Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czego chcieć więcej?Woda, suczka i seks :evil_lol: wie chłopak co dobre :diabloti:

koniec.
Mam nadzieję, że szybko spotkamy sioę na kolejnym spacerku...i że Brutus przestanie być gwałcicielem :eviltong:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Tez masz zboczenca:sweetCyb::cool2:

:diabloti:
Właśnie chodzi o to , że on nigdy nie skakał na suki...a ta suka jest po ciecze z 4 tyg...coś mu odbiło...a może on kocha wielkie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie mam psa zboczenca :diabloti: on jest tylko zakochany :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']Właśnie chodzi o to , że on nigdy nie skakał na suki...a ta suka jest po ciecze z 4 tyg...coś mu odbiło...a może on kocha wielkie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie mam psa zboczenca :diabloti: on jest tylko zakochany :loveu:

tak sobie tlumacz tylko:evil_lol:
zboczenca masz i juz:eviltong:...lepiej sie odrazu pogodz z factem:evil_lol:

Posted

Ty Rinusiowa , a może Bruti te tablety se łyknął ? :evil_lol:

Spacerek cacy , powinnaś pomyslec o towarzyszu dla Brutusa ;) od razu by mu dupa spadła :diabloti:

Posted

[quote name='Bullila.nl']tak sobie tlumacz tylko:evil_lol:
zboczenca masz i juz:eviltong:...lepiej sie odrazu pogodz z factem:evil_lol:
Nie mierz innych miara własnego psa :diabloti:

On jest grzeczny...ma może czasem troszke lekkie odchyłki tak jak jego Pani
:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']Nie mierz innych miara własnego psa :diabloti:

On jest grzeczny...ma może czasem troszke lekkie odchyłki tak jak jego Pani :diabloti:

ja go nie mierze:shake::eviltong:...sama napisalas ze zboczony po Tobie jess:diabloti:...czasem

Vectra moze Ty masz racje z tymi tabletami.....:evil_lol::multi:

Posted

[quote name='Vectra']Ty Rinusiowa , a może Bruti te tablety se łyknął ? :evil_lol:

Spacerek cacy , powinnaś pomyslec o towarzyszu dla Brutusa ;) od razu by mu dupa spadła :diabloti:
Nie nie, tablety mam ładnie w torebce :diabloti:
Ale kiedyś wkręciłam mojej siostrze , że jej suce dałam viagrę...bo jej suka ma czasem że jak wsiądzie na Brutusa to nie można jej z niego ściągnąć :diabloti: ha i uwierzyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Myślę nad towarzyszem, ale to dopiero za jakiś rok...a dupa już mu spadła :diabloti:

Posted

[quote name='Bullila.nl']ja go nie mierze:shake::eviltong:...sama napisalas ze zboczony po Tobie jess:diabloti:...czasem
Ma odchyłki :diabloti: zboczony nie jest,bo nie dojeżdża nóg ludzi i maskotek :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']Ma odchyłki :diabloti: zboczony nie jest,bo nie dojeżdża nóg ludzi i maskotek :diabloti:

nogi ludzkie i maskotki to nastepne stadium:evil_lol:tylko jess:evil_lol:

wszystko przed Wami:diabloti:

Posted

Ślicznie dziękuje, Obsesja zadowolona ja również:multi:
Spacerek trzeba powtórzyć:evil_lol:

I co do miłości - chłopak się zakochał po uszy.
Zboczony nie jest a Obsesji nie przeskadzało, siadała i czekała aż mu przejdzie:evil_lol:

Posted

[quote name='Bullila.nl']nogi ludzkie i maskotki to nastepne stadium:evil_lol:tylko jess:evil_lol:

wszystko przed Wami:diabloti:
Wiem , że nie chcesz być sama mając psa zboczeńca, ale przykro mi :diabloti:
[quote name='vena&vivi']Ślicznie dziękuje, Obsesja zadowolona ja również:multi:
Spacerek trzeba powtórzyć:evil_lol:

I co do miłości - chłopak się zakochał po uszy.
Zboczony nie jest a Obsesji nie przeskadzało, siadała i czekała aż mu przejdzie:evil_lol:
Obsesja jest piękna i nie dziwię mu się, że się zakochał :loveu:
[quote name='Dobcia']Jaką śliczna koleżanką ma Brutus:loveu: heh ale on oczywiście tylko o jednym...:evil_lol:
Raz mu się zdarzyło i wielka afera :evil_lol:
[quote name='furciaczek']Widzialam zdiecia:loveu: Sliczna ta koleżanka...a moze narzeczona??:evil_lol:
Heh narzeczona raczej nie, za duża :diabloti:

a Tutaj moja kochana rodzicielka z Brutuskiem na spacerze...nie za częsty widok, więc postanowiłam go uwiecznić :diabloti:

a tutaj moje butki na wesele...weszłam na rynek...10 min i znalazłam buty dla siebie :evil_lol:

Strasznie wysoki obcas...moje 177cm i ten obcas...będę najwyższa z kobiet :evil_lol:

a Zaraz do pracy :placz:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/123500/00000015.jpg
On zdecydowanie woli większe.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Też mi się tak wydaje :evil_lol:
[quote name='furciaczek']Widzialam kawalek Torunia:multi::loveu: nie masz pojecia jak ciesza takie swojskie widoki :loveu:

A butki ladne:loveu:
miałam jeszcze fotkę mojego "wielkiego" trawniczka z pod balkonu,ale została w domu :placz:
a chciałam Wam pokazać , że nawet na 1m psy potrafią się zesrać a właściciele nie posprzątać :angryy:

[quote name='Acctiually']Mogłaś to foto dać w ramke:evil_lol:
Super butki!!:)

hah i chyba tak zrobię :evil_lol: mamusia ma 11 września urodziny :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']Ty Rinusiowa , a może Bruti te tablety se łyknął ? :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:coś w tym jest

Rinusiowa ...a poczemu Ci taki wysoki obcas :hmmmm:

Jutro na 8 ide do pracy :angryy:

Posted

[quote name='vena&vivi']A czasem mama nie była na porannym spacerku??
Była przed 10,a co widziałaś ją ? :evil_lol:
[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:coś w tym jest

Rinusiowa ...a poczemu Ci taki wysoki obcas :hmmmm:

Jutro na 8 ide do pracy :angryy:

Takie jakies mi sie spodobały...a zresztą...lubię być wyższa i widzieć wszystkich z góry :diabloti:

a ja właśnie wychodze do pracy...