infers Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jak tu nowocześnie: "siemka" itp. To i ja nie pozostane w tyle! JOŁ!:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 siemka Wam :loveu: jakoś tak omijam ostatnio naszą galerię...nie chce mi się nic...leń mi się włączył na maxa :shake: mam urlop i siedzę w domu :roll: Quote
Estera Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Rinuś napisał(a):siemka Wam :loveu: jakoś tak omijam ostatnio naszą galerię...nie chce mi się nic...leń mi się włączył na maxa :shake: mam urlop i siedzę w domu :roll::turn-l::turn-l::turn-l:z psem na spacer idź :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Estera napisał(a)::turn-l::turn-l::turn-l:z psem na spacer idź :diabloti: właśnie usiłuję się zebrać od dobrych 20 minut na ten spacer :roll: Quote
Estera Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Rinuś napisał(a):właśnie usiłuję się zebrać od dobrych 20 minut na ten spacer :roll:Biedny piesek :shake: Quote
*Monia* Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cześć leniu. Wszystkie fotki widziałam, ale jakoś ostatnio nie wstawiałaś, więc się ujawnię i pomęczę o nowe :eviltong:. Żeby nie było, że nie zaglądam, bo zaglądam regularnie :cool3:. Quote
anetta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jbk napisał(a):Następni jadą? Ale masz życie towarzyskie ;) Rinusiowa nie próżnuje :evil_lol: Hhahha nie poszli na karuzele :turn-l: Quote
Rinuś Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Estera napisał(a):Biedny piesek :shake: jaki tam biedny :eviltong::eviltong::eviltong: w końcu się zebrałam :evil_lol: *Monia* napisał(a):Cześć leniu. Wszystkie fotki widziałam, ale jakoś ostatnio nie wstawiałaś, więc się ujawnię i pomęczę o nowe :eviltong:. Żeby nie było, że nie zaglądam, bo zaglądam regularnie :cool3:. oo miło Cię widzieć :loveu: a footki będą jak zachce mi się je zrzucić na kompa :evil_lol: agnethka napisał(a):dobra nocka :diabloti: dzień dobry :diabloti: agnethka napisał(a):cześć paróweczki....hihi...:evil_lol: ja Ci dam paróweczki :mad: Wczoraj byłam u kumpeli na noc z Brutusem...zimno w tym mieszkaniu jak nie wiem...no i już mam katar i się źle czuję :shake: idę do łóżka żeby się przypadkiem nie rozłożyć...czemu nie mam lapka ? :placz: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [CENTER]:obrazic::obrazic::obrazic: [/CENTER] Quote
Rinuś Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 apple napisał(a)::obrazic::obrazic::obrazic: Fochmenka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Rinuś napisał(a):Fochmenka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pfffffff:obrazic:Dostałam ignora to co się mam nie fochać? Quote
Rinuś Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Pfffffff:obrazic:Dostałam ignora to co się mam nie fochać? eee nie zauważyłam Cię...może jesteś niewidzialna ? :evil_lol: agnethka napisał(a):tylko, żeby świeże były :evil_lol: oj..teraz choróbska szaleją - u mnie to szpitalik się zrobił, dzisiaj z córą u lekarza byłam, ma antybiotyk, spała przez pół dnia - a z nią dwa staffiki :loveu: ehhh Brutus też twardo ze mną leży w łóżku...dobrze, że psy się nie zarażają... jbk napisał(a):Kiedyś się zatrułam parówkami :( ale to nie zatrucie tylko przeziębienie :p infers1995 napisał(a):cze! Jak się czujesz? cześć:) a czuję się tak samo jak wczoraj...czyli nijak...łykam tabletki ale to nic nie daje...temperatura dalej jest... Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Rinuś napisał(a):eee nie zauważyłam Cię...może jesteś niewidzialna ? :evil_lol: ..No wiesz.......kto jak kto ale JA:crazyeye: Quote
infers Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Rinuś napisał(a):e a czuję się tak samo jak wczoraj...czyli nijak...łykam tabletki ale to nic nie daje...temperatura dalej jest... Do lekarza trzeba:mad: Quote
Bullila.nl Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Czesc Czarna:diabloti:....co Ci to zdrowko tak szwankuje:cool3:? Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Jestem jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyzdrowiałam :eviltong: w sobotę już nawet procenty się udzieliły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ogólnie dzisiaj szłam pierwszy dzień do pracy po urlopie i póki co mam jeszcze zapał :eviltong: ciekawe na jak długo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tutaj kilka fotek... portrecik :loveu: i zaległe ze spaceru z Beaglami :p Quote
Matusz Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ktoś to miał nas odwiedzić i na spacer się udać:mad: :obrazic: Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Matusz']ktoś to miał nas odwiedzić i na spacer się udać:mad: :obrazic: eeee yyyy.....chora byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: w poniedziałek i wtorek sam widziałeś jaka była pogoda :cool3: Quote
Recommended Posts