Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przykre, że osoby odchodzą w tak młodym wieku:-(
Co do zdjęć- też tego nie popieram:shake: Ja wolę, żeby każdy zapamiętał mnie uśmiechniętą, po prostu taką jaką teraz jestem, a nie jak leżę w trumnie...:-(

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzisiaj się dowiedziałam, że tata wczoraj wieczorem ok 23 się dusił...nie mógł złapać powietrza i leżał potem z maską tlenową...
Ciśnienie ma 112 na 30....Podejrzewają jeszcze astmę...ale przecież astmy nie nabywa się z dnia na dzień...:shake:

Posted

Rinuś napisał(a):
Dzisiaj się dowiedziałam, że tata wczoraj wieczorem ok 23 się dusił...nie mógł złapać powietrza i leżał potem z maską tlenową...
Ciśnienie ma 112 na 30....Podejrzewają jeszcze astmę...ale przecież astmy nie nabywa się z dnia na dzień...:shake:

kurcze cholernie niskie to ciśnienie :shake:
Rinuśkowa nadal trzymam :kciuki:

Posted

Alicja napisał(a):
kurcze cholernie niskie to ciśnienie :shake:
Rinuśkowa nadal trzymam :kciuki:

Miał jeszcze niższe...teraz to ma wysokie....Jak na Niego...

Dziękuję,kciuki bardzo się przydadzą...leży tam już 3 tyg i nic się nie zmienia...:-(

Posted

Rinuś napisał(a):
Miał jeszcze niższe...teraz to ma wysokie....Jak na Niego...

Dziękuję,kciuki bardzo się przydadzą...leży tam już 3 tyg i nic się nie zmienia...:-(

wiem że...nic nie pomogę ....trzeba wierzyć że tata walczy a w szpitalu wiedzą jak Go leczyć :glaszcze:

Posted

Jakieś tam stare zdjęcia...

Ide spać bo jestem zmęczona tym wszystkim...
Czekam juz tylko na ten wyjazd nad morze żeby odpocząć...tylko tego teraz pragnę...

Posted

Alicja napisał(a):
oczywiście foty znad morza też będą :razz::razz:

Oczywiście ,że będą :cool3: O ile nie zapomnę aparatu z moim talentem :diabloti:

Idę do pracy...miłego dnia :loveu:

Posted

Rinuś napisał(a):
Oczywiście ,że będą :cool3: O ile nie zapomnę aparatu z moim talentem :diabloti:

nawet nie próbuj :razz::razz:

Idę do pracy...miłego dnia :loveu:

miłego :calus:

Posted

Alicja napisał(a):
miłego :calus:

Dziękuje :loveu:
Byłam dzisiaj z Brutusem i z jego koleżanką nad Wisłą,się wybiegał chłopak :eviltong:
A ja potem poszłam na solkę...gorąco ale już za blada byłam :evil_lol:
Zaraz będą fotki jak chcecie :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
dawaj foty , a niech ci tam :diabloti:

woooow dzięki łaskawco a pewnie tak napisałaś i teraz nie wpadniesz nawet ich zobaczyć :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Tiara jest cwana bo sama boi się wejść do wody to czeka na brzgu i zabiera Brutkowi kija :diabloti:

Posted

Wreszcie ścięli ta trawę sięgającą do pasa...i można bieeegać do woli :multi:

Tak się czai Tiarusia po czym zgwałci Brutusa na pieska :evil_lol:

Jakieś zwłoki nawet były :diabloti:

Posted

Spotkaliśmy nawet młodziutką amstaffkę miała może z pół roku...ale ogromną kolczatkę...i taka przyjazna...Zastanawia mnie czyn ludzie się kieruja zakładając tym psom kolce...:shake:

Kooniec:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
mylisz się , oto i jestem , mimo że na grillu pali mi się karkówka :diabloti:

ale widzę , że dogadujesz się już z aparatem :)

No i masz :mad: to ja jestem głodna a Ty jeszcze o karkówce mi tutaj piszesz?:angryy:

Nooo ile ja mam ten aparat?niecały rok?chyba już by wypadało się z nim dogadać :evil_lol:

Ale nadal szukam obiektywu :evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
to i ja do Was wpadam z wizytą :):)

a co je tak zamurowało ;) :crazyeye:
http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/305791/00000012.jpg

Chyba moja komenda "zooooooooooooooostań!!!!!!!!!!!!!!!!":diabloti::diabloti::diabloti:

prawie jak atak krokodyla na jakieś kopytne stworzonko, które siorbie wodę ;):evil_lol:
http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/305791/00000003.jpg

Boshe,ja się Ciebie boję bo masz dziwne skojarzenia :evil_lol:
Dobcia napisał(a):

oooo Witaj Dobciu :loveu::loveu::loveu::loveu: taaa też mi się podoba...:eviltong:

A ja dzisiaj od kilku tygodni idę na imprezę...normalnie szok :crazyeye::diabloti:

Posted

Witam się ...

Czy mogę wejść ? Jestem nieśmiała ... hihi
Ale przyszłam z rewizytą ...

Widzę tu tyle ślicznych fotek, że zaraz się zabieram za oglądanie ...
WRÓCĘ tu ...

Posted

Rinuś napisał(a):
No i masz :mad: to ja jestem głodna a Ty jeszcze o karkówce mi tutaj piszesz?:angryy:

Nooo ile ja mam ten aparat?niecały rok?chyba już by wypadało się z nim dogadać :evil_lol:

Ale nadal szukam obiektywu :evil_lol:

napiszę Ci , karkówa była pyszna ,do tego kolby kukurydzy z masełkiem , chlebek z masłem czosnkowym :loveu: :loveu: :loveu: a miałam dbać o linie :evil_lol: