Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][FONT=Verdana]Składniki: produkty piekarnicze 66%, produkty mleczne 12%, produkty cukiernicze 8%, tłuszcze i oleje 9%, mięso drobiowe 2%, warzywa 3%. Zawiera środek konserwujący E282.

Zawartość składników pokarmowych: białko 28,5%, popiół 2,1%, tłuszcze 9%, węglowodany 44,4%, wilgotność 14%[/FONT]

ogólnie bardzo mu smakował:evil_lol:
No, to duuuużo zrobiłaś dla swojego psa.:diabloti:

A skład - 28,5 % białka, to sporo... Uważam, Bo jeszcze kilak takich torcików i będzie... hipcio...

Pzdr.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Vectra']eee dla moich , to malusio tego białka :eviltong: :eviltong: karmy tykam jak mają ponad 30% białka :cool3: :cool3:

torcik wyglądał smakowicie :loveu: :loveu:
ojjj wygląda smakowicie aż sama miałam ochotę jak go powąchałam to ochota mi przeszła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No wiesz Vectra Twoje psy a mój kundel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie mają uczulenia ?bo niektóre psy mają uczulenie od przebiałkowania...

Asiaczek on taki torcik dostaje raz w roku, na swoje urodziny :evil_lol: a pracujemy nad tym żeby hipciem nie był :diabloti: biegamy przy rowerze i dużo pływamy i myślę, że już schudł troszkę :multi:

Posted

[FONT=Arial]:shake: marny ten maj w tym roku ...za dużo psiaczków zachorowało , za dużo odeszło ....
co do swojego jak planujecie być razem , to lepiej biednie a sami ... czasem na coś zabraknie ale będziecie mieć siebie :cool2:

ranyśku torcik zaje2bisty :multi::loveu:

Ozzy nie może za dużo białka więc dla niego spoko by było ...po Acanie wysokobiałkowej wywaliło go jakby stado pcheł go pogryzło :cool1:
[/FONT]

Posted

Hejo.
Przyczłapałam się na VIII gr.
Już dalej Cię nie mogli oddelegować... :roll::evil_lol: Nie możesz kogoś poprosić aby Cię wrzucił na blożki?

Nadrobiłam zaległości :multi: Szkoda że nie udało się zdać..ale spoko, będzie następny raz i zdasz!
Hhahhaah, to powiedziała ta co nie ma prawka :evil_lol: ale ma rower :lol::lol::lol::evil_lol:

Dzielny Brutus, po raz kolejny oddał krew :loveu:
Szkoda tej małej...:-(

Torcik wygląda bardzo apetycznie, mniam, mniam.
Sto lat i wszystkiego najlepszego :BIG: :BIG:

Posted

[quote name='Rinuś']

No wiesz Vectra Twoje psy a mój kundel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie mają uczulenia ?bo niektóre psy mają uczulenie od przebiałkowania...

Nie mają uczulenia :p bo wypalają energię którą dostają w dużą ilością białka ;) Tym samym nie ma co uczulić ... dieta wysokobiałkowa , dobra jest oczywiście - warunek , że pies ma sposobność to wypalić ..... kumulowane .. no musi gdzieś wyskoczyć , na skórkę :cool1:

Jeszcze do tego mieszkania samemu .. wsio zależy na kogo traficie z wynajmem .... chyba , że macie swoje - to wtedy super ..
Ja mam złe doświadczenia ... bo są osoby co średnio bądź wcale nie lubią zwierząt ... i taka znajda może oznaczać eksmisję ...

Oczywiście , ma i swoje plusy mieszkanie bez rodziców :evil_lol: nikt nie marudzi :cool1: mi żeby dopłacali , to bym nie wróciła do starych :mdleje: i nie że mi nie pozwalali mieć psów , przeciwnie .. nawet teraz mi proponują powrót z wszystkimi które mam plus ich dwoma - ale by był raj :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Ale zawsze mogę przynieść małą znajdę do domu...:roll:albo wziąć coś na tymczas...bardzo bym chciała...myślimy z Łukaszem żeby od września pójśc na pokój...tylko on najpierw musi znaleźć prace :roll:

Cały czas leje :shake:

oj są plusy i minusy...jak przychodzi zapłacić wszelkie rachunki, jak wychodzi tego 700 zl ,wyplata tysiąc ,psie utrzymanie , swoje wyzywienie to może byc kiepsko,a nie daj boże wyskoczy jakas choroba np u psa....:roll: wiem co mówię... Ale generalnie to cieszę się że sama mieszkam , jakos koniec z końcem wiążę, czuję się szczęśliwa (pomijając brak mojego misia:-()

a torcik rewelacja!!! widziałam takie w MP :lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Eria gdzie ty mieszkasz? U mnie 700 zł to sam czynsz, że o reszcie opłat nie wspomnę :shake:
w Rudzie ;) 3-pokojowe, 56m2, piec węglowy, brak centralnego...

Posted

to pozostaje mi tu również trzymać paluchy , tym razem za Twojego tatę :kciuki:

akurat spłata pożyczki , nauczy się że już nie będziesz miała tych 5 stów ;) pójdzie na opłaty :)

Posted

Ja wiem, że nie jest kolorowo, ale swoje to jednak swoje...nikt nie wtrąca nosa w nie swoje sprawy...
Ja od przyszłego stycznia będę zarabiała ponad 2 tys...teraz bym miała ok 1800 ale wzięłam pożyczkę 5 tys, którą przewaliłam nie wiadomo gdzie :shake: a co miesiąc 500zł muszę spłacać więc dlatego jest troszkę gorzej...ale w styczniu ostatnia rata :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Więc dałabym radę :cool3:

Ogólnie mój tata od tygodnia leży w szpitalu...w zeszły poniedziałek źle się poczuł i wrócił wcześniej z pracy i się położył...to tak jak się położył tak nie wstał do środy...cały czas miał gorączke 39-40 stopni :shake:aż w środę postanowił jechać do lekarza,a u lekarza od razu skierowanie do szpitala na zakaźny...w szpitalu nie wiadomo było co mu jest...mięśnie go bolą,chodzić nie może, gorączka mu skacze cały czas, to dali mu antybiotyk ogólny o szerokim spectrum działania...wzięli krew i mocz na posiew...i wczoraj się okazało...Gronkowiec złocisty...nieciekawa diagnoza...przed nim dosyć długie leczenie i nie ejst gwarantowane , że się wyleczy...gdyby nie poszedł do lekarza to by nam zwyczajnie w domu padł :shake:
do przyszłego tygodnia leży w szpitalu a potem nie wiadomo...:shake:

Posted

[quote name='bonsai_88']Trzymam kciuki za twojego tatę, żeby leczenie się udało..
Dziękuję Wam...mam nadziję, że się uda...podobno zachorował bo miał dwa zęby do wyrwania i się zakażenie wdało...:roll:

Bonsai nie otwiera się..:-(

Posted

Cześć wszystkim :loveu: dziękuję bardzo za kciuki, przydają się :p z tatą już troszkę no ale cały czas musi leżeć w szpitalu...po niedzieli zrobią mu jeszcze raz badania krwi i jak dalej ma to paskudztwo to będzie musiał lezeć dalej :shake:

Byliśmy dzisiaj z Brutuskiem na rowerze nad wisłą :multi: mam troszkę fotek i zaraz kilka wrzucę :p

Posted

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jak cudownie nad jeziorkiem

Zdróweczka dla taty :kciuki:

jak zakażony u dentysty to co to za brudas z tego stomatologa ....ze źle wysterylizowanych narzędzi lub z jednorazówek wielorazowego :roll: użycia bardzo latwo sie zakazić ....:angryy:
[/FONT]