Bullila.nl Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Rinuś']Na wątku "przygarnę psa" aż się roi od ludzi rozdających laby :diabloti: Tego doła nie mogę zalać...nie dzisiaj...:shake: muszę go zakopać,ale zanim go zakopię to muszę dojść do porozumienia.,.. przygarnelas ????:cool3:i masz juz na stale 2??:cool3: zakop go zakop a pozniej zalej:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Daj znac jak sie powiodła akcja zakopywania doła Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Jest dobrze :multi: zakocham się niedługo... Quote
SZPiLKA23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Fiu fiu ;] akcja zakonczona sukcesem ;] Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Rinuś']Jest dobrze :multi: zakocham się niedługo... tylko już dołków nie kop ;) a na dołki to najlepsze zakupy ...mam fajny Bazarek w podpisie ;) Quote
diabelkowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Rinusiowa nie doluj sie :P w dole porzadnym to bedziesz za x lat 2 metry pod ziemia :evil_lol: w tym avatarzu wyszlas prawie jak fajna dupeczka:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Diabeł ja Ci dam prawie :diabloti: ja jestem fajna dupeczka :diabloti::diabloti::diabloti: Aluuu już dawno,tzn zakopałam :evil_lol: a zalać idę się dzisiaj :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak zawsze w sobotę zresztą :eviltong: Quote
Alicja Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Rinuś']Diabeł ja Ci dam prawie :diabloti: ja jestem fajna dupeczka :diabloti::diabloti::diabloti: Aluuu już dawno,tzn zakopałam :evil_lol: a zalać idę się dzisiaj :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak zawsze w sobotę zresztą :eviltong: uffff to dopsz ;) Quote
Rinuś Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='olekg89']Discodupcia:diabloti: hahaha teraz wymyśliłeś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dodaję jakieś stare fotki, które pewnie kiedyś tutaj już były :evil_lol: To zdjęcie było w gazecie :multi: Quote
bonsai_88 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 No widzisz, a Birma nie może krwi oddawać :placz:... chociaż ostatnio wpadłam na pomysł, że jak posadzę obie dziewczyny na wagę, to przekroczymy te **** 25 kilo :evil_lol:. Quote
Rinuś Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='bonsai_88']No widzisz, a Birma nie może krwi oddawać :placz:... chociaż ostatnio wpadłam na pomysł, że jak posadzę obie dziewczyny na wagę, to przekroczymy te **** 25 kilo :evil_lol:. haha zawsze to jest jakieś rozwiązanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: My na ostatnim pobieraniu nie byliśmy,bo ja przesadziłam w niedzielę z alko i nie dotarłam :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 a zmiescil sie brutus caly w tej gazecie ? :P Quote
Rinuś Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='diabelkowa']a zmiescil sie brutus caly w tej gazecie ? :P Nie,dlatego tylko głowe dali :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Szczytny cel, niesamowici jesteście z Brutuskiem :loveu: Quote
infers Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Już jest ze 48 godzin po imprezce, powinna coś napisać.:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Oj jestem jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żyję i mam się bardzo dobrze :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Imprezuję sobie i pracuję :eviltong: Nie mam czasu tutaj zaglądać :evil_lol::evil_lol: A teraz wkurwia mnie ojciec i mam ochotę go zamordować...siedzę w kuchni i normalnie nóż się otwiera w kieszeni...jeszcze chwila i nie wytrzymam...jak nie będzie mnie tutaj przez 24h tzn, że go zamordowałam :angryy: Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 :razz::razz:zamordowałaś ????bo ide na poczte i nie wiem czy paczkę pakować :razz: Quote
Rinuś Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Nie....:angryy: czekam aż zrobi to ktoś za mnie...np Olek przyjedzie i to zrobi :evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Kochanie:loveu: Dla ciebie wszystko:loveu: Quote
Recommended Posts