Madzia_19 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Lucky też lubi na balkonie przesiadywać. Ujada pod oknem, aż go ktoś nie wypuści, a potem siłą trzeba do domu targać :p Quote
Rinuś Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Brutus wogole nie szczeka :mad::mad: on tylko usiadze i patrzy na swiat :eviltong: Quote
Rinuś Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Bryyyy dzionek ;) dzien doberek:lol::lol: Behemot napisał(a): Mmmm.... biszkoptowe labki to jest to!! :ylsuper: Słodziak i przystojniak! :loveu: hihi dziekujemy :oops::oops::oops: Quote
ewatr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Rinuś napisał(a):Brutus wogole nie szczeka :mad::mad: on tylko usiadze i patrzy na swiat :eviltong: uwielbiam nie szczekliwe psy :loveu: grzeczny Brytusek :glaszcze: Arni żadko szczeka ale jak juz sobie dziape otworzy z nienacka to mozna pójść na zawał :evil_lol: Quote
tygra Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ja też lubię cichutkie pieseczki - moje nie szczekają Quote
Paulina_mickey Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Rinuś napisał(a):Brutus wogole nie szczeka :mad::mad: on tylko usiadze i patrzy na swiat :eviltong: mój tez siedzi w oknie i sie gapi z tym że jesZcze szczeka na sowich wrogów, ktorzy smią zajmować jego teren:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Super focie. Szczególnie na tym balkonie... Quote
gabryska Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dzień dobry! Co tu tak pusto od dwóch dni? :evil_lol: Quote
aleb Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Hehe, już dłużej bez dgm nie mogłabym wytrzymać :lol: Przystojny jest Brutusek :razz: Quote
Dobcia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Hey:lol: Najlpiękniejsze są zawsze tyły, gdyby nie były, psy by sie nimi tak nie chwaliły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anka11 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 czesc ;) sliczne focie..... a co tam u Was?? Quote
Rinuś Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 gabryska napisał(a):Dzień dobry! Co tu tak pusto od dwóch dni? :evil_lol: a jakos tak nie mam czasu zeby wpadac :( aleb napisał(a): Przystojny jest Brutusek :razz: dziekujemy :loveu: tygra napisał(a):cześć po rozłące z dogo czesc ;* Dobcia napisał(a):Hey:lol: Najlpiękniejsze są zawsze tyły, gdyby nie były, psy by sie nimi tak nie chwaliły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe jest jeszcze podbrzusze :evil_lol::evil_lol: anka11 napisał(a):czesc ;) sliczne focie..... a co tam u Was?? dziekujemy :) u Brutusa dobrze :D dzisiaj Brita przywiezli :) 1kg gratis i mala kosteczke z ktora Brutus szalal po mieszkaniu ;) nie mam nowych fotek :( Quote
eria Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a ja wczoraj zamówiłam 15 kg+2 kg gratis :p Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dobry wieczór ;) Jak już Bruti szalał z kosteczką to mogłaś to uwiecznieć dla nas, bezczelna :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 ehhh wracalam przed chwila ze sklepu i znowu widzialam taka srednia suczke co sie błąka po moim osiedlu,jest strasznie bojazliwa...uklękłam i czekalam ok 3 min az do mnie podeszla ale i tak nie dala sie poglaskac...mialam tylko chleb w dloni wiec chcialam jej dac,ale nie wziela :( pracownicy schronu napewno jej nie zlapia bo tutaj potrzeba duzo cierpliwosci...pozatym sunia bardzo sie boi wiec chyba schron odpada:placz: u mnie tymczasu nie ma mowy bo mam male mieszkanie no i Brutusa...nie wiem co mam zrobic:-(:-(strasznie zal mi tej suni....mrozy sa :-( Quote
Rinuś Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 eria napisał(a):a ja wczoraj zamówiłam 15 kg+2 kg gratis :p skandal:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
eria Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Rinuś napisał(a):skandal:eviltong::eviltong::eviltong: skandal jest to że karma od grudnia mi podrożała całe 4 złote :cool1: zamawiałam w grudniu 15kg+2 kg gratos za 85 a teraz jest już za 89 , zdziercy :evil_lol: Quote
Gazuś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czekam z niecierpliwością na następne fotki. Sliczny psiak! :lol: Pzdr Kasia PS. I zapraszam do nas! Quote
Rinuś Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 eria napisał(a):skandal jest to że karma od grudnia mi podrożała całe 4 złote :cool1: zamawiałam w grudniu 15kg+2 kg gratos za 85 a teraz jest już za 89 , zdziercy :evil_lol: a gdzie zamawiasz?? a fotki to jeszcze troche ,bo aparatu dalej nie mam ;( Quote
eria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 www.grandecane.pl bo jest kurier gratis i jeszcze najtaniej wychodzi i tak... a w ogóle to witaj w ten piękny:angryy: walentynkowy:angryy: dzionek:angryy: spędzę go z Kreosiastym, jedyny facet w domu :evil_lol: no nie jedyny - jest jeszce rybka bojownik :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Eria ja zamawiam stad http://allegro.pl/item164108903_brit_adult_large_breed_15kg_kurier_nie_przeplacaj.html wszystko ;ladnie sprawni :) no i tanio :D i kurier gratis :razz::razz: no i witam Cie rowniez w ten wspanialy dzionek... ide do skzoly a potem przed tv pewnie :shake::shake: Quote
zuzolandia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!! Quote
Recommended Posts