*Monia* Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 o kurde:crazyeye: faktycznie jest mutantką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale mi teraz smaka narobiłasś :roll: Jej ojciec był chyba ufoludkiem :roll:. Na co smaka? Na kotleta z pieprzem i cytryną? Nie ma sprawy, dawaj adres, jeszcze jeden kotlet został chyba to ci go przyprawię i wyślę :diabloti::diabloti:. hehe oj chyba nie:evil_lol::eviltong: Nigdy nie mów nigdy. Ja mówiłam że na 10000% nie wrócę do swojego byłego, no i wróciłam :roll:. Nie wiem czy dobrze czy źle, ale wszystko w praniu wychodzi ;) (jak się pralka nie zepsuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Rinuś Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Zapraszam!!!:p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122037 Quote
bonsai_88 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Kurczę... zawsze chciałam iść z Birmą na oddawanie krwi, ale paskuda nie chce utyć powyżej 20 kg :(. Chociaż fakt, że to przez jej chartowatą sylwetkę - normalnie psy tej wielkości do 30 dobijają Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kurde, moje ważą po 20 kg, za mało...... poza tym daleko bardzo do Torunia. Quote
Bullila.nl Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Buhahhahhahhahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: och ci mezczyzni:diabloti: Cze czarna;) Quote
Rinuś Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 heloł..ja już w pracy...dostałAM rok linię :multi::multi::multi: Jutro jadę po lapka..mam nadzieję, że będą mieli na magazynie ten, który chcę...inaczej będę musiała jeszcze poczekać...:eviltong: Ale nie mogę się już doczekać :loveu: i jeszcze Routera muszę dokupić :evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 cześć Kasiu:) I jak komputer? Świetna definicja mężczyzny:evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Dobciu jeszcze go nie mam ,dopiero będę jechać :cool3: Coś o mnie :evil_lol: Brunetka – udoskonalony model zgorzkniałych blondynek. Brunetki są wesołe i posiadają własną osobowość – z czego wynika ich jedyna poważna wada, nieposłuszność. Jeśli ją wkurzysz, nie zawaha się pozostawić ci pamiątki na twarzy w postaci swych idealnych paluszków odbitych na twym policzku. Niemniej warto ją zakupić, choć trzeba naprawdę mocno sobie na to zasłużyć – brunetki wyróżnia od blondynek wysoki poziom IQ, oscylujący w granicach -200 (wszyscy panowie mogą się już schować!) Gibka brunetka z pewnością dotrzyma ci kroku w podboju przystojnego Marsa, choć już innych brunetek – niekoniecznie. Ostrzega się, że w tym modelu okres gwarancji ulega istotnemu skróceniu – istnieje możliwość, że twoja brunetka cię wysiuda i pójdzie do innego – po prostu wymieni cię na lepszy model – mężczyzny. Bądź dla niej dobrym właścicielem, bo prawdopodobieństwo utraty wzrasta wraz ze wzrostem zapotrzebowanie na brunetki, a to z kolei wzrasta geometrycznie. Brunetka z założenia nienawidzi blondynek. Mimo, że jest jej lepszą wersją, zazwyczaj ma poważne problemy ze znalezieniem jakiegokolwiek samca, gdyż ten jest już przeważnie zajęty przez blondynkę. Problem ten znika, jeśli brunetka okresowo zmieni kolor włosów na znienawidzony blond. Warto zauważyć, że mimo swego ogromnego intelektu brunetka nie podejmuje tego kroku z własnej inicjatywy - najczęściej postępuje tak pod wpływem telenoweli lub reklamy. Brunetka, która nie ma w domu telewizora i w związku z tym nie potrafi znaleźć partnera życiowego, najczęściej zostaje feministką i straszy po nocach w telewizyjnych teleturniejach. Quote
e.v.a Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Rinuś'] Brunetka – udoskonalony model zgorzkniałych blondynek. Brunetki są wesołe i posiadają własną osobowość – z czego wynika ich jedyna poważna wada, nieposłuszność. Jeśli ją wkurzysz, nie zawaha się pozostawić ci pamiątki na twarzy w postaci swych idealnych paluszków odbitych na twym policzku. Niemniej warto ją zakupić, choć trzeba naprawdę mocno sobie na to zasłużyć – brunetki wyróżnia od blondynek wysoki poziom IQ, oscylujący w granicach -200 (wszyscy panowie mogą się już schować!) Gibka brunetka z pewnością dotrzyma ci kroku w podboju przystojnego Marsa, choć już innych brunetek – niekoniecznie. Ostrzega się, że w tym modelu okres gwarancji ulega istotnemu skróceniu – istnieje możliwość, że twoja brunetka cię wysiuda i pójdzie do innego – po prostu wymieni cię na lepszy model – mężczyzny. Bądź dla niej dobrym właścicielem, bo prawdopodobieństwo utraty wzrasta wraz ze wzrostem zapotrzebowanie na brunetki, a to z kolei wzrasta geometrycznie. Brunetka z założenia nienawidzi blondynek. Mimo, że jest jej lepszą wersją, zazwyczaj ma poważne problemy ze znalezieniem jakiegokolwiek samca, gdyż ten jest już przeważnie zajęty przez blondynkę. Problem ten znika, jeśli brunetka okresowo zmieni kolor włosów na znienawidzony blond. Warto zauważyć, że mimo swego ogromnego intelektu brunetka nie podejmuje tego kroku z własnej inicjatywy - najczęściej postępuje tak pod wpływem telenoweli lub reklamy. Brunetka, która nie ma w domu telewizora i w związku z tym nie potrafi znaleźć partnera życiowego, najczęściej zostaje feministką i straszy po nocach w telewizyjnych teleturniejach. :crazyeye:swieta prawda!!:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Rinuś']Dobciu jeszcze go nie mam ,dopiero będę jechać :cool3: Coś o mnie :evil_lol: Brunetka – udoskonalony model zgorzkniałych blondynek. Brunetki są wesołe i posiadają własną osobowość – z czego wynika ich jedyna poważna wada, nieposłuszność. Jeśli ją wkurzysz, nie zawaha się pozostawić ci pamiątki na twarzy w postaci swych idealnych paluszków odbitych na twym policzku. Niemniej warto ją zakupić, choć trzeba naprawdę mocno sobie na to zasłużyć – brunetki wyróżnia od blondynek wysoki poziom IQ, oscylujący w granicach -200 (wszyscy panowie mogą się już schować!) Gibka brunetka z pewnością dotrzyma ci kroku w podboju przystojnego Marsa, choć już innych brunetek – niekoniecznie. Ostrzega się, że w tym modelu okres gwarancji ulega istotnemu skróceniu – istnieje możliwość, że twoja brunetka cię wysiuda i pójdzie do innego – po prostu wymieni cię na lepszy model – mężczyzny. Bądź dla niej dobrym właścicielem, bo prawdopodobieństwo utraty wzrasta wraz ze wzrostem zapotrzebowanie na brunetki, a to z kolei wzrasta geometrycznie. Brunetka z założenia nienawidzi blondynek. Mimo, że jest jej lepszą wersją, zazwyczaj ma poważne problemy ze znalezieniem jakiegokolwiek samca, gdyż ten jest już przeważnie zajęty przez blondynkę. Problem ten znika, jeśli brunetka okresowo zmieni kolor włosów na znienawidzony blond. Warto zauważyć, że mimo swego ogromnego intelektu brunetka nie podejmuje tego kroku z własnej inicjatywy - najczęściej postępuje tak pod wpływem telenoweli lub reklamy. Brunetka, która nie ma w domu telewizora i w związku z tym nie potrafi znaleźć partnera życiowego, najczęściej zostaje feministką i straszy po nocach w telewizyjnych teleturniejach. dobre:evil_lol:nawet bardzo:evil_lol: Dobranoc Brunetko:diabloti: Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='furciaczek']Melduje ze wrocilam:diabloti: wooow :crazyeye::evil_lol::loveu::multi: Ja też wróciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nadal bez lapka :-( Quote
Illusion Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Rinuś']wooow :crazyeye::evil_lol::loveu::multi: Ja też wróciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nadal bez lapka :-( A jakiego sobie kupujesz? ;) Quote
olekg89 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 infers cóż za budujący post..... Rinuś-odgapiara:D Oluś se kupił lapka to Kasiusia też musi mieć:P Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='olekg18']infers cóż za budujący post..... Rinuś-odgapiara:D Oluś se kupił lapka to Kasiusia też musi mieć:P haha Ty masz nasrane jednak :diabloti: zupełnie zapomniałam, że masz lapka :diabloti::diabloti: ale ja będę miała lepszego :evil_lol: Malina ten :loveu: jutro jadę go odebrać...troszq późno ale to nic. http://sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_15_4/875427_hp_pavilion_dv6860ew.aspx Quote
Illusion Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Rinuś'] Malina ten :loveu: jutro jadę go odebrać...troszq późno ale to nic. http://sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_15_4/875427_hp_pavilion_dv6860ew.aspx Mój tata ma chyba taki sam, tylko wzorek na tej "klapce" inny :lol:. Też chciałabym mieć laptopa, ale to może zaczekać, na razie namawiam rodzicieli na aparat :loveu:. Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='RCookie']Mój tata ma chyba taki sam, tylko wzorek na tej "klapce" inny :lol:. Też chciałabym mieć laptopa, ale to może zaczekać, na razie namawiam rodzicieli na aparat :loveu:. No ja mam na tyle szczeście, że pracuję i kupuję to za swoje pieniądze...:eviltong::loveu: jeszcze mam zamiar kupić obiektyw do aparatu Quote
Bullila.nl Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No i bedzie labek czy lapek???a moze oba dwa???:evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Bullila.nl']No i bedzie labek czy lapek???a moze oba dwa???:evil_lol: No niestety ale będzie tylko lapek :-( labek będzie może w przyszłym roku :loveu: Quote
olekg89 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 o fuj kolejny BruDasek? A fee kupiłabyś se w końcu jakiegoś pożadnego psa.A nie takiego tucznika nr 2:angryy: Quote
Recommended Posts