diabelkowa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 klusek super w roli tatuasia a co do pracy to wyluzuj nie martw sie albo wez paralizator:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='diabelkowa']klusek super w roli tatuasia a co do pracy to wyluzuj nie martw sie albo wez paralizator:evil_lol: noo Brutus poczuł macierzyństwo :eviltong: nie da się nie przejmować...bo wiesz my dostajemy ochrzan...przez 4 h nie ma czasu iść nawet na siku...a gdzie tu zjeść czy chociażby wstać rozprostować kośći...a podobno co godzinę człowiek musi odpocząć 5 min od komputera...u nas w sobotę to nie wykonalne w godzinach od 12 do 16... [quote name='Bullila.nl']Odmeldowywuje sie:diabloti: a Ty może byś tak trochę czasem poczytała co się u nas dzieje? :razz: Quote
Bullila.nl Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Rinuś'] a Ty może byś tak trochę czasem poczytała co się u nas dzieje? :razz: czytalam ! masz sajgon w pracy i zle dni a Brutus ma nieletnia narzeczona ktora jest slodka i wiadzialam fotki tez:eviltong::diabloti: Quote
Rinuś Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Dobra teraz jest luz więc się uspokoiłam :p mały fragment z encyklopedii nonsensopedii :evil_lol::evil_lol: "Panda – to również metoda zaliczania przedmiotów na studiach. Polega na padnięciu na kolana i jęczeniu "Pan daaaa 3, Pan daaaaa...". :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='agnethka']no ja jeszcze nie wiem czy było dobrze ;) Jak zrobisz tak jak jest napisane wyżej to się uda :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Rinuś']Dobra teraz jest luz więc się uspokoiłam :p mały fragment z encyklopedii nonsensopedii :evil_lol::evil_lol: "Panda – to również metoda zaliczania przedmiotów na studiach. Polega na padnięciu na kolana i jęczeniu "Pan daaaa 3, Pan daaaaa...". :evil_lol: hahhahhahaa dobre:evil_lol: Dzien dobry sloneczko:loveu: Quote
Alicja Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Rinuś']Dobra teraz jest luz więc się uspokoiłam :p mały fragment z encyklopedii nonsensopedii :evil_lol::evil_lol: "Panda – to również metoda zaliczania przedmiotów na studiach. Polega na padnięciu na kolana i jęczeniu "Pan daaaa 3, Pan daaaaa...". :evil_lol: bowskie..... chyba pójdę na studia :roflt: Quote
diabelkowa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 rinusiowa wal to zmien prace ;p nie mozna sie stesowac:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 eeee kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac.:shake: Idę spać. :cool1: Quote
Vectra Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Rinuś']Dobra teraz jest luz więc się uspokoiłam :p mały fragment z encyklopedii nonsensopedii :evil_lol::evil_lol: "Panda – to również metoda zaliczania przedmiotów na studiach. Polega na padnięciu na kolana i jęczeniu "Pan daaaa 3, Pan daaaaa...". :evil_lol: buhahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Heloł :) No to jednak nie poszłam spać...pojechaliśmy do lasu...i wiecie co? zgubiliśmy się znowu :shake: ale teraz tak się zgubiliśmy, że ktoś musiał po nas przyjechać...siedzieliśmy przy drodze z psami, oczywiście bez smyczy bo jakże by inaczej...a samochód gdzieś w lesie...:roll: Dwie sieroty, które w ciągu 3 dni zgubiły się 2 razy w lesie :evil_lol: Quote
eria Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 nic tylko gratulowac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś']Heloł :) No to jednak nie poszłam spać...pojechaliśmy do lasu...i wiecie co? zgubiliśmy się znowu :shake: ale teraz tak się zgubiliśmy, że ktoś musiał po nas przyjechać...siedzieliśmy przy drodze z psami, oczywiście bez smyczy bo jakże by inaczej...a samochód gdzieś w lesie...:roll: Dwie sieroty, które w ciągu 3 dni zgubiły się 2 razy w lesie :evil_lol: Duży ten las musi być... :cool3: Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='eria']nic tylko gratulowac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah dzięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jbk']Duży ten las musi być... :cool3: on jest ogromny :eviltong::eviltong::eviltong: ale tym razem mieliśmy obliczone kiedy skręcić i jak iść...i wracamy wracamy i wyśzliśmy na jakieś pole...no to ja zaczęłam się śmiać bo było jeszcze jasno a my już wiedzieliśmy, że się zgubiliśmy znowu... o 23.30 byłam w domu...a wyjechaliśmy o 18... Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś']hahah dzięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: on jest ogromny :eviltong::eviltong::eviltong: ale tym razem mieliśmy obliczone kiedy skręcić i jak iść...i wracamy wracamy i wyśzliśmy na jakieś pole...no to ja zaczęłam się śmiać bo było jeszcze jasno a my już wiedzieliśmy, że się zgubiliśmy znowu... o 23.30 byłam w domu...a wyjechaliśmy o 18... Ale za to psy się wyspacerowały :) Zawsze jest jakiś pozytyw :) Quote
bonsai_88 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ja bym się tak bała chodzić po lesie o tej godzinie... ale mi pod blokiem dziki łażą, więc nic dziwnego ;) Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='bonsai_88']Ja bym się tak bała chodzić po lesie o tej godzinie... ale mi pod blokiem dziki łażą, więc nic dziwnego ;) No co Ty...:-o dziki chodzą Ci pod blokiem? dokarmiasz to masz :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś']No co Ty...:-o dziki chodzą Ci pod blokiem? dokarmiasz to masz :evil_lol: Nie dokarmiam :mad:. Bloki mamy 50 metrów od lasu i już dziki nam na trawnik przyszły - podobno mroźna zima ma być :multi:. A dzików się panicznie boję, bo moja wariatka na nie poluje... czy ty wiesz jak to jest, jak goni ciebie wściekła locha [Birma chciała szyneczkę z prosiaczka :diabloti:]? Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='bonsai_88']Nie dokarmiam :mad:. Bloki mamy 50 metrów od lasu i już dziki nam na trawnik przyszły - podobno mroźna zima ma być :multi:. A dzików się panicznie boję, bo moja wariatka na nie poluje... czy ty wiesz jak to jest, jak goni ciebie wściekła locha [Birma chciała szyneczkę z prosiaczka :diabloti:]? no nie wiem...i mam nadzieję, że się nie dowiem gubiąc się w lesie nastepnym razem... a samice chyba teraz już nie mają małych?czy jak to jest? Agnieszka nie pij :diabloti: Quote
anetta Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :mdleje: znowu się zgubili :evil_lol: Jakiś GPS by wam się przydał :cool1: Quote
Estera Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 anetta napisał(a)::mdleje: znowu się zgubili :evil_lol: Jakiś GPS by wam się przydał :cool1:w mózgu chyba :evil_lol: Fajne to małe biszkoptowe :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś']no nie wiem...i mam nadzieję, że się nie dowiem gubiąc się w lesie nastepnym razem... a samice chyba teraz już nie mają małych?czy jak to jest? Jak mnie taka potworzyca goniła miesiąc temu to miała :diabloti:... tylko ja mam taki problem, że Birma kocha dziczyznę i nawet bez młodych mogą nas pogonić :mad: Quote
Recommended Posts