Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']
Tinka Ty to jednak jesteś specjalista z Olkiem :eviltong::eviltong::evil_lol:

Dla mnie to to było do JRT podobne :evil_lol:

ile ja już razy tłumaczyłam jakie są różnice między tymi psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Tinka:)']ile ja już razy tłumaczyłam jakie są różnice między tymi psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Parson jest wyższy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']Parson jest wyższy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:
ma też bardziej kwadratową sylwetkę, są zazwyczaj spokojniejsze, mają bardziej kwadratową kufę i są raczej szorstkie. :diabloti: mają słabsze kątowanie, są lżejszej budowy... to chyba tyle :evil_lol: część to moje własne obserwacje;)

Posted

[quote name='Tinka:)']ma też bardziej kwadratową sylwetkę, są zazwyczaj spokojniejsze, mają bardziej kwadratową kufę i są raczej szorstkie. :diabloti: mają słabsze kątowanie, są lżejszej budowy... to chyba tyle :evil_lol: część to moje własne obserwacje;)
I wszystko jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na dobranoc :loveu:

Posted

Hmm 3kg to może nie ale 1,5 do 2kg tak :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

Ale kurde szczerze mówiąc to z moim lenistwem i brakiem czasu średnio nam to idzie...:shake:

No ale ostatnio schudł troszke...

Posted

Ja ci dam Czarka na miesiąc ,on może nie biegać góra 2 dni.Potem zaczyna ujadać i łazić i mędzić .A broń boże popatrzysz na niego jak jęczy to zaczyna sie skowyto-szczek:diabloti:Mobilizuje jak cholera do spacerow nawet w -25 ,albo w ulewie:evil_lol:.Polecam

Posted

olekg18 napisał(a):
Tinka:loveu: ah my znawcy nie mamy łatwego życia:evil_lol:

oh tak drogi Olku, masz rację :shake::loveu::evil_lol:

ano i z takim Czarkiem też bym sobie poradziła jakby mi się wybitnie nie chciało bądź bym nie mogła : P jak to z Gramiławem robię czasem :diabloti:

Posted

Ja też sobie radze dam mu dużo żreć to pójdzie spać i jest spokój:evil_lol:Tylko ,ze za pare godzin z tej ilości żarcia ma jeszcze większego powera :lol:Albo rzucam mu piłke po mieszkaniu ,ku niezadowoleniu mojej matki:diabloti:

Posted

olekg18 napisał(a):
Ja też sobie radze dam mu dużo żreć to pójdzie spać i jest spokój:evil_lol:Tylko ,ze za pare godzin z tej ilości żarcia ma jeszcze większego powera :lol:Albo rzucam mu piłke po mieszkaniu ,ku niezadowoleniu mojej matki:diabloti:

no widzisz :evil_lol: najlepszą metodą jest dawanie jedzenia pomału- np. rzucanie, rozsypanie po całym domu, albo uczenie sztuczek:diabloti: co też praktykowałam wczoraj bo było tak straszliwie zimno że nie miałam ochoty wychodzić z domu : P

Posted

ja z Brutim to w ogóle sobie radzę :evil_lol::evil_lol: ale jak 3 dni nie biega to nie daje mi spokoju...przyłazi z zabawkami i męczy żeby się z nim bawić...więc jestem zmuszona ruszyć doopsko :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']ja z Brutim to w ogóle sobie radzę :evil_lol::evil_lol: ale jak 3 dni nie biega to nie daje mi spokoju...przyłazi z zabawkami i męczy żeby się z nim bawić...więc jestem zmuszona ruszyć doopsko :evil_lol::evil_lol:
mój tak codziennie :diabloti:

Posted

apple napisał(a):
:obrazic::obrazic::obrazic:

haha wiedziałam, że to zrobisz prędzej czy później :evil_lol::evil_lol:

No co ja mam Ci napisać na tekst "klony" ? :cool3::cool3: