Rinuś Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Oj tam od razu impreza :eviltong: wesele :diabloti: Teraz się wydaje jak oglądacie moje zdjęcia :eviltong: Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jak fajnie wygladalas w tej sukoence ... sliczna jest ;] pozdrawiam Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Rinuś']Oj tam od razu impreza :eviltong: wesele :diabloti: Teraz się wydaje jak oglądacie moje zdjęcia :eviltong: A wesele to nie impreza? Wydawało mi się, że całkiem spora nawet czasami :evil_lol: Quote
infers Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ło Rinusiowej tylko impry w głowie:evil_lol: Quote
vena&vivi Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Siema z rana:cool3: jak tam ipreowanie i podryw? Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Ooo Chociaż jedna się ze mną zgadza..Pinczerka :loveu::loveu::loveu: Ania a Ty nie śpisz? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: szoking normalnie :diabloti: Eee buty Reeboka przywiozą mi do pracy :evil_lol: Quote
vena&vivi Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Odiś ma hmm srake :evil_lol: i usialam wstać - małpiszon cos zjadł:-o Ale spoko już zasypiam:p Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Ojjj Aniu jak mi przykro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: CZEŚĆ Jbk :loveu::loveu::loveu: Jadę dzisiaj na basen chudnąć :diabloti: Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Rinuś']Ojjj Aniu jak mi przykro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: CZEŚĆ Jbk :loveu::loveu::loveu: Jadę dzisiaj na basen chudnąć :diabloti: A jak to się robi? Trzeba wejść do basenu? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='jbk']A jak to się robi? Trzeba wejść do basenu? :evil_lol: oo dokładnie :diabloti: pomachasz troszkę nóżkami i chudniesz :evil_lol::eviltong: Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='agnethka']siema paskudniaki :diabloti: Siema brzydulo :diabloti: Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='furciaczek']Dziendobry:loveu: Cześć Kochanie :loveu: Quote
emdziolek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 :hand:Witaski ciotka!:multi: . . . . . FOTKI:diabloti: . . . . DAJ!:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Rinuś']Ojjj Aniu jak mi przykro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: CZEŚĆ Jbk :loveu::loveu::loveu: Jadę dzisiaj na basen chudnąć :diabloti: [FONT=Arial]schudłaś już :razz::razz:...bo ja muszę ze 3 cm zrzucić :roll:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Żebym nie zaczęłam sie żalić ile ja muszę schudnąć :evil_lol: Quote
Pestka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 bonsai_88 napisał(a):Żebym nie zaczęłam sie żalić ile ja muszę schudnąć :evil_lol: I ja.. :lol: Quote
Illusion Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 agnethka napisał(a):a ja przytyć :roll: Mi też by się trochę ciałka przydało, ale chyba jest lepiej, bo przestali nazywać mnie patyczakiem :lol:. Skoro część dziewczyn chce schudnąć, a część przytyć, to może jakieś przesysanie sobie ufundujemy? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 jesso dziewczyny !!! dzisiaj zobaczyłam się na basenie i chyba nie jest aż tak źle :evil_lol::evil_lol::eviltong: Ale i tak dalej nie jem i dalej się odchudzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj przyszły Rybaki :eviltong: jutro powinny przyjść przyjść te kurewskie :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Rinuś']jesso dziewczyny !!! dzisiaj zobaczyłam się na basenie i chyba nie jest aż tak źle :evil_lol::evil_lol::eviltong: Ale i tak dalej nie jem i dalej się odchudzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj przyszły Rybaki :eviltong: jutro powinny przyjść przyjść te kurewskie :diabloti: dobre okreslenie na te drugie:evil_lol::eviltong: mam flesha na lapku nie moge czytac za duzo postow:razz: Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 agnethka napisał(a):no ja to myślę, że 6-7 kg mogę na spokojnie przytyć i będzie ok ;) oddam, ja! nawet więcej! a i tak gruba będę :cool1: Quote
Recommended Posts