Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']jak ja widzę TWARZ TEJ KOBIETY to mi się odechciewa oglądać filmiku... hmm....
Ale dlaczego ? :evil_lol: sąsiadka Twoja? :evil_lol::evil_lol:

Ja bym chciała mieć taką babcię :loveu:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rinuś napisał(a):
Oj bo ciastka nie chciałam mu dac i strzelił focha :evil_lol:

taa cistka :D biedny sie zdziwil co ma na pysku.. tez bym miala taka mine na jego miejscu :diabloti:

Posted

Oj tam przesadzacie :eviltong::eviltong::eviltong:
dostał ciiacho i od razu miał zupełnie inną minę :evil_lol:

Idę dzisiaj na kręgle :multi::multi: a na kręglach wiadomo... %%%%%%:evil_lol::evil_lol:
Ale na weekend wyjeżdżam więc nie będzie mnie :-(

Posted

Rinuś napisał(a):
Hah on dopiero będzie cierpiał od jutra...bo wyjeżdżam...Całe 2 dni spacerki ba smyczy :shake:
To tylko utwierdziło mnie w przekonaniu ze nie masz serca...........:placz::placz::placz:

:diabloti:

Posted

Taaa i za te cierpienia dzisiaj w nocy solidnie mi się odwdzieczył :angryy:
Wróciłam z kręgli ( ok 3 w nocy) i jak zawsze po imprezie wzięłam go bez smyczy na osiedle żeby zrobił siku....padało i wiało jak jasna cholera...ja wracałam do klatki a on szedł za mna cały czas...szedł do pewnego momentu...nagle zniknął...no ale jak to Brutus zawsze wracał po chwili...ale nie było go już z 5 min to poszłam go szukać...i tak szukałam go dobre pół godziny po osiedlu...już zaczęłam płakać i mieć czarne myśli...byłam cała mokra i zmarznięta...już szłam do domu obudzic rodziców i powiedzieć, że pies mi zwiał a Brutus akurat wybiegł uradowany z za garaży :angryy: nie pamiętam kiedy ostatnio byłam taka szcześliwa jak w momencie gdy go przytuliłam!!
Ale najadłam się strachu przez niego...na szczęście teraz leży ze mną w łóżku i nic mu nie jest :loveu:

winowajca :loveu:

Posted

My zawsze tak spacerujemy w nocy...nie biorę smyczy bo u mnie są pustki na osiedlu...więc nie ma sensu brać smyczy...A wczoraj przyznam się miałam osłabioną czujność bo za dużo %% poszło :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Jestem nieodpowiedzialną właścicielką psa :diabloti:
Aguś ale ja go nie puściłam samego na dwór a sama stałam na klatce...poszłam z nim,ale że się zamysliłam to straciłam go z oczu zwyczajnie :p

Jadę do Śremu na weekend :p

Posted

Eria nigdy w życiu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i tak moja mama jeszcze ich nie widziała....już widzę tą jej gadkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Aguś :loveu:

Posted

Historia z Brutusem kazdemu sie moze zdarzy[:razz:,mnie sie Bullit kilka razy sam wyprowadzil jak byl mlodszy:diabloti:

Wlosy [zadowe :multi:...jak mialam 23lata ,to se walnelam niebieskie wstawki:diabloti: