Rinuś Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Vectra']Rinuś , wzieła być takiego psa ? Te psy były agresywne , nie nauczone życia z ludźmi , walczyły ... za dużo ryzyko !! Dla tych psów , to ulga - spokojny ,wieczny sen .... Trzeba myśleć rozsądnie :buzi: wiem że ciężko .... Ja wiem ale.....:-( Najgorsze jest to , że nie wiadomo czy facet dostanie wyrok w ogóle...i tak się zastanawiam...jak nie pójdzie za kratki to po co są te akcje?przecież one nic zdziałają, ludzie nie przestaną się obawiać bo wiedzą że i tak nie pójdą do więzienia za okrutne traktowanie zwierząt...sprawa jest nagłaśniana a efektów żadnych nie ma...:shake: Quote
Medorowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Rinuś']Widzieliście przed chwilą wiadomości na tvn24?było o pseudo pitt bulli...11 psów zostało na miejscu uśpionych...nie podoba mi się to...:shake: nie dali im żadnej szansy...:-( Najgorsze jest to, że konsekwencje za głupotę ludzką, ponoszą niewinne istoty:-(:-( Quote
Kinia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Wchodzę na labkową galerie i patrze, że Wasza została przeniesiona znowu... Widziałam to w TVN, szkoda psów ale w sumie nic nie można było zrobić innego. Quote
eria Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Widzę wielki powrót Kasi -tylko czemu bez fot Brutusa??? :razz: Quote
Rinuś Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Kinia ja już nie mam siły walczyć z tą galerią:shake: Eria byy fotki tylko trzeba się cofnąć:evil_lol: idę farbować sobie włosy:evil_lol: Quote
kaskaSz Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Rinuś'] idę farbować sobie włosy:evil_lol: Na jaki kolor? Quote
Rinuś Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='kaskaSz']Na jaki kolor? Czarny, tzn odrosty ;P ale powiedzmy, że mi wyszło:evil_lol: Ciekawe czy TZ zawuważy:diabloti: Quote
Pestka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Rinuś napisał(a):Czarny, tzn odrosty ;P ale powiedzmy, że mi wyszło:evil_lol: Ciekawe czy TZ zawuważy:diabloti: No i co? Zauważył? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 heh po tym jak mu powiedziałam, to zauważył :diabloti: Wróciliśmy niedawno z meczu...Unibax po raz kolejny na swoim nowym najlepszym torze na świecie pokonał Włókniarz Częstochowę :multi::loveu: ahhhh te emocje :diabloti: A dla tych co nie pamiętają jak wyglądam to się przypomne:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kurcze, ale mi się czarne włosy podobają, ale boję się, że nie będą mi pasować . Quote
Alicja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [FONT=Arial]noooo laska ....ty to już chyba po odchudzaniu :razz::razz: no no no ;)[/FONT] Quote
Rinuś Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Medorowa napisał(a):Kurcze, ale mi się czarne włosy podobają, ale boję się, że nie będą mi pasować . Raz się żyje :diabloti: kwestia przyzwyczajenia :eviltong: Alu ja dawno jestem po odchudzaniu i na szczęście nie tyję już :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Rinuś napisał(a):Raz się żyje :diabloti: kwestia przyzwyczajenia :eviltong: Nie kuś siło nieczysta:evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Medorowa napisał(a):Nie kuś siło nieczysta:evil_lol: Moja kumpela wczoraj pofarbowała włosy na czarno, a była blondynką :eviltong: i super jej w tych włosach :loveu::loveu::loveu: mówię Cie:diabloti: Quote
Rinuś Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 ehhh jestem wściekłA na siebie i na moją mamę :angryy::angryy::angryy::angryy: Wracałam z Brutuskiem z parku...i miałam takie szczęście, że usłyszałam piszczenie pieska....zresztą Brutus też je usłyszał...podbiegł do płotu....to był płot zakrzaczony ,a po drugiej stronie płotu mała suczka, szczeniak przyklejona do płotu,mokra i przerażona...:-( Zaznaczam , że to było po stronie schroniska dla zwierząt, tylko że zupełnie od tyłu...gdzie praktycznie nikt tam nie chodzi...mała czarna kuleczka...po prostu cudowna...przecisnęłam rękę przez płot i złapałam psiaka za kark,przekładałAM kolejno przez dziury rece i podnosiłam suczkę coraz wyżej aż przeniosłam ją nad płotem... Była przerażona...wzięłam ją pod kurtkę i przytuliłam do siebie...schowała głowę i chyba modliła się żeby ją zabrać jak najprędzej z tamtąd...:-(chciałam ją wziąć do domu,ale postanowiłam że zadzwonię najpierw do mamy...no i się zaczęło... "NIE CHCĘ JUŻ ŻADNEGO PSA!!!WYSTARCZY ŻE JEDNEGO MAM!! NIE CHCE SRAJĄCEGO PSA!!" NO A JA mówię że tylko do jutra, że jutro ją do schroniska zaniosę, bo teraz już jest zamknięte...to się na mnie wydziera, że nie.... no i poszłam do schroniska i sie pytam czy nie uciekł im szczeniak przypadkiem...Pani i Pan powiedzieli, że nie i że pewnie ktoś podrzucił bo to nie pierwszy taki przypadek...Niestety ale małą musiałam zostawić...:-( jak Pan ją brał ode mnie to nie chciała opuścić moich ramion...:-( Strasznie gryzie mnie teraz sumienie....czemu mam takich rodziców??:-( Postanowiłam, że idę na swoje od września...ta akcja mnie przekonała do tego!!! Quote
Rinuś Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 W ogóle wszystko jest jakieś takie powalone dzisiaj...:-( Jeszcze jak zobaczyłam, że Kreoś i Mikuś są za TM...:-( Nie wytrzymałam i pękłam...:-( Quote
Vectra Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Rinuś , na swoim nie jest taki cud , miód i orzeszki ;) Quote
Rinuś Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Vectra']Rinuś , na swoim nie jest taki cud , miód i orzeszki ;) Ale zawsze mogę przynieść małą znajdę do domu...:roll:albo wziąć coś na tymczas...bardzo bym chciała...myślimy z Łukaszem żeby od września pójśc na pokój...tylko on najpierw musi znaleźć prace :roll: Cały czas leje :shake: Quote
Rinuś Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A zdjęć jak Brutus pochłaniał swój tort chyba nie wklejałam ? :evil_lol: To Wam pokażę :eviltong: Tylko nie patrzcie na uwalone meble :evil_lol: A taki piesek jest smutny jak Pani idzie do pracy... Fotke robiła mamusia... Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Nie uwierzę, że sama piekłaś ten "torcik"...:evil_lol: Ale ładny jest i widać, że smakuje! http://images49.fotosik.pl/135/a87a899986304930med.jpg Pzdr. Quote
Rinuś Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Nie uwierzę, że sama piekłaś ten "torcik"...:evil_lol: Ale ładny jest i widać, że smakuje! http://images49.fotosik.pl/135/a87a899986304930med.jpg Pzdr. Asiaczku ja i pieczenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kupione :diabloti::diabloti::diabloti:ale sama poszłam do sklepu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaskaSz Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Fajny ten torcik, widziałam takie w gazecie. A co tam w środku jest? Quote
Rinuś Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='kaskaSz']Fajny ten torcik, widziałam takie w gazecie. A co tam w środku jest? [FONT=Verdana]Składniki: produkty piekarnicze 66%, produkty mleczne 12%, produkty cukiernicze 8%, tłuszcze i oleje 9%, mięso drobiowe 2%, warzywa 3%. Zawiera środek konserwujący E282. Zawartość składników pokarmowych: białko 28,5%, popiół 2,1%, tłuszcze 9%, węglowodany 44,4%, wilgotność 14%[/FONT] ogólnie bardzo mu smakował:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Asiaczek napisał(a):No, to duuuużo zrobiłaś dla swojego psa.:diabloti: A skład - 28,5 % białka, to sporo... Uważam, Bo jeszcze kilak takich torcików i będzie... hipcio... Pzdr. eee dla moich , to malusio tego białka :eviltong: :eviltong: karmy tykam jak mają ponad 30% białka :cool3: :cool3: torcik wyglądał smakowicie :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts