Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś']
JA Sama się zdziwiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a moja mama to już w ogóle:evil_lol: ciekawa jestem min ludzi na poczcie :evil_lol:

Listonosz nie oczekwiał podpisu od samego odbiorcy? :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Listonosz nie oczekwiał podpisu od samego odbiorcy? :evil_lol:
hmmm nie było mnie przy odebraniu paczki, ale mina jego była pewnie zdziwiona :evil_lol:
[quote name='Medorowa']Sie witam z wami:multi:
aaa witam Ciebie ja :loveu:
[quote name='Shappy']Fajna ta chusta :evil_lol:
a dziękuję, ostatnio sporo w niej chodzimy :p
[quote name='Aga&Ganja']Podziwiam i zarazem zazdroszę, bo kto nie... :eviltong::evil_lol::cool3:
trzeba się wybrać na oddanie :diabloti:

Ehh wróciłam dzisiaj od brata z wioski :eviltong: to były dwa bardzo ciężkie wieczory :evil_lol: nie piję, więcej...spacery z psem po mokrym polu o 5 nad ranem w samych spodenkach i koszulce :loveu: coś fajnego...i na wiosce tak kac się nie udziela :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']siemano Rinu :)
fajna paczka :evil_lol:
czemu nie pijesz :P

Cześć mała :loveu: nie piję bo mam wstręt, chociaż dzisiaj idę na miasto...bez Łukaszka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Zebrało mi się na wspomnienia...mój Nów... za TM.... ;(

Jedyny i niepowtarzalny koń...:-(

Posted

:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:sępy wodne [/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Prośba Akademii Medycznej
Ratownicy medyczni, policjanci, strażacy i wszyscy inni, którzy interweniują na miejscu wypadków, wielokrotnie napotykają na trudności, kiedy muszą kontaktować się z krewnymi lub bliskimi poszkodowanych. W/w służby zaproponowały, abyśmy w specjalny sposób oznakowali w swojej komórce numer służący w nagłych wypadkach do kontaktu z bliskimi osoby poszkodowanej. Bardzo często telefon komórkowy jest jedynym przedmiotem, który można przy takiej osobie znaleźć. Szybki kontakt pozwoliłby na uzyskanie takich informacji jak: grupa krwi, przyjmowane leki, choroby przewlekle, alergie, itp.
Ratownicy zaproponowali, aby każdy w swoim telefonie umieścił na liście kontaktów osobę, z którą należy się skontaktować w nagłych wypadkach. Numer takiej osoby należy zapisać pod międzynarodowym skrótem ICE (in Case of Emergency). Wpisanie więcej niż jednej osoby do takiego kontaktu wymagałoby następującego oznaczenia: ICE1, ICE2, ICE3, itd.
Oznakowanie zdecydowanie ułatwiłoby prace wszystkim służbom ratowniczym. Pomysł jest łatwy w realizacji, nic nie kosztuje, a może ocalić życie. Akcja ma zasięg europejski.
Wpiszcie ten numer teraz do swojej komórki bo potem zapomnicie i prześlijcie ten e-mail dalej, dzięki temu możemy ocalić komuś życie![/FONT]

Posted

[quote name='Justa']http://images48.fotosik.pl/143/3c50e882bc976391.jpg

Nery sobie przeziębisz dziecino :diabloti:
Jaaa nerki?:evil_lol: ciepło było wtedy :eviltong:
[quote name='evaxon']czesc nieletnia:multi::multi::multi::multi:
jaka znowu nieletnia?coś Ci się potentegowało :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: nie było mnie bo dzisiaj mam pół roku z moim Misiem :loveu::loveu:wczoraj byliśmy na imprezce,dzisiaj miał jechać ja egzamin ale nie pojechał...byliśmy w kościele :crazyeye::diabloti: potem moja mama oddała krew :eviltong:poszliśmy z Brutkiem nad Wisłę, zjedliśmy obiad i poszliśmy spać :evil_lol: a teraz leci nudne Opole :evil_lol:
ehh jak te pół roku szybko zleciało :p ale jestem szczęśliwa, mimo tego ze kłócimy się prawię codziennie :diabloti:

A tutaj mamusia oddająca krew :loveu: