zaba14 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Rinuś napisał(a):ejj to jakiego Ty teraz masz psa?teraz jestes w PL tak?i rodzice mają tylko tego schorowanego psiaczka tak? Hejka tak ja jestem obecnie w Polsce na wakacjach ;) rodzine maja psa, tzn. byl psem rodzinnym i został w Polsce ;) Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dzisiaj z Veną&Vivi spotkałysmy się z Brutusa przyjacielem :loveu::loveu: Cooperem :loveu: Ci co odwiedziali nasza galerię na początku to dobrze wiedzą co to za przystojniaczek :loveu: Oczuywiścioe Cooper ma już towarzysza..Griszę :p który zakochał się w Brutusie :evil_lol: Fotorelacja...nie z mojego aparatu..a szkoda bo boskie foty :loveu: Grisza:loveu: Szczęśliwi ze spotkania Cooper :loveu::loveu::loveu::loveu: kocham tego faceta :loveu: Chłopacy - zaloty :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ale psiaki miały zabawę :loveu: Widzę, że Brutus królował w towarzystwie :evil_lol: Quote
vena&vivi Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Chlopaki rozrabiaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: coraz większa grupa do spacerów Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Zapoznanie :razz: Obsesja Mój najpiękniejszy i najcudowniejszy Cooper :loveu::loveu: ich dwoje Quote
vena&vivi Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 OOo więcej, masz więcej i się nie dzielisz:mad: Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 vena&vivi napisał(a):OOo więcej, masz więcej i się nie dzielisz:mad: haha mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: w sumie to mogę dać link,ale wtedy nie będziesz zaglądała do nas :evil_lol: Quote
vena&vivi Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Daj link albo :mad: i na dodatek kości nie będzie:evil_lol::evil_lol: więc szybko link dla mnie Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 vena&vivi napisał(a):Daj link albo :mad: i na dodatek kości nie będzie:evil_lol::evil_lol: więc szybko link dla mnie masz marudo :evil_lol::evil_lol: http://picasaweb.google.pl/ibazelka75/BrutiIDoKa# Quote
vena&vivi Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Boski foty a podpisy jeszcze lepsze :D Czy ja sobie moge ukraść pare Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 vena&vivi napisał(a):Boski foty a podpisy jeszcze lepsze :D Czy ja sobie moge ukraść pare haha podpisy rządzą :evil_lol: zapewne możesz ;) Quote
AlKil Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Rinusiowa! :mad: Podpuściłaś mnie Zarazo jedna...:diabloti: Poszłam i nie omieszkałam wtrącić trzech groszy....:placz: wszystko przez Ciebie. Idę się barykadować przed nalotem weterynaryjnym.......:roll: Quote
Rinuś Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 AlKil napisał(a):Rinusiowa! :mad: Podpuściłaś mnie Zarazo jedna...:diabloti: Poszłam i nie omieszkałam wtrącić trzech groszy....:placz: wszystko przez Ciebie. Idę się barykadować przed nalotem weterynaryjnym.......:roll: hahaha widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: normalnie kocham Cię :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: heh wczoraj się powoziłam na motorze po wioskach na dożynkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiedziałam , że ludzie się tak bawią na wioskach :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://lh5.ggpht.com/ibazelka75/SMFIMfQKrDI/AAAAAAAAEbI/kooZJHyxr8M/s576/DSC_1225.JPG ale ten Twoj pieknis:loveu: na niskiego wygladal..:cool3: Czesc Czarna:eviltong: Quote
Rinuś Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Pomóżcie miiii :placz::placz::placz: Co mam kupić mamie na 50-te urodziny ? ma 11 września..więc niewiele czasu...:roll: Quote
Rinuś Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 olekg18 napisał(a):Jakby poszli w nocy po ciemku go poszukać z pudełkiem karmy to myśle ,że go znajdą swojego kotka. W nocy będzie czul się pewniej ,i wyjdzie z ukrycia.A odgłos karmy dodatkowo go do tego zmotywuje.To tak jakbyś ich spotkała to możesz poradzić. dzięki Olek../troche późno zobaczyłam Twój post :roll: chyba już powinni zdjąć Ci tą moderację...bo to jest bez sensu...:roll: Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Rinuś']Pomóżcie miiii :placz::placz::placz: Co mam kupić mamie na 50-te urodziny ? ma 11 września..więc niewiele czasu...:roll: :hmmmm: jak 11 września to miniatury world trade center ;).....nie mam pojęcia co mama lubi .... moja np uwielbia srebrną biżuterię albo kupuję jej ulubiony perfumik .... ale koniecznie musi to być COŚ OSOBISTEGO a nie prezent do domu :razz: Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Z bratem wpadliśmy na taki pomysł... Wysłać jej bukiet kwiatów do pracy,z Radia Gra żeby zadzwonili na komórkę i złożyli jej życzenia :loveu: dzisiaj pojedziemy zamówic tort lodowy z jakimś napisem...chcemy kupić dyplom pięćdziesięcialatka :evil_lol: i chcemy coś wygrawerować...tylko jeszcze nie wiemy na czym :roll: Dzisiaj pojedziemy i zobaczymy na czym można walnąć jakiś grawer...perfumów to mamusia ma od groma...wszystkie z Avonu jakie są możliwe to ma :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='agnethka']w sklepach sportowych można czasami dostać pucharki :evil_lol: haha zaplułam monitor :evil_lol::evil_lol: ale mi doradziłaś :diabloti::diabloti: zaraz będa fotki :cool3: Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Fotki jeszcze ze spacerku z Beaglami :loveu: mój grubasek :evil_lol: Grisza Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 :loveu:Szczęście w uszach :loveu: Quote
Recommended Posts