Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Rinuś'][FONT=Verdana]Składniki: produkty piekarnicze 66%, produkty mleczne 12%, produkty cukiernicze 8%, tłuszcze i oleje 9%, mięso drobiowe 2%, warzywa 3%. Zawiera środek konserwujący E282. Zawartość składników pokarmowych: białko 28,5%, popiół 2,1%, tłuszcze 9%, węglowodany 44,4%, wilgotność 14%[/FONT] ogólnie bardzo mu smakował:evil_lol: No, to duuuużo zrobiłaś dla swojego psa.:diabloti: A skład - 28,5 % białka, to sporo... Uważam, Bo jeszcze kilak takich torcików i będzie... hipcio... Pzdr. Quote
Rinuś Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Vectra']eee dla moich , to malusio tego białka :eviltong: :eviltong: karmy tykam jak mają ponad 30% białka :cool3: :cool3: torcik wyglądał smakowicie :loveu: :loveu: ojjj wygląda smakowicie aż sama miałam ochotę jak go powąchałam to ochota mi przeszła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz Vectra Twoje psy a mój kundel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie mają uczulenia ?bo niektóre psy mają uczulenie od przebiałkowania... Asiaczek on taki torcik dostaje raz w roku, na swoje urodziny :evil_lol: a pracujemy nad tym żeby hipciem nie był :diabloti: biegamy przy rowerze i dużo pływamy i myślę, że już schudł troszkę :multi: Quote
Alicja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Arial]:shake: marny ten maj w tym roku ...za dużo psiaczków zachorowało , za dużo odeszło .... co do swojego jak planujecie być razem , to lepiej biednie a sami ... czasem na coś zabraknie ale będziecie mieć siebie :cool2: ranyśku torcik zaje2bisty :multi::loveu: Ozzy nie może za dużo białka więc dla niego spoko by było ...po Acanie wysokobiałkowej wywaliło go jakby stado pcheł go pogryzło :cool1: [/FONT] Quote
anetta Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Hejo. Przyczłapałam się na VIII gr. Już dalej Cię nie mogli oddelegować... :roll::evil_lol: Nie możesz kogoś poprosić aby Cię wrzucił na blożki? Nadrobiłam zaległości :multi: Szkoda że nie udało się zdać..ale spoko, będzie następny raz i zdasz! Hhahhaah, to powiedziała ta co nie ma prawka :evil_lol: ale ma rower :lol::lol::lol::evil_lol: Dzielny Brutus, po raz kolejny oddał krew :loveu: Szkoda tej małej...:-( Torcik wygląda bardzo apetycznie, mniam, mniam. Sto lat i wszystkiego najlepszego :BIG: :BIG: Quote
Vectra Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Rinuś'] No wiesz Vectra Twoje psy a mój kundel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie mają uczulenia ?bo niektóre psy mają uczulenie od przebiałkowania... Nie mają uczulenia :p bo wypalają energię którą dostają w dużą ilością białka ;) Tym samym nie ma co uczulić ... dieta wysokobiałkowa , dobra jest oczywiście - warunek , że pies ma sposobność to wypalić ..... kumulowane .. no musi gdzieś wyskoczyć , na skórkę :cool1: Jeszcze do tego mieszkania samemu .. wsio zależy na kogo traficie z wynajmem .... chyba , że macie swoje - to wtedy super .. Ja mam złe doświadczenia ... bo są osoby co średnio bądź wcale nie lubią zwierząt ... i taka znajda może oznaczać eksmisję ... Oczywiście , ma i swoje plusy mieszkanie bez rodziców :evil_lol: nikt nie marudzi :cool1: mi żeby dopłacali , to bym nie wróciła do starych :mdleje: i nie że mi nie pozwalali mieć psów , przeciwnie .. nawet teraz mi proponują powrót z wszystkimi które mam plus ich dwoma - ale by był raj :evil_lol: Quote
eria Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Rinuś']Ale zawsze mogę przynieść małą znajdę do domu...:roll:albo wziąć coś na tymczas...bardzo bym chciała...myślimy z Łukaszem żeby od września pójśc na pokój...tylko on najpierw musi znaleźć prace :roll: Cały czas leje :shake: oj są plusy i minusy...jak przychodzi zapłacić wszelkie rachunki, jak wychodzi tego 700 zl ,wyplata tysiąc ,psie utrzymanie , swoje wyzywienie to może byc kiepsko,a nie daj boże wyskoczy jakas choroba np u psa....:roll: wiem co mówię... Ale generalnie to cieszę się że sama mieszkam , jakos koniec z końcem wiążę, czuję się szczęśliwa (pomijając brak mojego misia:-() a torcik rewelacja!!! widziałam takie w MP :lol: Quote
bonsai_88 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Eria gdzie ty mieszkasz? U mnie 700 zł to sam czynsz, że o reszcie opłat nie wspomnę :shake: Quote
eria Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='bonsai_88']Eria gdzie ty mieszkasz? U mnie 700 zł to sam czynsz, że o reszcie opłat nie wspomnę :shake: w Rudzie ;) 3-pokojowe, 56m2, piec węglowy, brak centralnego... Quote
Vectra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 to pozostaje mi tu również trzymać paluchy , tym razem za Twojego tatę :kciuki: akurat spłata pożyczki , nauczy się że już nie będziesz miała tych 5 stów ;) pójdzie na opłaty :) Quote
Rinuś Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Ja wiem, że nie jest kolorowo, ale swoje to jednak swoje...nikt nie wtrąca nosa w nie swoje sprawy... Ja od przyszłego stycznia będę zarabiała ponad 2 tys...teraz bym miała ok 1800 ale wzięłam pożyczkę 5 tys, którą przewaliłam nie wiadomo gdzie :shake: a co miesiąc 500zł muszę spłacać więc dlatego jest troszkę gorzej...ale w styczniu ostatnia rata :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc dałabym radę :cool3: Ogólnie mój tata od tygodnia leży w szpitalu...w zeszły poniedziałek źle się poczuł i wrócił wcześniej z pracy i się położył...to tak jak się położył tak nie wstał do środy...cały czas miał gorączke 39-40 stopni :shake:aż w środę postanowił jechać do lekarza,a u lekarza od razu skierowanie do szpitala na zakaźny...w szpitalu nie wiadomo było co mu jest...mięśnie go bolą,chodzić nie może, gorączka mu skacze cały czas, to dali mu antybiotyk ogólny o szerokim spectrum działania...wzięli krew i mocz na posiew...i wczoraj się okazało...Gronkowiec złocisty...nieciekawa diagnoza...przed nim dosyć długie leczenie i nie ejst gwarantowane , że się wyleczy...gdyby nie poszedł do lekarza to by nam zwyczajnie w domu padł :shake: do przyszłego tygodnia leży w szpitalu a potem nie wiadomo...:shake: Quote
bonsai_88 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Trzymam kciuki za twojego tatę, żeby leczenie się udało.. Quote
Rinuś Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='bonsai_88']Trzymam kciuki za twojego tatę, żeby leczenie się udało.. Dziękuję Wam...mam nadziję, że się uda...podobno zachorował bo miał dwa zęby do wyrwania i się zakażenie wdało...:roll: Bonsai nie otwiera się..:-( Quote
eria Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 można się nieźle doprowadzić przez wydawałoby się głupie zęby :shake::shake: trzymam kciuki !!!!! Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Oj, niedobrze! Gronkowiec zawsze pozostawia jakieś osłabienie w organizmie, jakieś ślady... Ale zyczę duuużo zdrowia dla Taty. Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Rinuś to była ta łapka trzymająca kciuki :evil_lol:.... nie wiem czemu się nie wgrała normalnie :roll: Quote
Rinuś Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Jadę dzisiaj do taty do szpitala zobaczyć co z nim....Łukasz obrażony...ogólnie dzisiaj znowu średniawy dzień :cool1: Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki Quote
Rinuś Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Cześć wszystkim :loveu: dziękuję bardzo za kciuki, przydają się :p z tatą już troszkę no ale cały czas musi leżeć w szpitalu...po niedzieli zrobią mu jeszcze raz badania krwi i jak dalej ma to paskudztwo to będzie musiał lezeć dalej :shake: Byliśmy dzisiaj z Brutuskiem na rowerze nad wisłą :multi: mam troszkę fotek i zaraz kilka wrzucę :p Quote
Rinuś Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Ehhh dzisiaj poszłam na dawno nie odwiedzane łąki i zobaczyłam coś pięknego :loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jak cudownie nad jeziorkiem Zdróweczka dla taty :kciuki: jak zakażony u dentysty to co to za brudas z tego stomatologa ....ze źle wysterylizowanych narzędzi lub z jednorazówek wielorazowego :roll: użycia bardzo latwo sie zakazić ....:angryy:[/FONT] Quote
kaskaSz Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Fajne maczki i Brutus latający wśród nich. :loveu: Quote
Recommended Posts