Rinuś Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='agnethka']wypiłam barszczyk, zaraz zrobie sobie meliske, a potem trzecią kawe..... ale jutro to nie ręczę za siebie :diabloti: Jutro lepiej śpij cały dzień :p [quote name='anetta']:mdleje: znowu się zgubili :evil_lol: Jakiś GPS by wam się przydał :cool1: Ja po prostu postanowiłam już nie jechać o 18 do lasu na grzyby :evil_lol: [quote name='Estera']w mózgu chyba :evil_lol: Fajne to małe biszkoptowe :eviltong: Teee, mała nie świruj :diabloti: [quote name='bonsai_88']Jak mnie taka potworzyca goniła miesiąc temu to miała :diabloti:... tylko ja mam taki problem, że Birma kocha dziczyznę i nawet bez młodych mogą nas pogonić :mad: Dobrze, że ja jeszcze nie miałam okazji spotkać się oko w oko z dzikiem :loveu::eviltong: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś']Heloł :) No to jednak nie poszłam spać...pojechaliśmy do lasu...i wiecie co? zgubiliśmy się znowu :shake: ale teraz tak się zgubiliśmy, że ktoś musiał po nas przyjechać...siedzieliśmy przy drodze z psami, oczywiście bez smyczy bo jakże by inaczej...a samochód gdzieś w lesie...:roll: Dwie sieroty, które w ciągu 3 dni zgubiły się 2 razy w lesie :evil_lol: :splat:.................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='anetta'] Jakiś GPS by wam się przydał :cool1: dokładnie GPS niezbędny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja']:splat:.................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie GPS niezbędny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaraz zaczne szukać na necie i kupię Jarkowi na urodziny :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ejjj ale GPS nie doprowadzi nas w lesie do auta przecież...czy są takie? Quote
Bullila.nl Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Rinuś']Heloł :) No to jednak nie poszłam spać...pojechaliśmy do lasu...i wiecie co? zgubiliśmy się znowu :shake: ale teraz tak się zgubiliśmy, że ktoś musiał po nas przyjechać...siedzieliśmy przy drodze z psami, oczywiście bez smyczy bo jakże by inaczej...a samochód gdzieś w lesie...:roll: Dwie sieroty, które w ciągu 3 dni zgubiły się 2 razy w lesie :evil_lol: :turn-l:hahhahaa.....ale rozumie zasieg w telefonie byl...:evil_lol: kompas sobie kupcie:razz: Quote
infers Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Z gazetami często kompasy są:diabloti: Quote
jbk Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Można pobrać mapy google na telefon ;)) Działa jak GPS :) Quote
Rinuś Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='agnethka']jutro będę pić piffo :evil_lol: i stresować się przed pojutrzem, bo wyniki z biochemii mają być.... i co ? pijesz piffffoo? [quote name='Bullila.nl']:turn-l:hahhahaa.....ale rozumie zasieg w telefonie byl...:evil_lol: kompas sobie kupcie:razz: był zasięg...chociaż często się urywał :eviltong: akurat pech chciał, że nawet nie mogliśmy się rozdzielić bo Jarek zostawił tel w samochodzie :angryy: [quote name='infers1995']Z gazetami często kompasy są:diabloti: taaak? a z jakimi?:eviltong: [quote name='agnethka']siema! jakby co to ja w domu dzisiaj siedzę.... :roll: wiem wiem...Ty masz pecha:shake: [quote name='jbk']Można pobrać mapy google na telefon ;)) Działa jak GPS :) eeee jak gdzie? na mój SE W580i też ? Quote
Rinuś Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='agnethka']już mam piffo, ale jeszcze nie pije :diabloti: szkoda, że ja jestem w pracy i nie mogę pić :placz: Ale za to jedzenie zamówiłam i się najadłam :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='agnethka']ja zjadłam obiadek - ogórkowa była, teraz pije piffo, ale znowu głodna jestem.... :roll: mmmmhhmm ogórkowa :loveu: ja wsunęłam devolaya z frytaskami :eviltong: [quote name='apple']cześć maUpo:loveu: cześć orangutanie :diabloti: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Rinuś']mmmmhhmm ogórkowa :loveu: ja wsunęłam devolaya z frytaskami :eviltong: cześć orangutanie :diabloti:orangutanko jak już coś:eviltong: Quote
Rinuś Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='apple']orangutanko jak już coś:eviltong: Ja tam nie wiem co masz między nogami :diabloti: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Rinuś']Ja tam nie wiem co masz między nogami :diabloti:Za to ja wiem czego nie mam:diabloti: Quote
Rinuś Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Za to ja wiem czego nie mam:diabloti: Czego ni masz? :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Rinuś']Czego ni masz? :cool3::cool3::cool3::cool3:Dzyndzla:diabloti: Quote
Alicja Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :cool1:...bosh ...i to piszą panienki z dobrych domów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem już po kolacji :pi mam browarka Quote
Rinuś Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Dzyndzla:diabloti: hahahhahaha :evil_lol: gupia :evil_lol: [quote name='Alicja']:cool1:...bosh ...i to piszą panienki z dobrych domów hahaha kto powiedział, że z dobrych? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem już po kolacji :pi mam browarka kurcze ja też już po kolacji, ale jestem tak zmęczona, że idę spać...:shake: [quote name='agnethka']ja browarka wypiłam i robie teraz kolacje :diabloti: jessooo alkoholiczki :shake::shake::shake::shake: Musze kupić lapka...komputer ciągle mi się resetuje...to już chyba jest powoli jego koniec :evil_lol: Możecie mi coś doradzić? Quote
Bullila.nl Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Rinuś'] Możecie mi coś doradzić? nie kupuj po pijanemu!!:diabloti::eviltong::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:...bosh ...i to piszą panienki z dobrych domów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem już po kolacji :pi mam browarka A gdzie ty masz te panienki z dobrych domów :crazyeye::evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='Bullila.nl']nie kupuj po pijanemu!!:diabloti::eviltong::evil_lol: no właśnie wiem :evil_lol: ale jak na razie nie mam pojęcia za co się zabrać w wybieraniu lapka :roll: [quote name='bonsai_88']A gdzie ty masz te panienki z dobrych domów :crazyeye::evil_lol: haha no właśnie??ja tez ich nie widzę :eviltong: [quote name='Bullila.nl']Czesc Czarna nie pijaca:diabloti: Cześć nie czarna nie pijąca :diabloti: [quote name='AlKil']dzień dobry Rinusiowa!:lol: ooo cześć :loveu: miałas po drodze czy jak ?:evil_lol: [quote name='agnethka']Dzień Dobry.....zastałam Jolkę? :diabloti: Dzień dobry... Jolka jest na grzybach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zjadłam zapiekankę i zasuwam do pracy....:roll: Quote
jbk Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Rinuś'] Zjadłam zapiekankę i zasuwam do pracy....:roll: Ja też chcę zapiekankę, dlaczego się nie podzieliłaś?? Quote
Recommended Posts