Rinuś Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Heloł :eviltong: wstałam,tzn obudziłam się bo jeszcze nogi z łóżka nie wyciągnęłam :evil_lol: Noga mnie nie boli :multi: Dzisiaj Andrzejki :loveu: to dopiero będzie się działo :evil_lol::eviltong: Oluś Słońce moje kochane :loveu: Noga nie odpadła :diabloti: ma się bardzo dobrze :loveu: tylko będzie blizna brzydka :cool1::evil_lol:ale na mojej zajebistej nodze to chyba się ją jakoś uchowa :evil_lol: Zaraz będa jakieś fotki :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:idziesz na imprę ze Szpilką w doopie :evil_lol:.....:hand: No no ja sie tam w dupe nie pcham :cool1: Przyszłam Cie powkurzac:p Quote
Rinuś Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='SZPiLKA23']No no ja sie tam w dupe nie pcham :cool1: Przyszłam Cie powkurzac:p w moją nie? a żałuj :evil_lol: idź się wyżal na wątek w offie :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ta weeeeee sie nie porównuj do mojej Sary o Tobie to nie ma co pisac:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Rinuś']hah nigdy się nie porównywałam do psa :evil_lol: może Ty masz takie zboczenie , że siebie porównujesz ale ja nie :diabloti: Cześć Matusz :p Ja tam bym chciała byc psem.......... ale napewno nie Twoim:diabloti::eviltong: Quote
Rinuś Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ta weeeeee sie nie porównuj do mojej Sary o Tobie to nie ma co pisac:diabloti: hah nigdy się nie porównywałam do psa :evil_lol: może Ty masz takie zboczenie , że siebie porównujesz ale ja nie :diabloti: Cześć Matusz :p Quote
Rinuś Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ja tam bym chciała byc psem.......... ale napewno nie Twoim:diabloti::eviltong: mój ma u mnie bardzo dobrze :diabloti: od 3 dni nic nie jadł :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Boszzzzzzzzzzzz do TOZu ja! ostatnie pieniądze na drinki poszły i chwilowo nie ma za co kupić psu jedzenia :evil_lol: schudnie przynajmniej :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja chyba tez zaczne pic zamiast jesc :D Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Już dawno :diabloti: widać może mój avatar? Quote
Alicja Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Rinuś']Już dawno :diabloti: widać może mój avatar? nie widać :diabloti:....leśny stfforku :p Quote
agbar Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Rinusiowa za co ci avatara ukradli?:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Co to za brzydaka w avatarze masz?:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Nikt mi nie ukradł :diabloti: ej ej Szpilka ja na szczęście Twojego nie widzę :diabloti: Quote
Alicja Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Rinuś']Nikt mi nie ukradł :diabloti: ej ej Szpilka ja na szczęście Twojego nie widzę :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rinusiowej jest a Szpilkowej znikł :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Mam doła...:-( dam Wam fotki żeby nie było tak pusto w galerii... Quote
Bullila.nl Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Avanterek ...fiu fiu..:cool3: Skad masz drugiego labka?:crazyeye:.... a dola to trzeba zala[:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Na wątku "przygarnę psa" aż się roi od ludzi rozdających laby :diabloti: Tego doła nie mogę zalać...nie dzisiaj...:shake: muszę go zakopać,ale zanim go zakopię to muszę dojść do porozumienia.,.. Quote
Recommended Posts