Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rinuś napisał(a):
ejj to jakiego Ty teraz masz psa?teraz jestes w PL tak?i rodzice mają tylko tego schorowanego psiaczka tak?

Hejka tak ja jestem obecnie w Polsce na wakacjach ;) rodzine maja psa, tzn. byl psem rodzinnym i został w Polsce ;)

Posted

Dzisiaj z Veną&Vivi spotkałysmy się z Brutusa przyjacielem :loveu::loveu: Cooperem :loveu: Ci co odwiedziali nasza galerię na początku to dobrze wiedzą co to za przystojniaczek :loveu:
Oczuywiścioe Cooper ma już towarzysza..Griszę :p który zakochał się w Brutusie :evil_lol:

Fotorelacja...nie z mojego aparatu..a szkoda bo boskie foty :loveu:

Grisza:loveu:

Szczęśliwi ze spotkania

Cooper :loveu::loveu::loveu::loveu: kocham tego faceta :loveu:

Chłopacy - zaloty :evil_lol:

Posted

vena&vivi napisał(a):
OOo więcej, masz więcej i się nie dzielisz:mad:

haha mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: w sumie to mogę dać link,ale wtedy nie będziesz zaglądała do nas :evil_lol:

Posted

Rinusiowa! :mad: Podpuściłaś mnie Zarazo jedna...:diabloti: Poszłam i nie omieszkałam wtrącić trzech groszy....:placz: wszystko przez Ciebie.

Idę się barykadować przed nalotem weterynaryjnym.......:roll:

Posted

AlKil napisał(a):
Rinusiowa! :mad: Podpuściłaś mnie Zarazo jedna...:diabloti: Poszłam i nie omieszkałam wtrącić trzech groszy....:placz: wszystko przez Ciebie.

Idę się barykadować przed nalotem weterynaryjnym.......:roll:

hahaha widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: normalnie kocham Cię :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

heh wczoraj się powoziłam na motorze po wioskach na dożynkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiedziałam , że ludzie się tak bawią na wioskach :diabloti:

Posted

olekg18 napisał(a):
Jakby poszli w nocy po ciemku go poszukać z pudełkiem karmy to myśle ,że go znajdą swojego kotka.
W nocy będzie czul się pewniej ,i wyjdzie z ukrycia.A odgłos karmy dodatkowo go do tego zmotywuje.To tak jakbyś ich spotkała to możesz poradzić.

dzięki Olek../troche późno zobaczyłam Twój post :roll:
chyba już powinni zdjąć Ci tą moderację...bo to jest bez sensu...:roll:

Posted

[quote name='Rinuś']Pomóżcie miiii :placz::placz::placz:

Co mam kupić mamie na 50-te urodziny ? ma 11 września..więc niewiele czasu...:roll:

:hmmmm: jak 11 września to miniatury world trade center ;).....nie mam pojęcia co mama lubi .... moja np uwielbia srebrną biżuterię albo kupuję jej ulubiony perfumik .... ale koniecznie musi to być COŚ OSOBISTEGO a nie prezent do domu :razz:

Posted

Z bratem wpadliśmy na taki pomysł...

Wysłać jej bukiet kwiatów do pracy,z Radia Gra żeby zadzwonili na komórkę i złożyli jej życzenia :loveu: dzisiaj pojedziemy zamówic tort lodowy z jakimś napisem...chcemy kupić dyplom pięćdziesięcialatka :evil_lol: i chcemy coś wygrawerować...tylko jeszcze nie wiemy na czym :roll: Dzisiaj pojedziemy i zobaczymy na czym można walnąć jakiś grawer...perfumów to mamusia ma od groma...wszystkie z Avonu jakie są możliwe to ma :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']w sklepach sportowych można czasami dostać pucharki :evil_lol:
haha zaplułam monitor :evil_lol::evil_lol: ale mi doradziłaś :diabloti::diabloti:

zaraz będa fotki :cool3: