TZ wyjechał na 5 dni :-(:-(

Wieczorem coś dam:loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']Biorę właśnie Brutusa i idę na konie:evil_lol: ledwo chodzę bo wczoraj skakałam przez przeszkody, ale dam radę:p

TZ wyjechał na 5 dni :-(:-(

Wieczorem coś dam:loveu:

:glaszcze: wytrzymasz ;)

no dawa te koniki :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']:glaszcze: wytrzymasz ;)

no dawa te koniki :razz::razz:

No jakoś pewnie wytrzymam,ale wraca w środę i od razu jedziemy nad morze :multi:
[quote name='jonQuilla']cześć konikowa panienko i konikowy piesku :loveu::multi:
Cześć:loveu:
[quote name='Talia']U jakiego weterynarza byłas?
TŻ na woodstocku?
U Krawczyka.
Mój Łukasz nie znosi takiej muzyki tak samo jak ja zresztą :p Nigdy nie pojadę na woodstock i on też nie :diabloti:

Są konie,ale nowy obiektyw nie dojechał :shake:

ps.Brutus śpi padnięty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam go z głowy do jutraa :multi:

April

Arnika

Brutus i Arnika :diabloti: