Rinuś Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 i najlepsze zdjęcie :evil_lol: Grisza się doczekal :evil_lol: the end :p Quote
Bullila.nl Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Czesc Czarnula:diabloti: Pikne foty:cool3: duzo miniaturowych cielaczkow:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Bullila.nl']Czesc Czarnula:diabloti: Pikne foty:cool3: duzo miniaturowych cielaczkow:evil_lol: dzien dobry :loveu: miniaturowe cielaczki są boskie :loveu: Grisza taki cwaniaczek,akuraT dojrzewa i jest nieposkromiony:evil_lol: a Cooper to taki kochany i ułozony Bajgiel :loveu: przeciwieństwo Griszy :evil_lol: Quote
eria Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :crazyeye::crazyeye: jesuuuu fotki widzę :crazyeye: eeee nie to musi mi się tylko wydawać wyjdę ,wejdę raz jeszcze i nie będzie:evil_lol: ............... edit. kurde faktycznie są fotki !! :crazyeye::crazyeye: Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='eria']:crazyeye::crazyeye: jesuuuu fotki widzę :crazyeye: eeee nie to musi mi się tylko wydawać wyjdę ,wejdę raz jeszcze i nie będzie:evil_lol: ............... edit. kurde faktycznie są fotki !! :crazyeye::crazyeye: haha co tAKA ZDZiwiona ? :evil_lol::evil_lol: teraz fotek nie będzie przez kilka dni :evil_lol::evil_lol:więc nacieszcie się tym co dałam :evil_lol: [quote name='agnethka']:turn-l::megagrin::megagrin: a Ty z czego rzysz? :razz: Quote
vena&vivi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ostatnie zdjęcie:cool2: Teraz Bruti wie jak to miło:diabloti: Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='jbk']A co to za woda na tych fotkach? Wisła? tak Wisła :multi: a co ? że brudna ? :evil_lol: Quote
Kinia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 http://lh3.ggpht.com/ibazelka75/SMFIQz1OSpI/AAAAAAAAEbo/vrlJ05C2Tzo/s576/DSC_1234.JPG To fajne:loveu: Miłego dnia! Quote
anetta Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Skąd imię Obsesja??? :lol::lol: Jak właściciele w skrócie na nią wołają? Super zdjęcia :megagrin: Quote
vena&vivi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 W skrócie jest Obs ty małpiszonie, ty beczko, parówo:razz::razz: a to takie dodatki jak nasz zdeczka:angryy::angryy: Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='anetta']Skąd imię Obsesja??? :lol::lol: Jak właściciele w skrócie na nią wołają? Super zdjęcia :megagrin: W rodowodznie ma Obsession :p [quote name='vena&vivi']W skrócie jest Obs ty małpiszonie, ty beczko, parówo:razz::razz: a to takie dodatki jak nasz zdeczka:angryy::angryy: a Tobie co ? :razz: nie ćpałaś dzisiaj i się pogorszyło? :cool1: Quote
vena&vivi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ty sama mi krechy proponujesz:diabloti::diabloti: ja ladnie wytłumaczylam jak się na parówe woła:loveu: W woli wyjasnienia epietety stosuje do swojej sucz a nie anety :) Bo już Rinuś zrozumiała na opak Quote
Bullila.nl Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Rinuś']dzien dobry :loveu: miniaturowe cielaczki są boskie :loveu: Grisza taki cwaniaczek,akuraT dojrzewa i jest nieposkromiony:evil_lol: a Cooper to taki kochany i ułozony Bajgiel :loveu: przeciwieństwo Griszy :evil_lol: no boskie tylko Twoj nie zboczony labek zostal ofiara sexu zbiorowego..:evil_lol: http://lh3.ggpht.com/ibazelka75/SMFISe7oZ7I/AAAAAAAAEbw/MIHJPOpmh_g/s576/DSC_1235.JPG :cool3: Quote
anetta Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 vena&vivi napisał(a):W skrócie jest Obs ty małpiszonie, ty beczko, parówo:razz::razz: a to takie dodatki jak nasz zdeczka:angryy::angryy: Ładnie :loveu::loveu: Reaguje? :diabloti: Quote
vena&vivi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Najlepiej reaguje na beczko i parówo:diabloti: Quote
Matusz Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 świetne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='olekg18']Tłuścioch!!!!!!!!bleeee:P Goń się leszczu :diabloti: Quote
jbk Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='Rinuś']tak Wisła :multi: a co ? że brudna ? :evil_lol: A bo u mnie też Wisła płynie, wody tyle, że ledwo psom brzuch moczy ;) Dla ludzi po kostki ;) Quote
Rinuś Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='jbk']A bo u mnie też Wisła płynie, wody tyle, że ledwo psom brzuch moczy ;) Dla ludzi po kostki ;) To jakaś ściema a nie Wisła :diabloti::diabloti::diabloti: eee dzisiaj moja rodzicielka kończy 50 lat :loveu::multi: Quote
Basia i Barni Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 http://lh5.ggpht.com/ibazelka75/SMFIlK_jygI/AAAAAAAAEdw/lSl2W8yMYoc/s576/DSC_1331.JPG ciekawe skojażenie :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='agnethka']i jak? masz pucharek? :cool3: doberek :eviltong: Pucharku nie, ale zamówiliśmy na takiej tabliczce wygrawerowane życzenia...ode mnie,brata i siostry,tort lodowy,kwiaty i chyba jeszcze na kolacje ją zaprosimy :)...dzisiaj z radia dzownili do mamusi i na antenie były życzenia...w pracy podczas zyczen na antenie dziewczyny z jej pracy śpiewały sto lat,mamusia się popłakała i wszyscy byli szczęsliwi :) [quote name='Basia i Barni']http://lh5.ggpht.com/ibazelka75/SMFIlK_jygI/AAAAAAAAEdw/lSl2W8yMYoc/s576/DSC_1331.JPG ciekawe skojażenie :diabloti: taaa,Grisza dopiął swego :diabloti: [quote name='Bullila.nl']Czesc Brutusowa:diabloti: cześć :diabloti: [quote name='agnethka']http://lh5.ggpht.com/ibazelka75/SMFI...6/DSC_1331.JPG kiedy będą szczeniaki? :razz: r=r :cool3: [quote name='AlKil']Cze Rinusiowa!..... siemano :evil_lol: Quote
Recommended Posts