Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Brzęczyszczyński , to było nie do przejścia :evil_lol:
ale naj to mnie zaszokował koleś w knajpie , wchodzimy , po cichu :diabloti: po polsku gadamy .. i nagle podchodzi szwed i mówi .. palimy papierosy , mi gały na wierzch o co mu chodzi :evil_lol: a on się nauczył od polaków dwóch zwrotów , palimy i na zdrowie hahaha

Posted

[quote name='vena&vivi']Riusiowa przestań biednego chłopaka na gg bajerowac:cool3::evil_lol::evil_lol:
eeee cicho :evil_lol::evil_lol: już go prawie miałam :evil_lol: przez Twój podpis galeria mi się rozjeżdża :angryy:
[quote name='Vectra']Brzęczyszczyński , to było nie do przejścia :evil_lol:
ale naj to mnie zaszokował koleś w knajpie , wchodzimy , po cichu :diabloti: po polsku gadamy .. i nagle podchodzi szwed i mówi .. palimy papierosy , mi gały na wierzch o co mu chodzi :evil_lol: a on się nauczył od polaków dwóch zwrotów , palimy i na zdrowie hahaha
Brzęczyszczykiewicz :evil_lol::evil_lol:
to moi kumple w Irlandii nauczyli chińczyków dwóch przeklinać...to kiedyś jak byli na kuchni to mój kumpel usłyszał jaK DWÓCH kolesi na siebie bluzga po polsku...wiecie Ty k***o,s********j,c***u itd...odwraca się a tam tych dwóch chińczyków kłócą się po polsku :evil_lol:
[quote name='Vectra']to źle trafił , bo ja takich mocno opalonych nie lubię :evil_lol:
ani skrajności , czyli świńskich blondynków :evilbat:
świński to jaki to jest ? :cool3::cool3: bo ja blondynów lubię :loveu:

Posted

[quote name='*Monia*']A wy co, na bezsenność cierpicie?? U mnie jeszcze rana nie widać, a ja się zerwać musiałam :placz:.
ja siedzę w pracy od 8 :angryy::angryy: a one to faktycznie na bezsenność cierpią :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']ja siedzę w pracy od 8 :angryy::angryy: a one to faktycznie na bezsenność cierpią :evil_lol:

Ja siedzę od 7:30 ;) Ale co tam, skoro można wejść na dogo ;P

Posted

[quote name='jbk']Ja siedzę od 7:30 ;) Ale co tam, skoro można wejść na dogo ;P
heh widzę, że masz tak dobrze jak ja :evil_lol:
[quote name='agnethka']siemka z rana :evil_lol:
siemanko :diabloti:
[quote name='Vectra']Rinuś , taki rdzenny Szwed , to jaśniutki blondynek , taki max platynka , błękitne oczy , blada cera , białe brwi , białe rzęsy ... brrrrrrrrrrr :evil_lol:
eeee albinos :diabloti: brakuje czerwonych oczu i albinos gotowy :evil_lol: jak mysz :evil_lol:

Posted

Cóż tu tak cicho? Rano się nagadały a teraz odsypiają czy co...?
A ja mam jeszcze tydzień wakacji :multi:. A później ciężkie studiowanie, tzn. 4 zajęcia w tygodniu :evil_lol:. Żyć nie umierać normalnie :cool3:.

Monia jakbyś zgadła ;)

Ja bym mogła i po 12 godzin na dobę spać, a kolejne 12 balować :evil_lol: (oczywiście najlepiej z małą ilością alkoholu, bo nie przepadam :roll:)

Posted

[quote name='*Monia*']Cóż tu tak cicho? Rano się nagadały a teraz odsypiają czy co...?
A ja mam jeszcze tydzień wakacji :multi:. A później ciężkie studiowanie, tzn. 4 zajęcia w tygodniu :evil_lol:. Żyć nie umierać normalnie :cool3:.

Ja bym mogła i po 12 godzin na dobę spać, a kolejne 12 balować :evil_lol: (oczywiście najlepiej z małą ilością alkoholu, bo nie przepadam :roll:)
no co Ty :evil_lol: za alkiem nie przepadasz? :evil_lol: ja tez mogłabym spać nawet 12h dziennie :evil_lol:
[quote name='agnethka']coż tu tak cicho? :-o
cicho cicho bo byłam na spacerze w lesie z Brutim i jego nową koleżanką :loveu:
[quote name='Tinka:)']on ma robale w dupsku:evil_lol:
odrobaczyć trzeba :diabloti:

a tutaj mała fotorelacja :loveu:

Kika :loveu:

Ja Cię obronię :loveu: widzicie jeża na grzbiecie ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']żeby to takie proste było:diabloti:

co to za paszczur? tfuj? : P
nie nie mój :diabloti::diabloti::diabloti: jeszcze nie mam w planach drugiego grubaska :evil_lol:

tzn mam ale jeszcze nie teraz:eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']nie nie mój :diabloti::diabloti::diabloti: jeszcze nie mam w planach drugiego grubaska :evil_lol:

tzn mam ale jeszcze nie teraz:eviltong:

Jeszcze.....:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']no co Ty :evil_lol: za alkiem nie przepadasz? :evil_lol: ja tez mogłabym spać nawet 12h dziennie :evil_lol:
Jakoś mi po skończeniu 18 lat przeszedł pociąg do niego :evil_lol:. I się jeszcze utrzymuje, ale to nie znaczy, że czasem mi się nie zdarzy nadurzyć :evil_lol:.

Fajne maleństwo :loveu::loveu:. I jak do Brutuska pasuje :razz::cool3:.