Rinuś Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz:dostała mamunia chusteczkę czy listonosz przyniesie :razz:;) a tak serio serio to szacunek dla mamci :multi:[/FONT] Z racji tego, że jest za chuda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dostała kilka czekolad :diabloti::diabloti::diabloti: a i chustka może przyjdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Brutusek też był i zrobił małą furorę :eviltong::eviltong::eviltong: A tutaj fotki z dzisiaj ale tylko dwie bo było straszne słońce i nie mogłam dojść do ładu z aparatem i Brutus mi świecił :shake::shake::shake: i kaczuszki :loveu: Quote
Ania&Fibi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Aa... to teraz wiem, po kim Brutusek odziedziczył tą odwagę i z kogo bierze przykład... z twojej mamusi! :cool3::evil_lol: http://images38.fotosik.pl/140/62475aeec8437f32med.jpg śliczny psiak! :loveu: Quote
anetta Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 http://images43.fotosik.pl/140/42502f5cb6c77dbbmed.jpg :crazyeye: Nieźle :evil_lol::evil_lol: Piękna husta :loveu::loveu: Quote
eria Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 brrrrrr Ty musisz takie zdjęcia wstawiać , aż mnie ciarki przeszły :shake::cool3: Quote
Rinuś Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='eria']brrrrrr Ty musisz takie zdjęcia wstawiać , aż mnie ciarki przeszły :shake::cool3: Na początku pomyślałam, że chodzi Ci o fotkę Brutusa który się świeci ale po chwili doszłam do wniosku że chyba chodzi o fotkę mamusi oddającą krew :diabloti:boisz się igieł ? :eviltong: Wiecie co ? U nas jest zajebista pogoda!!!!:multi::multi::multi:a ja idę do pracy :angryy::angryy::angryy: Quote
eria Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 taa igieł się boję :evil_lol::shake: np horrory uwielbiam,mogą się ćwiartowac na kawałki, kroić i wymyślać tortury - nic mnie nie ruszy :evil_lol: ale niech się pojawi wkłuwanie igły w żyłę to mam dość :oops::shake: a co ciekawe tech wet jestem,krew psa zdarzyło mi się pobierać w trakcie nauki i praktyk i było ok :lol: tylko kłucie człowieka na mnie działa osłabiająco :evil_lol: brrrr Quote
Rinuś Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='eria']taa igieł się boję :evil_lol::shake: np horrory uwielbiam,mogą się ćwiartowac na kawałki, kroić i wymyślać tortury - nic mnie nie ruszy :evil_lol: ale niech się pojawi wkłuwanie igły w żyłę to mam dość :oops::shake: a co ciekawe tech wet jestem,krew psa zdarzyło mi się pobierać w trakcie nauki i praktyk i było ok :lol: tylko kłucie człowieka na mnie działa osłabiająco :evil_lol: brrrr No własnie chciałam napisać , że Ty chyba jesteś technikiem ale przez te igły zwątpiłam i już nie napisałam :evil_lol: To nie wyobrażam sobie co przeżywasz jak mają Ciebie kłuć...:roll: Ide do pracy,miłego dnia życzę wszystkim :loveu: Macie jeszcze mojego głupka na dobry dzień :evil_lol::loveu: Quote
Dobcia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 http://images48.fotosik.pl/143/1509d7c563b9a5e3med.jpg śliczne zdjęcie:loveu: Brawo dla mamy:cool3: Quote
Medorowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ślicznie:loveu::loveu: http://images45.fotosik.pl/143/7adba071e55da72fmed.jpg Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Rinuś'] Ide do pracy,miłego dnia życzę wszystkim :loveu: Macie jeszcze mojego głupka na dobry dzień :evil_lol::loveu: ... świecącego... Brawa dla Mamy! Pzdr. Quote
Rinuś Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Heloł :loveu: wpadłam na chwilkę i zaraz już spadam do łóżka :diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [FONT=Arial]:hmmmm: co sie temu piesku stało :p http://images37.fotosik.pl/140/80640e28c567db84med.jpg[/FONT] Quote
Ania&Fibi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Witaj. :) Przyszliśmy wymerdać nocną porą labusia. :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 http://images37.fotosik.pl/140/80640e28c567db84med.jpg Śmiechowa fotka! :evil_lol::loveu: Quote
eria Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Kasia ! Widziałam Brutusa w PP !! :multi::multi: Gratulacje!!! Foksik jest w MP - się lansujemy :evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='eria']Kasia ! Widziałam Brutusa w PP !! :multi::multi: Gratulacje!!! Foksik jest w MP - się lansujemy :evil_lol::evil_lol: o kurcze :crazyeye: dopiero teraz to widzę ,tzn Twoją wiadomość :crazyeye: dzięki :loveu::loveu::multi: musze jutro kupić gazetę bo nawet nie widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nas zaszczyt kopnął :evil_lol::evil_lol: od razu zobaczę MP i Foxiastą :eviltong: Przepraszam ,że mnie nie ma, ale urwanie głowy mam :shake: jutro nadrobię wszystko :loveu: Dobranoc :loveu: Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Ehhh z ojcem znowu źle :shake: wyszedł tydzień temu ze szpitala, przestał brać antybiotyk bo wyniki były dobre,ale wczoraj wieczorem znowu się zaczęło... Gorączka 39,5 ,nie może chodzić, dzisiaj jeszcze wymiotuje,ale nie pozwala żeby zadzwonić po pogotowie...:shake: powiedziałam mamie, że jak ona nie zadzwoni za 2 godziny to ja to zrobię...ciągle mu zimno, mimo że dzisiaj jest gorąco na dworze,lezy pod kołdrą z termoforem...gorączka nie spada... Wydaje mi się, że przez to że przestał brac antybiotyk to ten gronkowiec się nawrócił... Moja mama już psychicznie nie wytrzymuje...siostra nie wytrzymała już ostatnio i leżała w szpitalu....:shake: mi dzisiaj się śnił pogrzeb...:shake: Jedyne co dzisiaj było miłego to jak zobaczyłam zdjęcie Brutusa z Przyjacielu Psie...w końcu nas ktoś dostrzegł :) Quote
bonsai_88 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Rinuś jak możesz :mad:... Przecież my wszyscy ciebie dostrzegamy :loveu: Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='bonsai_88']Rinuś jak możesz :mad:... Przecież my wszyscy ciebie dostrzegamy :loveu: taaa szczególnie jak nas wynieśli na to zadupie do VIII grupy :angryy::angryy: Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [FONT=Arial]:shake: kurde Kaśka dzwoń ...przecież to moze być ogólne zakażenie organizmu i naprawde tragicznie sie to moze skończyć :shake:[/FONT] Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake: kurde Kaśka dzwoń ...przecież to moze być ogólne zakażenie organizmu i naprawde tragicznie sie to moze skończyć :shake:[/FONT] Mama zadzwoniła bo tata ma ponad 40 stopni :shake::shake: i nie może chodzić...w przeciągu godziny mają sie pojawić :roll::roll::roll: Nie ma to jak mieszkać w dużym mieście i czekać godzinę na pogotowie :cool1: Quote
Ania&Fibi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Mamy nadzieję, że tatuś szybko wróci do zdrowia. :) Quote
Recommended Posts