Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']Na wątku "przygarnę psa" aż się roi od ludzi rozdających laby :diabloti:

Tego doła nie mogę zalać...nie dzisiaj...:shake: muszę go zakopać,ale zanim go zakopię to muszę dojść do porozumienia.,..

przygarnelas ????:cool3:i masz juz na stale 2??:cool3:

zakop go zakop a pozniej zalej:diabloti:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Diabeł ja Ci dam prawie :diabloti: ja jestem fajna dupeczka :diabloti::diabloti::diabloti:

Aluuu już dawno,tzn zakopałam :evil_lol: a zalać idę się dzisiaj :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak zawsze w sobotę zresztą :eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']Diabeł ja Ci dam prawie :diabloti: ja jestem fajna dupeczka :diabloti::diabloti::diabloti:

Aluuu już dawno,tzn zakopałam :evil_lol: a zalać idę się dzisiaj :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak zawsze w sobotę zresztą :eviltong:

uffff to dopsz ;)

Posted

[quote name='olekg89']Discodupcia:diabloti:
hahaha teraz wymyśliłeś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dodaję jakieś stare fotki, które pewnie kiedyś tutaj już były :evil_lol:

To zdjęcie było w gazecie :multi:

Posted

[quote name='bonsai_88']No widzisz, a Birma nie może krwi oddawać :placz:... chociaż ostatnio wpadłam na pomysł, że jak posadzę obie dziewczyny na wagę, to przekroczymy te **** 25 kilo :evil_lol:.
haha zawsze to jest jakieś rozwiązanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

My na ostatnim pobieraniu nie byliśmy,bo ja przesadziłam w niedzielę z alko i nie dotarłam :evil_lol:

Posted

Oj jestem jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Żyję i mam się bardzo dobrze :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Imprezuję sobie i pracuję :eviltong:
Nie mam czasu tutaj zaglądać :evil_lol::evil_lol:
A teraz wkurwia mnie ojciec i mam ochotę go zamordować...siedzę w kuchni i normalnie nóż się otwiera w kieszeni...jeszcze chwila i nie wytrzymam...jak nie będzie mnie tutaj przez 24h tzn, że go zamordowałam :angryy: