Bullila.nl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cze Czarna z nie zboczonym szczuplym labkiem:diabloti: Quote
furciaczek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Bullila.nl']Cze Czarna z nie zboczonym szczuplym labkiem:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='AlKil']Jestem...:diabloti::diabloti: wow,miałas po drodze? :diabloti: [quote name='vena&vivi']Tak mi się właśnie zdawało, że widze Twojego psa:p ooo to czyli krążysz tam gdzieś po moim osiedlu? :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']Cze Czarna z nie zboczonym szczuplym labkiem:diabloti: [quote name='furciaczek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: eeee a co to za teksty? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nie zboczonego prawie szczupłego labka :diabloti::diabloti::diabloti: Siedzę w pracy i jem jem jem...niedługo będę wyglądała jak szafa :eviltong: Quote
vena&vivi Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 eee nie to jednak zdawało mi się bom ja w parku widziałam a raczej zdawało mi się, że widzialam:oops: Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='vena&vivi']eee nie to jednak zdawało mi się bom ja w parku widziałam a raczej zdawało mi się, że widzialam:oops: aaa to do parku nie dotarła :evil_lol: spieszyłysmy się i tylko kawałek za blokiem poszła się przejśc z nim :p Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Rinuś'] eeee a co to za teksty? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nie zboczonego prawie szczupłego labka :diabloti::diabloti::diabloti: Siedzę w pracy i jem jem jem...niedługo będę wyglądała jak szafa :eviltong: no przeciez pisalam ze jest nie zboczony ,nie??:diabloti: jedz jedz bedziesz lepej pasowac do labka:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Bullila.nl']no przeciez pisalam ze jest nie zboczony ,nie??:diabloti: jedz jedz bedziesz lepej pasowac do labka:evil_lol: Lubisz igrać z ogniem nie ? :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Rinuś']Lubisz igrać z ogniem nie ? :diabloti: Dlatego mnie tak lubisz:eviltong::cool3:!! Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Bullila.nl']Dlatego mnie tak lubisz:eviltong::cool3:!! Ale Ci ktoś nakłamał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 :obrazic:[quote name='Rinuś']Ale Ci ktoś nakłamał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::obrazic: :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Bullila.nl']:obrazic::obrazic: :diabloti: Dawno nie widziałam tak dużeeego focha :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Znalazłam obrożę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.allegro.pl/item407976310_obroza_exclusive_alano_kolce_woza.html Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Rinuś']Znalazłam obrożę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.allegro.pl/item407976310_obroza_exclusive_alano_kolce_woza.html no ci powim ze suuuper:evil_lol:...kupuj i offacaj szczuplego:cool3: Quote
vena&vivi Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Łojj ja chcem taką dla mojego kanara:multi::multi::multi::multi::multi: Wiem na co odkładać:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='vena&vivi']Łojj ja chcem taką dla mojego kanara:multi::multi::multi::multi::multi: Wiem na co odkładać:evil_lol: Dołożę Ci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chciałam Wam przypomnuieć ,że dzisiaj miałam poprawkę z bioli :mad::mad::mad::mad: Quote
Rinuś Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Alicja']no przecie napewno poszło dobrze ;) No właśnie nie wiem...martwię sie trochę... ta nieszczęsna biologia :shake: Quote
Dobcia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Będzie dobrze, musi być!;) A biologia nie jest taka straszna...:razz: Quote
Rinuś Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Dobcia']Będzie dobrze, musi być!;) A biologia nie jest taka straszna...:razz: Taaa łatwo mówić :evil_lol::evil_lol: jak ktoś już ją zdał :diabloti: Ja to chyba się nie pozbęde tej biologii...:shake: A dzisiaj znowu byliśmy na spacerku z Obsesją i jeszcze Tinka była...oczywiście Brutus nie dawał Obs spokoju...:shake: Kiedy on przestanie na nią skakać ? :placz: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Rinuś'] A dzisiaj znowu byliśmy na spacerku z Obsesją i jeszcze Tinka była...oczywiście Brutus nie dawał Obs spokoju...:shake: Kiedy on przestanie na nią skakać ? :placz:Oj odmawiasz chłopakowi przyjemności:diabloti: Quote
vena&vivi Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nie wiem czy ciachanie potrzebne, on tak tylko na moja Obsesje Quote
Rinuś Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Nie nie :eviltong: żadnego ciachania :evil_lol: Ogólnie jest grzeczny :loveu: A Żaba to chyba to z ironią napisała bo ostatnio jest dużo dziwnych tematów na dogo nt ciachania to pies się uspokoi :evil_lol: Quote
Recommended Posts